Interview s Rafaelom

Rafael (moslimsky: Israfil) je môj “najotravovanejší” anjel (po Gabrielovi 😛 ). Vždy, keď ma niekde pichne alebo zabolí, s veľkým krikom ho prosím o pomoc. Má veľmi príjemnú a jemú energiu a keď lieči, lieči postupne. Raz som dostala migrénu počas rozhovoru s Gabrielom a nechcela som, aby zavolal Rafaela, ale som požiadala o pomoc jeho. Okamžite ako lúsknutím prstov moja bolesť hlavy zmizla – ale nič iné, a tak sa mi okamžite zdvihol žalúdok. Gabriela to vtedy vydesilo a už mi nechcel pomáhať s migrénou, vraj “aby som ti neublížil”. Radšej vždy zavolá Rafaela. Keď mi pomáha Rafael, trvá niekedy aj pol hodiny, než migréna ustúpi, ale ustupuje so všetkými príznakmi. To mi obvykle vydrží tak hodinu-dve a potom musím Rafaela otravovať zasa – alebo si stihnem dovtedy vziať prášok…

Rafael na mňa dával pozor, keď sa o mňa nemohol starať Gabriel, čo som veselo zneužívala, pretože Rafael je mierny a dá sa nahovoriť na každú srandu… Potom sa vrátil Gabriel, ja som nevinne zaklipkala očami 😀 a gánilo sa na Rafaela… Bavil sa na tom rovnako dobre ako ja!

rafael energiaJeho energia je úžasne silná, ale vie ju dokonale dávkovať. Keď nepotrebujeme veľa, je to také “letmé pohladenie”, ale keď sa ma snažil donútiť počuť ich, pustil ju do mňa celou silou a v tom okamihu som nebola schopná pohnúť sa, len som sedela v jeho stĺpe energie, nekontrolovateľne som sa triasla a mala som pocit, že moje vnútornosti sa mienia rozpŕchnuť do vesmíru! (Nakoniec ani to nepomohlo a Rafael frustrovane začal frfľať, až som ho musela utešovať, že kým mám kyvadlo, nevadí tak veľmi, že ich nepočujem. Ale nevzdal to a cítim, že sa to postupne zlepšuje…)

Nedávno som sa pokúšala liečiť chorú kolegyňu. Nevedela som dobre, čo treba urobiť, a tak som to vyriešila šalamúnsky: zavolal som Rafaela a “prepožičala” mu svoje ruky. Keď bolo treba urobiť niečo špeciálne, tak si ma zavolal na kyvadlo, povedal mi, čo mám spraviť (napríklad uzemniť auru, zapečatiť auru, nekecať počas liečenia 😛 …) a sám ma viedol pri prikladaní rúk. Keď som to neskôr skúšala sama, hneď ma anjeli spucovali, že sa na mňa môže kdečo nachytať a že bez Rafaela liečiť nesmiem!

Pre mňa je Rafael niečo ako “starší brat”, s ktorým sa dá do sýtosti vystrájať a ktorý sa ešte ani raz neodhodil od dobrého špásu. Keby som mala ísť s niekým kradnúť slivky do susedovie záhrady, rozhodne to bude Rafael! 😛

To, že tento rozhovor bude s Rafaelom, rozhodol Gabriel. Samotný rozhovor mal dve časti. Najprv som rozprávala s Gabrielom o Rafaelovi a potom s Rafaelom o Rafaelovi. Tu sú oba rozhovory:

Channeling s Gabrielom z 5.7.2009:

Akú energiu má Rafael? Myslím farbu a vlastnosti.
RUZOVOORANZOVU
MIERNOST CITLIVOST PRIESTOR

Myslíš “priestor” ako “tolerancia”?
ANO
Je ešte niečo, čo by si chcel o Rafaelovi povedať ty?
ANO
RAFAEL OPATRUJE TVORIVY PLAMEN

A čo je tvorivý plameň?
PLAMEN KTORY SA STARA O NEKONECNY POKROK ZIVOTA
Ako ho Rafael opatruje?
V SVOJOM PRUDE
Myslíš “v prúde svojej energie”?
ANO
A čo by sa stalo, keby sa niečo prihodilo Rafaelovi?
BOLI BY TEMNE CASY
Boli už niekedy temné časy?
ANO
Kedy?
PRED PRICHODOM CLOVEKA
Myslíš tým, keď vymreli dinosaury?
ANO
Čo sa vtedy stalo?
RAFAEL PRISIEL O PLAMEN
Ako k tomu došlo?
ZRANILI HO
O PLAMEN SA VTEDY STARAL EFNIEL
ALE EFNIEL MA NIZSIU ENERGIU A PLAMEN VTEDY SKORO VYHASOL

Čo ste vtedy robili?
HLADALI NOVEHO STRAZCU
A nemohol ho strážiť niekto z vás?
NIE
MAME INU ENERGIU

Čo ešte chceš o Rafaelovi povedať?
RAD SA KONTAKTUJE S LUDMI A RAD SA BAVI
JE VZDY TAM KDE JE VESELO

Channeling s Rafaelom z 5.7.2009:

Kto je?
RAFAEL
Rafael, ako to, že tvoju energiu cítim silnejšie ako Gabrielovu?
JA S TEBOU TERAZ PRACUJEM
A čo so mnou máš dosiahnuť?
UCIM TA
A čo ma učíš?
POUZIVAT SILY KTORE SI DOSTALA
Ale ja nijaké sily nemám. Dokonca začínam byť slepá ako krt.
OTEC TI NEPOVEDAL AKE SILY TI DAL
SOM TU NA TO ABY SI TO ZISTILA SAMA A AZ VTEDY KED S NIMI BUDES VEDIET ZAOBCHADZAT ROZUMNE

