Nočný útok alebo len nočná mora?

tenshiJohn_Henry_Fuseli_-_The_NightmareNezvyknem mávať nočné mory. Aj v časoch najväčšieho stresu alebo nepokoja býva pre mňa spánok skôr útočiskom a oddychom, nie únavným alebo úzkostným zážitkom. Zopár razy som však nočné mory mala, väčšinou ma niekto naháňal alebo ma chcel zabiť. Občas som aj v sne zomrela a hneď na to sa prebudila. Tieto sny asi mávame všetci a sú výsledkom denného stresu a ventilovania nášho podvedomia.

Pred rokom a včera v noci som však mala istý zážitok, ktorý si viem zatiaľ vysvetliť dvoma spôsobmi a vcelku sa obávam jeho zopakovania.

Oba razy mal zážitok niečo spoločné – odoberanie energie neznámym útočníkom v polobdelom stave.

Prvýkrát sa mi to stalo začiatkom minulého roka na služobnej ceste. Išla som spať po prvýkrát v neznámej hotelovej izbe, podotýkam v kľude, v triezvom stave a s nie príliš naplneným bruchom 🙂 Zobudila som sa s tým, že na mne niekto leží. Ťažký chlap, ktorý mi niečo mrmlal do ucha, v neznámom jazyku. V izbe bolo šero a ja som sa mu nevedela pozrieť do tváre – mala som ju otočenú nabok doprava a pozerala som sa na závesy a radiátor pod oknom hotelovej izby. Nemohla som ani kričať, snažila som sa brániť, no bol príliš ťažký a blokoval moje ruky aj nohy svojim telom.

Cítila som ako zo mňa berie energiu, unikala zo mňa ako z deravej nádoby. Už som bola dosť zúfalá, tak som začala v duchu volať Boha a archanjela Michaela. Nerobím to v bdelom stave bežne, ale tu mi to napadlo ako jediné riešenie. Zrazu som sa zobudila druhýkrát – pravdepodobne v realite – s hlavou doprava nabok a pohľadom na závesy a radiátor pod oknom. Chlap zmizol. Bola som tak popletená, že som išla skontrolovať dvere, či sú zamknuté a rozmýšľala som, či zájdem na hotelovú recepciu. Asi by mi však buď zavolali psychiatra, alebo by ma dali otestovať na drogy… Tak som išla späť do postele, ale už som nezažmúrila oči.

Zážitok s tým chlapom sa už nezopakoval, ani v čase najväčšieho stresu, keď som dlho minulý rok ležala v nemocnici. Opäť by som rada podotkla, že mám vzťah a uspokojivý sexuálny život, takže ma v snoch chlapi bežne nemátajú 😉

Včera v noci sa stalo niečo pocitovo podobné. Zobudila som sa na svojej posteli, opäť s hlavou doprava nabok a so strašnou bolesťou v pravej ruke, v dlani. Pozrela som sa, čo ma na nej tak bolí a videla som dve čierne, strapaté štvornohé zvieratá ako na mňa pozerajú s vycerenými zubami a ťahajú cez ranu na ruke energiu. Vyzerali ako škaredé fretky krížené s líškou, s dlhou štíhlou papuľou. Prvé, čo mi napadlo bol strach o našu malú dcérku – hneď som sa však v hlave uistila, že leží po mojom ľavom boku a tak ju chránim vlastným telom.

Pokúšala som sa na tie zvieratá zakričať a odohnať ich. Nešlo to. Tak som na ne začala pazvukmi hučať “odíď, zlo” a opäť som začala oslovovať Boha. Zrazu zmizli. Ja som otvorila oči do reality, s hlavou doprava nabok a so srdcom búšiacim od strachu. Na ruke som si neležala, ani netrpím žiadnymi bolesťami, neurologickými problémami, ničím. Ruka ešte pobolievala, neviem od čoho.

Mám dve vysvetlenia, aj keď je ich možno aj viac. Jedným je, že to boli nočné mory, kedy som v polospánku, polobdení, mala uvoľnenie nejakého podvedomého stresu. Telo mi možno dáva signál, že potrebujem dobiť energiu a byť viac v kľude. Možno ma upozorňuje na nejaké nebezpečenstvo súvisiace so zdravotným stavom. V porovnaní s nočnými morami toto však bolo pocitovo niečo úplne iné. Tu som si bola akosi istá, že to nie je sen… Bolo to príliš reálne, s detailami izby, ktoré sedeli, rovnako som si videla ruky a neboli tam žiadne nezrovnalosti, alebo bežné snové “haluze”.

