Čo by ste povedali na “piatok pre vaše otázky”?

Dnes som tak uvažovala, že by som vyštartovala novú iniciatívu. Tým, že som sa sústredila pragmaticky na svoju cestu a rozprávanie svojich zážitkov, premenila sa stránka na dosť jednostrannú komunikáciu, kde sa stále hovorí o tom, čo práve zaujíma mňa – ale možno by iných zaujalo aj niečo iné, než čím sa práve zapodievam ja… Tak som sa rozhodla, že počínajúc aprílom vyhradím piatky pre vaše otázky.

Ak máte nejakú otázku, ktorá sa čo len vágne týka sebarozvoja/osobného rastu, a ja sa tomu práve nevenujem, neváhajte ju položiť. Vytvorila som na to samostatný formulár, ktorý nájdete aj na vstupnej stránke ako Piatok pre otázky.

Moja predstava je: ak bude cez týždeň nejaká otázka, v piatok ju zodpoviem. Ak nebude nijaká otázka na zodpovedanie, v piatok sa objaví nejaký inšpiračný citát alebo krátka úvaha.

Prosím, buďte rozumní s vašimi otázkami. (=Je lepšie nedráždiť ma otázkami typu “ako sa stať morskou pannou” 😉 , pretože ako viete, moja povaha je prskoletka…)

Môžete to využiť aj na nahodenie nejakej témy, kde nečakáte vyslovene odpoveď odo mňa, ale radi by ste sa dozvedeli reakcie iných.

Ak pôjde o otázku na mňa, odpoviem podľa svojho najlepšieho vedomia a svedomia. Len nedúfajte, že mám na všetko odpoveď. 🙂 Som, čo som; viem, čo viem; ale nie som Boh a neviem všetko (zatiaľ 😛 ).

P.S.: A nemyslite si, že to robím len kvôli vám 🙂 … Aj ja sa potrebujem učiť a potrebujem si vyjasňovať, ako vyzerajú veci okolo mňa – teraz možno ešte viac ako predtým. 🙂 Myslím, že sa tomu hovorí “učiť sa učením iných” 😉 .

(Ak by ste niekedy hľadali všetky články z Piatku pre otázky, pridávam medzi heslá PPO.)

9 thoughts on “Čo by ste povedali na “piatok pre vaše otázky”?

  1. Milá Hela, myslím, že je to výborný nápad a stretne sa tu s veľkým ohlasom. Teším sa !!!
    P.S. Za mňa môžem povedať, že snáď všetky témy – vrátane mačacích, ktoré si tu doteraz riešila (akože pre seba 8-)) ma zaujímali a mali mi čo povedať. Tvoja stránka je jednoducho iná (v tom najlepšom slova zmysle) a často tu nachádzam odpovede na otázky. Všetci sa hľadáme a máme pochybnosti a nespracované zážitky. Mne na pozadí bežia chybné programy, ktorých sa neviem zbaviť, hoci už aspoň viem, že tam sú a aj tuším, kde sa vzali. Tvoj posledný príspevok mi hodil ďalšiu udičku…

    Páči sa mi

Povedz svoj názor