Bude tam

E-mailom mi prišla nejaká ponuka a v nej bol kratučký textík, ktorý veľmi dobre vystihuje moje vlastné skúsenosti:

Už ste sa k tomu možno dopracovali – a je to niečo, čo Univerzum chce, aby ste objavili: všetky tie veci, ktoré máte na svojom vision boarde, na zoznamoch prianí a ktoré tak tuho vizualizujte… nepotrebujete ich na to, aby ste boli šťastní a spokojní!

To neznačí, že na ne máte zabudnúť. Koniec-koncov, svoj svet si vytvárame tým, že si ho uvedomujeme.

Ale spomeňte si na obdobia, kedy ste v živote pociťovali radosť a vďaku. Spomeňte si na okamihy, kedy sa vám priam zázračne do života niečo zhmotnilo. V takomto okamihu ste kompletní… Ste tak plní šťastia, že nepotrebujete nič viac.

Niečo také musíme zažiť, ak to chceme pochopiť. Ale keď to zažijeme, keď skutočne uveríme, že sme milovaní, že je o nás postarané a že skutočne dokážeme veľa, vtedy sa stávame voľnými. Uvoľňujeme sa a začíname tvoriť a tešiť sa zo života takého, aký práve je.

Dokážeme sa zbaviť pocitu naliehavosti. Často keď si niečo prajeme, tak si prajeme v podstate pocit, ktorý si od toho sľubujeme – pocit lásky, sily, radosti. Ale keď sa naučíme vyvolať si a prežívať “na povel” túto radosť – často už len cez to, že sa naučíme preciťovať vďačnosť – zhmotňovanie sa stáva hrou… a hračkou.

Takže… Naučiť sa v sebe vyvolať ten pocit, ktorý potrebujeme dosiahnuť, a udržiavať ho v sebe tak dlho, až Univerzum zareaguje a pošle nám ho. Ale, ako som čítala niekde inde, na zázraky neslobodno čakať, zázraky treba hľadať. Takže keď ste sa rozhodli zhmotniť si do života nejaký pocit, musíte ho aktívne hľadať v každej prkotinke, ktorá sa okolo vás priebežne deje. A viete čo? 🙂 Bude tam

Povedz svoj názor