Druhým vysvetlením je, že som v noci prichytila niekoho alebo niečo pri energetickom útoku. Ani som sa tak veľmi nebála, ako som skôr bola nahnevaná, že mi tú energiu berú.

Stalo sa vám niečo podobné? Je to len nočná mora? A ak nie, ako sa dá proti tomu chrániť

37 thoughts on “Nočný útok alebo len nočná mora?

  1. Tiež mám podobnú skúsenosť, ale stalo sa mi to asi desať rokov dozadu. Zobudila som sa na to, že mi niekto sedí na hrudi a škrtí ma. Automaticky som vyslovila: “Bože, odpusť mi.” V tom okamihu sa to nadvihlo a cez okno vypadlo z izby. Keď som sa za tým otočila, už som videla iba záclonu, ako sa kolíše na zatvorenom okne a začula som vonku tlmený zvuk. Ráno sme išli s manželom k autu a ani sme ho neotvorili, niečo nám vybilo baterku. Odvtedy sa mi to nestalo.

    Páči sa mi

    • Tak dufam, ze ani ku mne sa ten chlapik nevrati tak skoro 🙂 Inak to s tym chlapom bolo ovela horsie ako s tymi zvieratami., aj ked pri nom som necitila bolest. Tie zvieratka som akosi chapala, boli hladne a potrebovali potravu. Ten chlap mi pripadal hnusny a nebezpecny a fakt som myslela, ze sa mi niekto vlamal do hotelovej izby a bude zle nedobre.

      Páči sa mi

      • Este ked som byvala na polosamote, asi pred polrokom sa mi stalo, ze som velmi skoro zaspala..u mna e to dost nezvykle, ale pamatam sa ze ma prepadla taka velka tazoba, ze som si isla lahnut..nebola som uplne bdela, len viem, ze som vnimala vonu cigaretoveho dymu..bolo nieco po polnoci, nikde nikoho, boli sme tam len 5 susedia a nikto z nas nie je fajciar..psi by hlasili akykolvek pohyb min 50m od domu..takze bolo to v izbe a bola som ako paralyzovana..lezala som na boku tvarou k oknu a jasne som vnimala a citila ako sa nejaky chlap snazi dostat sa zozadu do mna..mlaskal, ochkal, a ked mi to doslo co sa deje, len som v duchu vyslovila dost, odid, a zacala sa modlit, a ono to prestalo..

        Páči sa mi

      • Tusim mame nejake nedoriesene veci s chlapmi 😆 Nastastie mi nikdy ziaden chlap fyzicky neublizil, takze to nie je flashback. Jedine ak predstavuje nejaky symbol, t.j. niekto nas dusevne “znasilnuje” a nuti nas do veci, ktore nam vobec nie su po voli, alebo je to flashback z byvalych zivotov..

        Páči sa mi

    • Kto čítal knihu od Elisabeth Haichovej Zasvěcení, má o tom približný obraz. Aj by som hľadala predne tú časť, ale som zaneprázdnená, deadline za rohom a ja si tu čítam príspevky na nete. Možno večer. Sú tam presne popísané tieto prípady a okolnosti, ktoré ich sprevádzali. Myslím, že aj Nik raz v nejakom článku popisoval nejaké energie, ktoré si sťahujeme z nejakého “medzimiesta”. Neviem sa sústrediť kvôli práci 😆
      Nik, poď vysvetliť.

