Predvianočná meditácia “Darček pre mňa”

christmas_gift_wallpaper_766a5Kto máte pred Vianocami čas a chuť si posedieť v tichosti a získať niečo pre seba “pod stromček”, pozývam vás na 20.12. do Centra CkS na predvianočnú meditáciu “Darček pre mňa”. Pôjdeme do Jaskyne darov, poobzeráme sa po tomto mieste, aby sme sem vedeli chodiť lašovať aj v budúcnosti, a potom si od Univerza prevezmeme darček, ktorý nám pripravilo na najbližšie obdobie – nejakú vlastnosť, schopnosť alebo zručnosť, ktorá nám pomôže dostať sa ďalej na našej ceste k sebe.

Meditácia je naplánovaná na piatok 20.12.2013 v čase od 17:00-19:00 v priestoroch Centra na Čajkovského 4.

Maximálny počet účastníkov je 10. Cena je 10 € (odporúčaná, dobrovoľná).

Kto by ste chceli prísť, napíšte sa do komentárov tu alebo na Cesta k sebe.

P.S. pre žamžungistov: Buď sa stretneme v ten istý deň medzi 19:00-20:00, alebo to posunieme na sobotu/nedeľu. Ja sa prispôsobím tomu, ako to bude vyhovovať najviac vám.
Alebo nebude tak tesne pred Vianocami vôbec nijaký záujem a potom máme Centrum pre seba. 😛

Prehľad ostatných meditácií, kurzov a cvičení nájdete tu. Alebo pri dverách do Centra na tabuli. 😉

Zatiaľ prihlásení:

  1. Martin Uzak
  2. Matrioshka
  3. Riana
  4. Iskra zo žam žungu
  5. Soňa zo žam žungu
  6. ? Jana zo žam žungu ? (ak som to poplietla, tak sorry)

9 thoughts on “Predvianočná meditácia “Darček pre mňa”

  1. Žamžungistka sa hlási: 13. a 20. 12. nemôžem, ak by sa dal žam žung presunúť na sobotu 21. , bolo by to super. Ak nie, možno aj nedeľa by sa nejako dala. Ak ani to, budem poctivo stáť doma 😀

    Páči sa mi

  2. dnes som zda sa objavil nieco,na co sa uz vo svojom zivote dlho naladujem.velmi rad by som prisiel,ale mam v ten vecer akurat svoje deti Nelku 5r a Samka 10r.Samko je velmi citlivy a vnimavy a spolu niekedy meditujeme,Nelka je trochu certik.citim ze by nam s vami bolo krasne,ale neviem,ci by sme nerusili a ci by bol problem odist,ak by to Nelka nezvladala?

    Páči sa mi

    • Stano,

      táto meditácia je DLHÁ (polohypnotická), takže nemyslím, že by bolo vhodné na ňu prísť s deťmi. Ak by bol v miestnosti šramot, mohlo by to rušiť, a takisto nemožno očakávať od malých detí, že sa budú poctivo dve hodiny nudiť. 😛 Mávame však aj kratšie meditácie, počas ktorých nie je problém odísť, takže skús prísť na niektorú inú – ešte je jedna vianočná s Tinou a potom sú tu januárové meditky. Viac je tu: http://www.cestaksebe.com/events/

      Páči sa mi

Povedz svoj názor