Tvoja spokojnosť

“Tvoje šťastie je tvoj najvýznamnejší prínos pre svet. Ako ty siahaš po šťastí, otváraš vír, ktorý z teba robí kanál, ktorým preteká pohoda. A všetko, na čo za takýchto okolností upriamuješ pozornosť, má úžitok z prílivu tvojej pohody.” — Abraham cez Esther Hicksovú

Z vibračného pohľadu: ak sa cítime dobre vo vlastnej koži a vo vlastnom živote, vyžarujeme do prostredia vibráciu pohody.

V prostredí sú veci/ľudia, ktorí túto vibráciu využiť nedokážu a možno ich naša pohoda začne rozčuľovať alebo urážať. Potom sú ľudia, čo na nej už vibrujú a ich pocit pohody sa tým zosilní, no a budú tam aj ľudia, čo vibrujú nižšie a sami od seba vašu úroveň pohody necítia, ale stačí im dostať sa do vášho blízkeho okolia a odrazu sa ich vibrácia zvýši a oni sa začínajú cítiť lepšie. Veci sa začnú dariť a život je znesiteľnejší – pre všetkých vrátane vás. 🙂

Preto je také dôležité snažiť sa cítiť čo najlepšie. A tu robievame chybu – spoločnosť nás naučila dožadovať sa potvrdenia zo strany iných, takže si našu pohodu a spokojnosť často odvodzujeme od toho, ako na nás iní reagujú.

Vlastne tým odovzdávame kontrolu nad naším šťastím a spokojnosťou do ich náladových rúk.

Celé zle. 😦

Ak ste už príliš nainfikovaní snahou zapáčiť sa iným, položte si otázku, čo pomohla mne: keby ste boli sami na pustom ostrove (teda v tom aj bez mobilu a internetu… horor, čo? 😉 ), čo by vám dávalo pocit spokojnosti?

A to, čo nájdete, je hlas vašej duše. Pre každého iný, ale pre každého spoľahlivý. 🙂

Povedz svoj názor