      Páči sa mi

  2. Svietiace svetlo láka muchy 🙂 Čím je ale jasnejšie, tým paradoxne menej múch, resp. od istej frekvencie už muchy v svetle nedokážu existovať. Mne na podobné pomohlo požiadať Otca a Anjelov, aby ochránili náš byt a hlavne spáleň so svšetkých svetových strán. Na okno v spálni som si nalepil mandalu stromu života. Celý byt som presvetlil ochranným čírim svetlom.
    Veľa krát som mal pocit, že sa nemôžem zobudiť a že ma niečo desí, ale nevidím na to…nie žeby som bol taký hrdina a ak by som sa mohol pohnúť, by som sa pozrel…vždy som si ako bleskom spomenul na Michaela a Gabriela a na Otca a moje prosby o ochranu a pomoc so mna len tak frčali ako so samopalu, vždy to pomohlo 😀
    Pravidelne čistím byt kyvadlom a vydymujem takmer každý ďeň. Je to ako automat. Proste zapálim vonnú tyčinku, lebo to príjemne voní 😀

    Páči sa mi

    • Dík za tip. Ja som zvykla každý večer páliť sviečky, proti zlu a za mŕtvych. Teraz som si uvedomila, že som ju asi mesiac nezapálila. Idem na to 🙂 V nemocnici som si zvykla velmi na mantrovanie – spievala som mantry niekedy aj hodiny v kuse. Aj teraz, ked ostanem nepokojna, v hlave sa mi, ako vravis ty, spusti automat a zacne spievat Gayatri a White Tara mantru. Vecer sa nikdy nezabudnem podakovat Bohu a archanjelom za to, ze opatruju malicku, ale teraz som si uvedomila, ze nikdy neziadam o ochranu seba 😉

      Páči sa mi

      • Premyslam o tom co to malo znamenat, ked som bola dieta cca 12rocna, napadol ma jeden chlap sexualne, priamo za bieleho dna vo vchode v bytovke ked som isla domov zo skoly, potom som zazila pokus o znasilnenie cca v 22 rokoch,ale vyrusil ho sused, takze to bol ‘len pokus’..ale mala som psychicku traumu z toho dost dlho..mozno u mna sa to objavilo preto aby som to nejak doroesila v sebe..

        Páči sa mi

      • Uf, tak to su ine zazitky :-/ To sa divim, ze si si trufla na polosamotu, ja by som sa pototo od strachu, aj so psikmi. Ja som sa asi doteraz nevysporiadala s jednym zazitkom a to ked sa jeden blizky chlap v mojom detstve chcel pomstit mojej mame cezo mna; tak drzal mojho milovaneho psa z balkona na piatom poschodi a vyhrazal sa, ze ho vyhodi. Plakala som tak, ako nikdy a prosila som ho, aby to nerobil. Je az zarazajuce, akymi invencnymi sposobmi si ludia dokazu ublizovat.

        Páči sa mi

      • Tenshi, ja som si na to tie zazitky spomenula az teraz..nejako som to v sebe potlacila..ale jeden fakt je, ze som nemala stastie na vztahy..vzdy som bola ta co davala az sa rozdala..so psami som absolutne v pohode na polosamote sa obcas mihol medved alebo lisky a lesna zver 😀 to skor ludia ublizuju v mestach.. no a ani sa necudujem z tvojho zazitku so psikom by som sa tiez tazko dostavala..a co ten chlap co to urobil, nebol za to potrestany?

        Páči sa mi

      • Ja som tiez celkom dobra v potlacani negativnych zazitkov 🙂 Problem je, ze ony nezmiznu, aj ked máme na ne slepu skvrnu. Moze byt, ze to ma dopad na tvoje vztahy – je to silna trauma, aj ked to ostalo len pri pokuse.
        Ten chlap v mojom pripade toho narobil zleho este ovela viac a nebol potrestany ludskou spravodlivostou. Usli sme od neho a pokial viem, upil sa na smrt. V podstate nestastny alkoholik.

        Páči sa mi

  3. Ako prvé mi prišlo že ide o moru…Tenshi je možné,že Tvoje podvedomie Ti ukazuje až prehnaný strach o maličkú,prípadne vtedy na hoteli to bolo kôli práci…

    Páči sa mi

    • Aniel, je to mozne. O malu sa bojim az prilis.Vycitam si to, ale zatial s tym neviem nic spravit.
      Toto bolo ale az neuveritelne realne. Po prebudeni z nocnej mory nieco vzdy nesedi, podla coho viem, ze to bol sen – okolie ci okolnosti. Tu sedelo vsetko. Asi mi zasibava 🙂

      Páči sa mi

      • Ja to vidím,že to je v poriadku..takto sa Ti čistí Tvoje podvedomie od strachov a zodpovednosti..keď to neošetríš za plného vedomia a je Ti viac na škodu,postará sa podvedomie 🙂

        Páči sa mi

      • Juuj, tak to si viem velmi dobre predstavit tie traumy s alkoholikom..zazila som tiez bohuzial..ked si tak uvedomujem, velmi vela si z detstva nepamatam, len tie zle veci a aj tie som uspesne potlacala.

