Výkyvy, ktorých sme svedkami

Autor obrázka: Reg Ramai

Počas dnešného channelingu s Gabrielom sme sa trochu dotkli tých zmien počasia, ktoré denne ukazujú v televízii:

Vyvažuješ sa už sama.
No, pri televíznych novinách nie až tak. 😦
Kašli na ne. Počuješ, čo iní chcú, aby si počula. Keď si mohla nepočúvať farára v kostole, môžeš nepočúvať aj televízne noviny.
Ale ja mám fakt strach z tej premeny, ktorej sme svedkami.
Viem. A čo? Máš strach. Zmení sa tým niečo? Len ťa to bude viac bolieť, keď sa tomu budeš brániť. Je neskoro, dievča. Prešvihli ste to! Už minulosť nevrátite. Môžete to ešte uriadiť a mať nejaký príjemnejší svet ako to, čo teraz máte vonku, ale minulosť nevrátite. Na to nemáte schopnosti.
A vy?
My na to nemáme právo. Ešte nič neskončilo.
No dobre… tak ja si idem zvykať. Nejaká rada, ako na to?
🙂 Zvykaj si.

10 thoughts on “Výkyvy, ktorých sme svedkami

  1. Fiiiha, presne o tomto som hovorila v skole, ze priroda sa pomsti raz za vsetko co sme jej urobili. To bolo davno. Vtedy ma skoro nikto nepocuval, ucitelka sa mi smiala do oci a tak som si vsetko ostatne nechala pre sebe. Vynikajuci clanok, dakujem 🙂

    Páči sa mi

  2. Podobné veci som hovoril keď som sa v hypnóze spojil s mojím duchovným ochrancom a spýtal som sa na to. To bolo asi pred trištvrte rokom a odvtedy sa mi to už veľakrát potvrdilo. Niečo sa mení, a vie to celá príroda okrem človeka. Škoda 🙂

    Páči sa mi

  3. Niekde som čítala (neviem, možno aj na niektorých z týchto stránok): BRÁŇTE A OCHRAŇUJTE MATKU ZEM, POKIAĽ SA NEZAČNE BRÁNIŤ SAMA” Zdieľam tieto myšlienky….a snažím sa niečo preto robiť. Nič výnimočné…Len sa snažím spotrebovávať čo najmenej, aby bolo menej odpadu, len som bola po prvýkrát darovať krv, aby som dodala energiu osobe, ktorá môže byť nápomocná, len sa snažím robiť veci, ktoré sú zakodované v hlbke môjho ja – správne veci. Je to veeeeľmi ťažké…som v začiatkoch. Ale, každý by mal začať od seba a už dnes….

    Páči sa mi

  4. teším že nová web channeling Gaia Talk:) Vedel som to už pred pol roka, ktoré Gaia, Rafael, Michael, ostane anjeli ma varovali. 😛 Dnes sa ukazuje dôkaz čo sa deje príroda, aby ľudia uvedomujú…

    vraveli, že aby sme nebáli o tom. Tak choď naďalej milovať a ochrániť prírodu.

    Páči sa mi

  5. Prirodzené je milovať …inak je v tom karma,ale to je prirodzené,lebo sa poučujeme cez protiklady. Našou prirodzenosťou je láska a radosť…..nech vás preto sprevádza láska,radosť, úspech na vašej ceste za slobodou,ktorú nám ponúka tento cyklus prítomnosti.

    Páči sa mi

  6. Pokial Matka Zem nenakope konzumnú spoločnosť do prdele, nič sa nezmení.Keby som bol na jej mieste nemilosrdné hromy, blesky okamžite zošlem. Trest ľustvo neminie a ja dúfam, že bude veľmi tvrdý, aby sa už nikdy také drancovanie prírody nezopakovalo.
    BOJUJME PO JEJ BOKU,nech si vesmír iluminátov vychutná čo najskôr.

    Páči sa mi

Povedz svoj názor