Ďalšia možnosť, ako meditovať 11.11.2011 – s Hathormi

Dnes mi prišlo mailom channelované posolstvo od bytostí Hathor cez Toma Kenyona k portálu 11:11, ktorý aj Shapeshifteri nazývajú “odovzdávanie Svetla”. Keďže som uťahaná ako pes, nebudem prekladať, len urobím výcuc pre mňa dôležitých myšlienok:

Odovzdávanie/Vysielanie Svetla

Pripomienka planetárnej meditácie bytostí Hathor od Toma Kenyona

Svetová meditácia 11/11/11

Skupinová meditácia skupiny v Seattli bude prebiehať 11.11. od 21:00-22:00 PST. Na greenwichský čas je to 5:00-6:00 ráno 12.11., čo je obvykle o hodinu skôr ako u nás a teraz asi o dve hodiny skôr ako u nás (ale neverte mi a overujte; ja som len blondínka).

Počas tejto hodiny budú bytosti Hathor vysielať Svetlo prostredníctvom zvuku na Zem. Hathor, ktorí obývajú dimenzie 9-12, sú starí majstri svojej kultúry (nech už to značí čokoľvek). Je to po prvýkrát, čo sa zapoja Hathori z dimenzií nad 9 (doteraz sa zapájali Hathori z dimenzií 5-8). Pre potrebu meditácie to značí: každá vyššia dimenzia je jemnejšej povahy. Čím jemnejšia dimenzia, tým silnejšia potenciálna energia je k dispozícii. Toto vysielanie Svetla bude podľa Kenyona veľmi silný zážitok.

Ak to chcete využiť, mali by ste počúvať nahrávku pre aktiváciu hypofýzy (korunná čakra) sedemkrát a potom sedieť 20-30 minút v tichosti a sústreďovať sa na oblasť hypofýzy. Ak je to možné, tak si potom ľahnite a relaxujte.

Tom Kenyon dáva svoju nahrávku k dispozícii, ale aby ste sa k nej dostali, musíte sa preklikať mnohými anglickými stránkami. Keďže bola na stiahnutie, tak som ju stiahla a dávam ju sem na prehratie ako zvukový súbor. Súčasne je tam linka na download. Odporúčam nahrať si to do počítača, lebo počúvanie cez stránku môže skolabovať, ak to bude počúvať priveľa ľudí odrazu.

a download (pravým tlačidlom myši; Uložiť Ako)

Kenyon pokračuje, že transformačné energie budú prúdiť tri dni, počínajúc 11.11 o 19:00 PST do 13.11. do 16:00 PST, kedy sa portál uzavrie. Meditácia s hypofýzou bude v tomto období mimoriadne silná. Nemusíme vyť zrovna v Seattli, aby sme využili energiu týchto troch dní.

Ak sa budeme pridŕžať inštrukcie Hathorov, vyhradíme si na meditáciu približne hodinu. Potom sedemkrát po sebe počúvame nahrávku pre aktiváciu hypofýzy, sedíme ďalších 20-30 minút v tichosti a sústreďujeme sa na oblasť hypofýzy a nakoniec si na chvíľu ľahneme. Môžeme aj zaspať; nič sa nedeje.

Môže sa stať, že nás to počas tých troch dní bude ťahať meditovať viackrát. Dávajme si pozor, ako sa správame. Ak sa začneme cítiť podivne, prerušme meditáciu a relaxujme.

17 thoughts on “Ďalšia možnosť, ako meditovať 11.11.2011 – s Hathormi

  1. Dala som si obe meditácie. Tá “naša” na mňa pôsobila skôr na emocionálno-spirituálnej rovine, táto hathorovitá bola pre mňa vyslovene “fyzická” – pocity v tele, zažnutie vnútorného svetla, potom akoby trepanácia lebky 😛 , v polovici sa mi samočinne spustila reiki. A najprv myšlienky, ktoré som večne odsúvala ako “thinking” 🙂 , ale okolo tretieho opakovania sa zmenili na obrazy – haluzné, mnohému som nerozumela, ale ku koncu sa striedali farby – ohnivooranžovo-zlatá sa menila na staroružovú a späť.

    🙂 Tak neviem, čo to zas bolo. Ale jedno viem: nemala som veľa času a tak som sa pozrela na hodiny, keď som začínala počúvať hudbu. Bolo 11:55. Hudbu som si vypočula 7x, ako bolo povedané… a pri skončení som pozrela na hodiny znova.

    Bolo 12:05. 🙂

    Páči sa mi

    • Ja som si dala takú svoju a s Hathormi 3x a mala som podobné pocity v tele, zažnutie vnútorného svetla, aj “trepanáciu lebky”, aj okolo tretieho oka sa niečo dialo, ale ostané veci už nie. Asi nie som ešte taká otvorená, ako ty. Aj ten čas je zaujímavý, mne zas prešla tá hodina/aj viac ako hodina/ ako pár minút, a nechcelo sa mi vrátiť.
      Tie farby prislúchajú archanielovi Metatronovi, možno ťa smerujú, aby si sa začala na neho nalaďovať, spolupracovať s ním.

      Páči sa mi

      • tiež som si dala spominanú meditáciu….a poviem vám, také “haluzenie” som ešte nezažila, ale bolo to úžasné….bolo to v sobotu doobeda, taktiež som sa trocha “stratila” v čase, ale to som ani tak neriešila…snažím sa najsť slová, ale je to márne….asi o 13,00hod som vyrazila do BB a aj keď som sa snažila maximálne koncentrovať na cestu, nie raz som sa pristihla pri spomienke na to “haluzenie” a hovorila som si- “to je sila, to nevymyslíš!” a zakončila to myšlienka- “ja chcem ešte” a bola taká naliehavá, že som si hneď spomenula na Helarine slová-“Môže sa stať, že vás to bude ťahať meditovať viac krát” Tak mňa teda fakt ťahalo… Vďaka Helar, že si to sem dala, bol to zážitok ( teda ešte stále je) 🙂

        Páči sa mi

      • Teraz som čítala “Časový paradox”, zujímavé. Ja tiež stojím strom, ale ja robím komplet cvičenia II.stupńa. Trvá to cca 2 hod., ale niekedy keď skončím, tak podľa hodín som cvičila niekedy cca 1,5 hod., niekedy cca 3 hod., čo ma vždy prekvapilo, lebo cvičím vždy na tie isté nahrávky, ktoré trvajú cca 2 hod. Myslela som, že som neodsledovala čas, kedy začínam, ale teraz si na to posvietim. Opýtam sa aj ostatných čchi-kungistov, či s tým majú nejakú skúsenosť.

        Páči sa mi

    • Tak som to testol..8O
      Mne to trvalo časovo presne hodinu, pocitovo 60min. zmizlo niekde…niekde
      Na začiatku som mal pocit, akoby ma niekto viedol za ruku. Pripadal som si ako 5r. chlapec, keď ma otec viedol za ruku do škôlky. Niekoho som videl, podstatný bol úsmev, vzhľad bol trochu iný ako ľudský. Nasledovne prišli biele svetielka z pravého oka? do ľavého. Prelínali sa s rôznofarebnými dojmami, až nakoniec prišlo aj vnútorné nádherne biele svetlo. V závere, to boli opäť rôzne farby a tvary. Cítim sa skvele…pekný výlet 😀

      Páči sa mi

Povedz svoj názor