        Páči sa mi

    • dakujem, aj nad tym som rozmyslala. Teraz som akurat dlhsie spala, celych hrdych 5 hodin 😀 kym ma nezobudili tie dve chlpate snove potvory. Ale je mozne, ze to je z dlhsie trvajuceho nedostatku spanku a telo bolo v soku, ze zrazu moze spat a nikto ho nebudi placom 🙂 Aj tak asi cerstve maminy poriadne nespia, aj ked spi dieta, su v takom zvlastnom polobdelom stave, ze?

      Páči sa mi

      • Ide o to ze na to aby si mala normalny spanok a stihla vsetky jeho fazy, musis spat urcitu dobu v kuse a pri malom decku to nejde, aj ked si teraz dala 5 hodin, si spankovo deprivovana, takze mozu sa diat rozne haluze, lebo 5 hodin ako vynimocny bonus, to je samozrejme stale malo. Nezavidim, ja som z tohto bola najviac na nervy. Ozaj, kojis priamo v posteli tak za polospanku? Vies ak ano, mozno tvoje telo zvyka na to, ze neni nutne uplne prebudzanie, len tak napoly. Ja som bola v tomto trosku na hlavu, musela som vzdy vstat, prebrat sa uplne, potom 45 minut kojila a potom dalsich 20 minut behala s malym na stojaka kym sa neodgrglo…tak pisali v mudrych knihach :/ asi to bolo zbytocne, viem uz aj o detoch co aj bez odgrgavania prezili 🙂

        Páči sa mi

      • Malá je hladoška, ktorej nestačia prírodné zdroje 🙂 takže u nás sa trištvrte hodinu kojí a potom väčšinou ešte zaplní bruško z fľaše. A tiež čakám na odgrgnutie, keďže bez toho je jej zle. Vyskúšané oboje 🙂 Takže som bdelá ako vojak na stráži 😉 Tá láska k deťom je podľa mňa evolučná nevyhnutnosť, inak by starostlivosť o dieťa tí rodičia asi nezvládli 🙂

        Páči sa mi

      • no a moja suseda uplne v klidku spala, decko mala vedla seba, to si samo ked chcelo naslo prso a cuclo hocikedy pocas noci. A v pohode. Asi je zbytocne radit, len chcem pripomenut ze maj na pamati take ze “nerob si to narocnejsie ako je nutne” 🙂 ale ja by som sa tiez neposluchla 😀

        Páči sa mi

      • 😀
        Pri malom som vstávala, kojila posediačky, odgrgávala, potom som ho ešte zo 2 hodiny uspávala, aby som ho dala naspäť znova do postieľky, aby sa mohol o hodinu znova zobudiť a celú procedúru zopakovať. Okrem toho, mal koliky 7 mesiacov. Bola som z toho mimo, snívali sa mi tiež v polospánku horory, hlavne o malom a násilných scénach… No hlavne, že som robila všetko, čo som sa dočítala v časopisoch.

        Pri malej som už toľko nešpekulovala, šupla som ju po zobudení k sebe, cuckala a ja som spala, odgrgla si spontánne na boku a neskôr som už ani nedokázala povedať, koľkokrát som pri nej vlastne bola “hore”. Bola som vyspatejšia a pokojnejšia aj ja a aj malá. Vtedy sa mi nič nesnívalo, a ak áno, nič, čo by stálo za reč. 😀 A keď som pri hocičom nevedela, čo by bolo dobré robiť, inšpirovala som sa mamami domorodýchi kmeňov 😀 , jednoducho som počúvala viac seba a malú, ako časopisy a rady od druhých. Ale Tenshi, to môže byť zase len rada pre Teba od niekoho druhého 😉 , na to musíme prísť všetky maminy, čo je hlavne pre nich najlepšie, aby to najlepšie vedeli dať potom aj svojim deťom 😀

