Štartujem nový projekt: Ako sa konečne pohnúť vpred

Cez leto som mala šancu pripraviť si podklady pre nový projekt. Pozostáva z 12 nástrojov sebarozvoja, bude sa volať Ako sa konečne pohnúť vpred a je určený pre tých, čo si chcú naplniť sen v nejakej oblasti svojho života a potrebujú sa naštartovať a dostať do ruky návod, ako by to mohlo ísť.

Projekt štartuje 22. septembra (nedeľa). Potrvá 13 týždňov (1. týždeň bude “prípravný”, aby sme sa na seba nakmitali), a bude prebiehať v uzavretej skupinke, aby sa ľudia neošívali voľne vyjadrovať svoje postrehy a problémy. Členstvo v tejto skupine je spojené s “vstupným” 10, 15 alebo 20 € (podľa počtu ľudí, čo sa prihlásia; čím viac, tým menšie vstupné, pretože potrebujeme vykryť len náklady na vytvorenie a správu skupiny). Váš prístup do projektu bude platiť po dobu pol roka (čiže aj chvíľku po jeho ukončení) a ak z nejakého dôvodu nebudete vedieť projekt v tomto čase dokončiť, stačí mi dať vedieť a ja vám prístup predĺžim.

Ak ste už boli so mnou v niektorom z projektov (napr. Rok pre seba), poznáte princíp: každý týždeň v nedeľu bude článok s predstavením jedného z nástrojov a cvičeniami a po zvyšok týždňa sa diskutuje o cvičeniach, alebo prídu ešte motivačné citáty a doplnkové informácie. Nástroje budujú jeden na druhom, to značí, že s nimi je rozumné priebežne pracovať, aby ste mohli naplno využiť nasledujúci nástroj.

Ak ste z tých, čo si chcú “len čítať”, nechoďte do toho, prosím… Kde máme vlastné obmedzenia, to sa dozvedáme totiž až vtedy, keď si pri pokuse niečo dosiahnuť o ne roztlčieme nos. 🙂 O čom by ste s ostatnými diskutovali, ak nie o vlastných skúsenostiach a zážitkoch? Teórie nikomu nepomôžu – pokiaľ nie je ochotný začať ich uplatňovať do praxe. 🙂 (Sorry za úprimnosť; už som precitlivelá na mudrovanie, či niečo je dobré alebo nie a čo o tom hovorí niekto iný… To mi pripomína to staré čínske: “Ten, kto hovorí, že to nejde, by nemal prekážať tomu, kto to práve robí.” 😛 )

Ak ale máte záujem ísť na vec a zamakať na sebe, pošlite mi predbežnú prihlášku cez nasledovný formulár:

Prihláška do projektu “Ako sa konečne pohnúť vpred”
Nie som robot(povinné)

Vaše dáta budú slúžiť výlučne pre vytvorenie účastníckeho konta a poslaním formulára súhlasíte s tým, že ich smiem týmto spôsobom použiť. Pokiaľ máte len otázku, neposielajte formulár, ale ju napíšte do komentárov k tomuto článku.

Nábor uzavriem 15. septembra a vtedy rozhodnem o výške “vstupného”. Ak máte vážny záujem, prihláste sa pred týmto termínom. Pokiaľ je najvyššie vstupné pre vás už neúnosné, neprihlasujte sa vôbec, aby to neskresľovalo počty záujemcov. 15. septembra by som chcela otázku vstupného uzavrieť, 16. septembra výšku vstupného zverejním, vy sa môžete pozrieť, či vyhovuje, a prihlásiť sa môžete ako “dodatoční” potom ešte do 18. septembra.

Na prejavený záujem budem reagovať do 48 hodín. Teraz mám obdobie kopy roboty, takže sa nestresujte, ak mi všetko chvíľku potrvá – ale ak sa neozvem do 3 dní, hoďte mi sem komentár (niekedy mi mailová schránka dáva do spamu aj ľudí, s ktorými bežne korešpondujem).

Súčasne pracujem na novej stránke, cez ktorú by tento projekt bežal. Stručný opis projektu nájdete tu (tú poznámku na stránke si nevšímajte, tá je pre návštevníkov, ktorí tam neprídu cez Eprakone a hľadali by prihlasovací formulár; cez stránku Belangelo sa zatiaľ do projektu prihlásiť nedá).

8 thoughts on “Štartujem nový projekt: Ako sa konečne pohnúť vpred

  1. Dakujem za Tvoju neutichajucu chut zveladovat…
    aj by som si precitala popis projektu ale vraj moje pripojenie na belangelo.sk nie je sukromne…a hadze ma spat do bezpecneho rezimu…

    Páči sa mi

  2. Všimla som si, že niektorí ste sa už pokúšali nalogovať do projektu teraz. Ešte nemáte ani prístupové dáta! Tie budem posielať až v týždni od 15. 9. (ako som to písala v maili 👿 😛 ), pretože prvý článok sa aj tak objaví až 22. 9. ráno a dovtedy je projekt len prázdna štruktúra s peknou popisnou stránkou (ale tá je aj tak verejne prístupná, takže čo 😉 ).

    Vyčkajte. Na socializáciu budeme mať celý jeden týždeň, kde sa budeme oboznamovať s tým, ako bude projekt fungovať… a k tomu sa na blogu Belangelo objavia aj články, ktoré budú prístupné len pre účastníkov. Ale až 22. 9. 🙂

    A vtedy aj na úvodnú stránku Eprakone pridám priamy link na projekt, nech sa tam dostanete hravo bez preklikávania medzi stránkami.

    Páči sa mi

Povedz svoj názor