Vo štvrtok opakovanie meditácie LOA, v nedeľu pokračujeme so žam žungom

1467293_728683630492306_1466595341_nPre všetkých tých, čo sa hlásili na náhradný termín LOA, je tu pripomienka – tento štvrtok, 5.12., o 17:00 do nejakej 18:00 (lepšie rátať 18:30) je v priestoroch Centra CkS na Čajkovského 4 spoločná meditácia, na ktorú si treba priniesť len jedno jediné: nejakú túžbu, na zhmotnení ktorej chcete popracovať.

Zatiaľ sú prihlásení:

  1. Jana Pullmanová
  2. Lil
  3. Sona
  4. Calieen
  5. Dan
  6. Samka
  7. Takyro
  8. Janka
  9. Michalesko
  10. SunnyFlower

Priestory Centra sa nachádzajú na 1. poschodí, dvere vpravo, zvonček Centrum CkS. Poprosím vás, príďte do 17:15, potom sa začne meditovať a pravdepodobne budem sama (Ambala je nachcípaná), takže po 17:15 už nebudem môcť chodiť otvárať dvere.

Ešte dnes pôjde všetkým záujemcom, pokiaľ mám ich mail, aj mailové upozornenie.

Takisto sme sa dohodli, že v nedeľu o 17:00 tí, ktorí boli na úvodnom stretnutí žam žungu a môžu prísť, prídu znova do Centra a spoločne postojíme – tentokrát 10 minút. Myslím, že si vyskúšame aj nejaké energetické cvičenia. Naposledy sme miesto pol hodiny boli niečo vyše dvoch hodín, takže nemám predstavu, ako dlho to potrvá tentokrát, ale zostaneme, pokiaľ sa nám bude chcieť.

Na december sú naplánované ešte ďalšie akcie, takže sledujte pozorne tento blog, Cesta k sebe a fejsbúkové stránky oboch blogov – čoskoro sa dozviete!

A kto ste si chceli osobne kúpiť moje knižky zo série Voľný pád, v nedeľu medzi 16:30 a 18:00 ma nájdete v Centre. 🙂

9 thoughts on “Vo štvrtok opakovanie meditácie LOA, v nedeľu pokračujeme so žam žungom

  1. budem sa snazit dat sa do stvrtku do poriadku. vzala som si aj volno v praci, min na 1-2 dni. takze sa budem liecit (a stat strom, nech sa deje, co chce).

    Páči sa mi

  2. Včera som poslala všetkým účastníkom mail s linkou na hudbu, čo sme používali. Sťahujte; platí len 14 dní!

    A pre ostatných: Sebalepšia príprava nepomôže, keď zlyhá technika. Doniesla som CDčko s pripravenou hudbou – a pokazil sa prehrávač 😦 . Jedna z účastníčok našťastie mala so sebou notebook, ale zas nemala baterku na to, aby utiahla celú meditáciu. Tak sme aspoň počiatočnú 8-minútovú relaxáciu prehrali cez počítač (“Soni, ďakujeeeem!” 😀 ) a zvyšok som “hudobne doprevádzala” ja hrou na tibetskú misu… A keďže tibetské misy a ja sa moc nemusíme, tak to sem-tam zaškvrčalo 😉 . Rozhodne to bol nový pocit, nemôcť sa sústrediť na vedenie meditky (a to som ju chcela urobiť pomalšie ako prvýkrát) a miesto toho zápasiť s kusom kovu a kusom dreva… ja, najväčšie drevo zo všetkých! 😆

    Ale nikto mi nezachrápal a nikto ma ani nezahlušil, takže asi sme to nejako zvládli. Dnes už na žam žung musím vziať so sebou netbook.

    Páči sa mi

  3. Mne teda vôbec nevadil tvoj debutantský výkon na  miske. A klobúk dole ja som to potom skúsil a veľmi rýchlo som položil misku na jej miesto. 🙂 Ešte dodatok, ktorý som nestihol skôr ….Ja som odchádzal zo stretnutia  s výborným pocitom aj keď sa mi nepodarilo zhmotnenie mojej túžby. Nebol som sklamaný, nakoľko som tak pochopil, že tak ako v športe je treba k dosiahnutiu úspechu tvrdý tréning tak aj pri týchto meditáciách je  ten „tréning“ dôležitý.  Kde robím základné chyby (a bolo ich dosť) som sa dozvedel (najprv som chcel napísať, že pochopil) až v spoločnej debate po meditácii.  Ako nováčik, som niektorým veciam vôbec nerozumel, ale dúfam, že na ďalších stretnutiach to príde.

    Páči sa mi

    • Nemôžeš povedať “nepodarilo sa mi zhmotnenie”! 👿 Vrrr… To si fakt čakal, že zamedituješ, štukneš prstami a už to bude?! Musíš vysielať pocit – pocit – pocit – pocit…. a až potom “už to bude”! 😛

      Páči sa mi

Povedz svoj názor