        Páči sa mi

  4. Mne sa to obcas stava tiez.ide o nocnu moru-treba si precitat nieco o lucidnom sneni…..ma to nejake spojitosti….trva to v reali len par sekund nam sa to moze zdat aj dlhsie..clovek sa nevie pohnut,zakricat-alebo len spomalene..casto krat tuto neprijemnu fyzycku paralizaciu sprevadzaju aj vizie-ako napriklad u mna to bolo niekedy zviera-skret nieco ako “milaaasek”(pan prstenov),alebo chlap..velka chlapska postava ktora ma prisadne alebo len stoji nado mnou a svojou silou ma tazi…v podstate je jedno co povieme alebo co si predstavime aby sme sa dostali z toho stavu-ci uz zavolame boha alebo hocico..vzdy to pominie po par sekundach..netreba sa toho bat…ja to berem uz ako sucast-ze aj to sa nam obcas stava..negativnym veciam netreba venovat cas rozoberanim a skumanim-tym ich zivymi a prehlbujeme…treba sa naplnit pozitivom..nech sa deje cokolvek-pretoze ved vsetci vieme ze vsetko sa deje pre nieco a vsetko zle je na nieco dobre..takyto jav je len sucast istej etapy-unavy,strachu,smutku…vzdy to pominie..staci si na cas zapalovat na noc sviecku a spat pri svetle sviecky……je to vyborna psychicka opora-taka sviecka;).

    Páči sa mi

    • Toto sa mi stavalo asi pred 15 rokmi.Nevedela som si to vysvetlit a nerozumela som,co sa deje.Nemohla som sa pohnut,nieco na mne lezalo a nemohla som zavolat na dceru,ktora sedela ani nie pol metra odo mna,aby do mna drgla.Vtedy som mala pocit,ze by to pomohlo prebrat sa z tohto stavu.Kricala som na dceru,ale ona ani hlavu neotocila.Videla som presne,co davaju v televizii,oci vsak boli zavrete a nechapala som ,o co ide..Pytala som sa kdekoho,ci ma s tym nejake skusenosti,ale odpovede som sa nedockala.Dakujem za objasnenie.

      Páči sa mi

    • Ja som toto zažila minulú noc….a niekedy už pár rokov predtým….Ja nikoho nevidím,len sa nemožem pohnúť,otočiť,nejaká sila mi to nedovolí,akoby som bola ochrnutá a idem s toho na infarkt.Nedokážem vypovedať ani Bože…..Len si prajem,aby to už ani viac nebolo ….

      Páči sa mi

  5. Tento clanok prisiel ako na zavolanie.. ja som vcera v noci mala tiez nejaky velky unik energie..stalo sa mi to parkrat v poslednych 15 rokoch, preto vzdy palim sviecky a vonne tycinky pred spanim..posledny tyzden som nepalila, a prislo to opat..moji psi spavaju so mnou, takze necitila som na sebe nic, len tlak na hrudi a zobudila som sa na to, ze sa dusim a neviem dostat vzduch do pluc..astma to nebola, astmaticky zachvat poznam..nevedela som sa prebrat , len som kaslala a nemala som ziadnu silu posadit sa..nejako sa mi to podarilo, pri posteli mam vodu tak som sa napila a trochu sa mi ulavilo..prinutila som sa vstat a zacala som chodit a vypila som asi pol litra vody..bolo okolo pol stvrtej nadranom.. zobrala som si labradorit a lapis lazuli k sebe a isla si lahnut..nespala som uz, len taky polospanok a snivalo sa mi o vykaloch..vsade v izbe boli vykaly roznej konzistencie a ja som sa ich snazila upratat..to sami snivalo tohto roku 2x.v podvedomi som sa stale cele hodiny modlila a volala archanjela Michaela na ochranu a pomoc..cele dopoludnie az do cca 14 hodiny som nevedela poriadne dychat…tlak som mala nizky, uvarila som si kavu a omaly som sa davala do kopy..ale stale bez energie.. predchvilou som dosla domov, skocila mi pod auto srna a po dvoch mesiacoch mam opat rozbite auto..mam podozrenie na moju exsvokru ze nieco nedobre vysiela, pretoze mi vyvolava, ja s nou nechcem komunikovat a nez sa mi to snivalo, vcera vecer volala 3 x vecer a o 7 rano zas…