A teraz ma čo učíš?
🙂 FUNGOVAT V TANDEME
Dobre, Rafael. Rada s tebou fungujem v tandeme. Aspoň nič nemôžem pokaziť. Ako by si opísal svoje poslanie medzi anjelmi?
UTIERAT VAM ZADOK
POMAHAM KED NEJDE O KARMU A O LASKU

A kto pomáha vo veciach karmy a lásky?
PRI LASKE ARILAEL A PRI KARME URIEL
Arilael… Také meno nepoznám, ale poznám Ariel. Je to jeden a ten istý anjel?
NIE
A prečo potom ľudia nevedia o Arilaelovi? Teda, je to muž?
ARILAEL JE ENERGIA
Áno, ale máme mu hovoriť “on” alebo “ona”?
ONA
Má aj iné meno?
SANDALFON
A čo znamená jej meno?
VZNESENA
A ty? Ja ťa volám, keď potrebujem pomoc s chorobou alebo keď v organizme niečo nefunguje. Robíš aj iné druhy pomoci?
ANO
PRI PODMIENKACH KTORE VAM BRANIA FUNGOVAT
BOLEST POCHYBNOSTI UZKOST RUSENIA POCITU SEBAHODNOTY

Ale pri karme nie.
NIE
Spájaš sa s nejakou čakrou?
ANO
S ktorou?
SRDCA
Máš nejaký “svoj” kameň?
RUZENIN
Nejaké zviera?
VEVERICU
Nejakú rastlinu?
SKOROCEL
Ak človek prosí o tvoju pomoc, potrebuje ti vytvoriť nejaké špeciálne podmienky?
NIE

16 thoughts on “Interview s Rafaelom

  1. este raz vdaka za odmigrenovanie :-), dokonca ani dnes ma hlava nebolela, a to som bola s Theom na prechadzke pocas slnecnej palavy (co by u mna za inych okolnosti spustilo migrenku ako vysitu).

    Páči sa mi

  2. Helar,
    Ako je to napr. s Rafaelom, ak ho poprosím, aby pomohol vyliečiť môjho známeho, ale ten známi neverí v Anjelov a nič mimozmyslové. Bude ho aj tak liečiť, ak chorý o tom nevie a nežiada to?

    Páči sa mi

  3. TO poznám helar 🙂 Ja i Morhi máme s týmto skúsenosti, presne ako vravíš.

    Micheael mi zobral bolesť za 20 sekúnd
    A morphiho Rafael ci Sariel neviem ktory to je tiez nejak tak 15 – 20 sekund. Je to taky divny pocit ale podla mna to je super radsej bolesť preč okamžite ako sa polhodinu ešte trápiť, ale zasa nie každému to môže pomôcť a keď nevieš je asi lepší tvôj spôsob ,,postupne,,

    Páči sa mi

  4. Minne, ak ti mozem odpovedat podla vlastnej skusenosti: ty mozes poprosit hociaku energiu o liecenie, len dusa tvojho znameho musi dat “povolenie” – co ak tvoj znamy sa ma tou chorobou nieco naucit, nieco vyriesit?

    Páči sa mi

  5. Presne ako hovorí Tina – aj pre mňa je bezpečnejšie pracovať s Rafaelom, pretože nikdy neviem rozlíšiť, či ide o “stav hmoty” alebo karmickú lekciu, kým Rafael to rozhodne vie. Ak sa on rozhodne nepomôcť, tak nejaký dôvod bude mať.

    Páči sa mi

  6. Tina,
    so presne odpovedala tak, ako sa si myslím, že to funguje. Lenže pri odpovediach od Helar stále zistím, že nie všetko je tak, ako si to myslím ja. A má pravdu. A myslím na nachorobu, keď už lekár nepomôže.

    Páči sa mi

  7. Aha, tak medzitým, ako som ja písal, už odpovedala Helar, ďakujem. Čiže poprosiť sa môže a treba to nechať na Rafaela, aby rozdodol čo ďalej. Ďakujem.

    Páči sa mi

  8. Bola som zvedavá na tie schopnosti, ktoré som to podľa Rafaela dostala. Dnes už jednu z nich poznám: viem chytiť komára za letu! A druhá – moje vedomie vie vyliezť z tela a svojvoľne si labzovať. Aspoň tá prvá schopnosť mi na niečo je… 🙂

    Páči sa mi

  9. “RAD SA KONTAKTUJE S LUDMI A RAD SA BAVI
    JE VZDY TAM KDE JE VESELO”

    Môžem na 100% potvrdiť 😆
    Bola som na svadbe, panovala fantastická nálada a ja som zistila, že som na tom s kondičkou nablato, vďaka sedavému zamestnaniu pred PC. Okamžite som zavolala Rafaela 😀 Musel byť veľmi blízko, lebo som do rána pretancovala s ľahkosťou pierka 😛 Až na ten záver… ale to je o iných bojoch. Keď som ho volala, ani jedna moja bunka nepochybovala, že mi pomôže a myslím, že on to cítil. Zabavili sme sa ako sa patrí, však, Rafael? 😆

    Páči sa mi

Povedz svoj názor