30 dní vďačnosti: deň 11

Dnešná otázka:

Za ktorý sviatok ste najvďačnejší?

5 thoughts on “30 dní vďačnosti: deň 11

  1. Dnes nezatnem. Sviatky neslávim už takmer 30 rokov a ani neviem, kedy aký je (niekedy ma kolega upozorní, že či mám nakúpené, lebo je sviatok a obchod bude zatvorený). Jediný, ktorý mi nikdy nedovolia zabudnúť 😉 , sú Vianoce. Síce neslávim, ale mám rada ten mesiac predtým, kedy už všade je vianočná hudba a osvetlenie a všetko vyzerá akosi menej reálne. Rozhodla som sa, že tento rok oslávim Vianoce aj ja. “Stromček” už kúpený, mám aj 6 gulí, ktoré naň zavesím, a rôzne svietiace dekorácie, ktoré sú pomerne “mačkovzdorné”. Pomerne, takže uvidíme. Rozhodne som za toto obdobie vďačná. Budem sa hrať s kožúškami do zbláznenia a možno aj poupratujem aspoň časť domu. 🙂 Ak sa mi bude chcieť. A možno začnem zas písať. 🙂 Ak sa mi bude chcieť.

    Liked by 3 people

    • tak ja som sa dnes rozhodla ze ked pride nato, ze sa mam poslusne zbalit a ist na rodinnu seansu, ako kazdy rok, tak poviem “Zostavam doma…”. zalozim fusakle, zakurim v krbe a budem vegetit. Ako chcem ja…

      Liked by 2 people

  2. Tiez nerada oslavujem, Stedry Vecer si rada uctim, ale pamatam si ho aj ako mierne stresovy, kedze vsetko muselo byt dovtedy pripravene a to na 5P..
    Uz z detstva mi najviac utkvel Den Vsech Svatych, kedy sme pekne s nasou rodinou isli na hroby, nikam sme sa nenahanali, rodicia nas neokrikovali a ja som po prvy krat videla tooolko ziarivych sviecok, ludi pomaly a potichu kracajucich, ktori sa chovali privetivo a s pokorou. Tento den som mala a mam rada, sama som vtedy kludna, vyrovnana a vazim si svoj zivot. Zaroven vspominam v laske na tych, ktori tu uz nie su a citim, akoby v ten den tu boli so mnou..

    Liked by 2 people

Povedz svoj názor