    Páči sa mi

  6. Tenshi, odporucam ti vycistit energeticky byt. Ak mas v spalni zrkadlo, nalep z jeho druhej strany Ankh kriz dole hlavou, ako zabranu vstupu bytosti z inych ris. Ja tiez presvetlujem pravidelne myslienkami nas byt a jeho okolie (Garaz pod nami, kusok zeme za nami a vedla nas). Plus vykurovanie a podobne. MOzes si dat do bytu aj ochrannu mriezku postavenu 4 ametystami – do krajnych rohov ametystovu spicku a tak ti vzinkne ochranna pyramida.

    Páči sa mi

  7. Takisto mam s tymto skusenost. Podla mna je to kombinacia stresu, unavy, strachu. Clovek ma pocit,ze si nemoze “vydychnut” a tak jeho telo(mozog) stale akoby pracuje a nevie sa uplne uvolnit,lebo je v strehu. tato vypatost je unavujuca a ani spanok potom nie je blahodarny. Tenshi, ak mas male dieta,tak si stale akoby “v strehu” este aj v spanku. . U mna to bol stres (praca a existencne veci) a z toho ta unava no a potom som si (aspon si myslim) takymto sposobom zhmotnila vlastne strachy. V tej dobe som mala aj mierne depresie,takze to bude aj energetickou urovnou,ktorou disponujeme prave. Ked som “vystupila” z toho vsetkeho,tak toto “zhmotnovanie” strachu takmer uplne skoncilo.
    Mne sa to dialo tak,ze ma niekto alebo nieco tahalo z postele za nohy, potom mi stahovalo prikryvku z tela, potom sa mi stalo aj take,ze mi tu prikryvku niekto tak stahoval okolo tela,ze som nemohla ani dychat a pod. stalo sa mi aj take ,ze nadomnou stali nejaki ludia a normalne sa hlasno rozpravali o mne, ze ako si tam len tak drzo lezim a ze sa ani nemienim prebrat a pohorsovali sa… 😀 no uplne zle, a mne sa nedalo ani oko otvorit,ale viem ze teda ocne bulvy mi “mihotali” pod vieckami o 106… 😀

    Páči sa mi

  8. Možno tak mierne pre tých, ktorým sa dejú takéto veci – rozhodnite sa na všetkých úrovniach (prípadne si na to nechajte urobiť odblok), že sa konečne chcete venovať sebe ,,, 😉 (a nie tomu, čomu vám povedalo okolie, že sa máte prioritne venovať), že sa chcete zbaviť svojho strachu a znova si prisvojiť to, čoho ste sa vzdali (a z čoho vám ostali v energetickom tele diery, cez ktoré to fičí …). Pre ženy to zvykne byť zložitejšie, keďže sa cez ne prepájajú aj rodinné a materské veci viac, ako cez mužov – na druhej strane máte k dispozícii širší arzenál, keďže ste inteligentnejšie, vnímavejšie a krajšie … 😀

    Donekonečna sa brániť znamená z môjho pohľadu vytrvalo ignorovať skutočnú energiu, z ktorej sa skladáte a ktorá vás obklopuje, ako aj trhliny, ktoré sa nezaplnia dymom z vonnej tyčinky. Don Juan by asi povedal, že vám Univerzum dáva znamenia, ktoré sa snažíte ignorovať alebo potlačiť … ale je tu slobodná vôľa a v týchto prípadoch sa dá bez obmedzení uplatniť jedným alebo druhým smerom … 😉 :D.

