Valpurgina noc v Bratislave

Flying witch on broomstickNa seminári o rastlinách v európskej mágii vznikol podnet, že či nejako spoločne neoslávime Valpurginu noc (z 30.4. na 1.5.) a Snakebite sa podujala viesť rituál poďakovania Matke Zemi tým, že si spoločne v prírode vytvoríme mandalu z obetných darov – rôznych potravín, ozdôb alebo kvetov. Ďakovnou obeťou vyjadríme svoju vďačnosť Zemi – matke, ako aj duchom Univerza za všetko, čo od nich denne dostávame. Tento obrad lásky a pokory zároveň vyjadrí a posilní našu spätosť s prírodou.

Do vytvoreného aranžmá môžete počas rituálu vložiť všetky svoje prosby a modlitby… pri modlitbe prosíme bohov a pri meditácii počúvame, čo nám odpovedajú…

Rituál urobíme v Devínskej Novej Vsi a stretávka bude 30.4. o 22:00 pred obchodom Terno v DNV (autobusová zastávka Milana Marečka) na parkovisku.

Kto chcete prísť, bolo by dobré, keby ste nám vopred dali vedieť – buď tu do komentárov alebo na fejsbúku na našich profiloch Viktória Štrkáčová alebo Helar Sun Belangelo.

Prineste si so sebou na rituál nejaké svoje vlastné dary Matke Zemi – kvety alebo stužky, fazuľu, oriešky, cukríky, čo chcete dať… Môžu byť aj drobné mince.

5 thoughts on “Valpurgina noc v Bratislave

Povedz svoj názor