Začínajú Rozhovory o channelingu

Kurzy channelingu som ukončila, ale nechcem, aby channeling upadol do zabudnutia. Preto som si prichystala novú aktivitu – Rozhovory o channelingu. Sú určené pre ľudí, čo channelujú a majú nejaký problém/otázku, alebo si nie sú istí, či channelujú, alebo majú nejaké obavy z channelovania, alebo by channelovať chceli, ale najprv si potrebujú “ošahať” priestor, do ktorého sa chcú pustiť, prípadne sa len chcú porozprávať o tom, ako sa im s channelovaním darí a kam ich to doviedlo.

Tieto rozhovory budú verejne prístupné a budú prebiehať, ako všetky moje priame aktivity, cez Zoom. Frekvenciu som nastavila zatiaľ na raz mesačne, niekedy v strede mesiaca. Na každý rozhovor si pripravím nejakú malú témičku 5-10 minút a budem sa spoliehať, že tí, čo tam prídu, budú o to aktívnejšie diskutovať. Dĺžka bude závisieť od diskusie.

A pretože nikdy nebudem vopred vedieť, koľko ľudí príde, v daný čas otvorím vysielanie a počkám 5 minút, či sa niekto objaví. Ak sa nikto neobjaví, prestanem sa objavovať aj ja. 🙂

Prvé Rozhovory podľa tejto definície by mali byť najbližší víkend. Navrhujem nedeľu 14. 4. 2024 o 19:00. Link na stretnutie uverejním v najbližších dňoch na Belangelo v samostatnom článku s horným ilustračným obrázkom. Potom už stačí v sekcii Články na Belangelo sledovať len tento obrázok, aby ste sa dostali k svojim linkom. Kto nemáte skúsenosť so Zoomom, je dobré prihlásiť sa 5 minút vopred, pretože sa nejaká verzia prístupu bude chcieť nainštalovať.

Uvidíme, či sa rozhovory ujmú. 😉 Som sama zvedavá na výsledok experimentu. 🙂

Kópia článku z Belangelo.

Povedz svoj názor