    Páči sa mi

    • Pekne si to napísal, Nik. Pokúsim sa cez tú rekapituláciu a integráciu, ako si písal na Pini, len to chce asi čas. Pýtam si už od malej svoju energiu späť a vraciam jej tú jej, aj keď sa jej vždy ospravedlním a poviem, že ju ľúbim 😉 Ako raz pisala Matrioshka, že brala choroby malého na seba – tiež asi ako každá mama by som najradšej zobrala na seba akúkoľvek bolesť alebo chorobu, ktorú by mala. Asi je to nesprávne, ale viac bolí mňa, keď ju niečo bolí, ako keby som znášala vlastnú bolesť 🙂 Starať sa o seba je druhoradé, jedine preto to robím, aby som bola pri sile. Inak by mi to bolo fuk. Snáď to prejde a nadobudnem zase svoje staré dobré sebectvo 😉 Ale tá energetická diera, ktorú máme po / pri dieťati má aj obrovskú silu 🙂

      Páči sa mi

      • 🙂 Chcel som poukázať aj na iný aspekt – ak sa dejú takéto rôzne parazitické veci – teraz nemyslím na deti, ale to “pôvodné” v tvojom článku, nie je to tak, že je to niečo externé, čo k nám zvonku prichádza. Je to už od nejakej doby a v nejakej podobe súčasťou našej energie, iba sa to za určitých okolností prejaví výraznejšie, no a inak to ani nevnímame. (Napr. ako keď netesní v komore okno, ale všimnem si to, len keď prídu studené mesiace a cez škáru nafičí sneh … )

        Sú to väčšinou formy dohody, rôzne spolupráce a pečate s bytosťami mnohokrát z minulých životov, ktoré sú aktívne a neviažu sa na čas a priestor, iba na energiu. Zvyknú sa nachádzať v jemnejšej vrstve energie (spodnejších vrstvách cibule) a človek sa k nim dostane postupne, keď rekapituluje a integruje veci bežného života. Inak – v ničom sa nelíšia od manipulácii medzi rodinnými príslušníkmi alebo kolegami v práci a nie sú ani silnejší alebo slabší. Len majú inú vibráciu. Ako s tými lietavcami v inom článku, sú našou súčasťou, len sme ich z vnímania vytesnili.

        Jednou vetou – to všetko, čo sa nám akoby zvonku deje, je už dávno trvalou súčasťou nášho ja, hovoríme tomu, že to sme my, ale je to len nános energie, ktorý máme niekde uchytený a ktorý sa za určitých okolností nakopne alebo pošteklí … 🙂 – keď sa “ja” začne meniť alebo rozpadať, aktivuje sa to, pretože je to s ním spojené.

        Páči sa mi

  9. Ahoj, nasla som rano tuto stranku lebo casto sa mi stavaju cudne veci v noci…naposledi pred dvoma dnami. Zobudila som sa a nedokazala som sa ani pohnut ani nic povedat…pocula som ako sa niekto smeje v izbe pri zrkadle a zacalo sa mi tazko dychat…ani som sa nebala pretoze sa mi to stava casto..:/ pred par tyzdnami som sa zobudila a videla postavu pri okne..zase som sa nemohla ani pohnut…poradte mi co a tym mam robit…(p.s. neberiem drogy ani nepijem..:p )

    Páči sa mi

  10. Ahojte,
    v poslednej dobe sa mi deje tiež niečo podobné. Začalo to asi pred pol rokom, v noci som sa zobúdzala na strašnú hrôzu a des alebo, že sa zobúdzam na svoj krik. Mám pocit akoby bolo niečo v mojej izbe a pozorovalo ma to. Hneď sa začnem modliť k archanjelovi Michaelovi a následne cítim úľavu. Pýtala som sa pár ľudí, ktorí sa týmto veciam nesmejú, že buď ma niekto uriekol alebo je to iba reakcia môjho tela aby sa pripravilo na stresujúcejšie časy. V poriadku na nejakú dobu to prestalo ale včera v noci sa mi to stalo opäť ale v oveľa horšej forme, akoby ma niečo nechcelo pustiť, chcela som vstať a kričať na mamu, ktorá spí o poschodie nižšie nech mi príde pomôcť ale nevyšiel zo mňa ani hlások. Hrozne som sa bála a triasla a potom som mala pocit, že už stojím pred dverami matky a volám ju ale zobudím sa a som stále vydesená v posteli. Neviem teda či tieto zážitky ma majú pred niečím varovať, že robím v živote niečo zle aj keď to si nemyslím alebo sa mám častejšie modliť alebo ma niekto neznáša a svojimi negatívnymi myšlienkami na mňa takto vplýva? Prosím poraďte ako sa toho definitívne zbaviť?
    Ďakujem

    Páči sa mi

Povedz svoj názor