Pracujeme s energiou: meníme energetické signatúry objektov

V článku o práci s prútikom sme začali o čistení ľudí a objektov na diaľku. Dnes prejdeme na tému, ako predmety nabiť určitou energiou. Pod “predmet” si možno predstaviť skutočne všeličo: šperky, doplnky, šaty, amulety, aurické pole, voda, potraviny… v podstate čokoľvek možno nabiť energiou.

Ukážka vo videu (0:58) začína nabitím sprejovej nádobky s vodou. Pracujeme s prútikom, ale dá sa to urobiť i pomocou kyvadla alebo biotenzora. Začíname fľaškou a obyčajnou vodou. Grandmaster David Harris najprv skontroluje, či fľaška vody neobsahuje žiadnu negatívnu energiu, potom nabije vodu pozitívnou energiou a bude ju používať na zlepšenie iných predmetov alebo ovzdušia.

  • Najprv skontrolujeme, či voda neobsahuje nejaké protilátky, ktoré by obmedzili jej schopnosť nechať sa nabiť pozitívnou energiou: “Sú nejaké odpory prítomné vo vode alebo vo fľaške?” (Všimnite si – pýtame sa na vodu a na fľašku. To preto, že sú v kontakte a my nechceme mať do činenia so zmiešanými energiami.)
  • Ak je odpoveď “áno”, pokračujeme: “Prosím, odstráň všetky tieto energie.” (1:48) Prútik sa chvíľu točí, pričom sa z vody i nádoby odstraňujú negatívne alebo brzdiace energie. Je to ako vymazanie videopásky, aby sme na ňu mohli nahrať niečo iné.
  • Keď sa prútik dotočil, skontrolujeme, či niečo negatívneho vo vode alebo fľaši nezostalo: “Sú ešte nejaké negatívne odtlačky vo vode alebo fľaši?” Vo videu prútik ukáže “nie” (3:47)
  • “Je voda a fľaša celkom čistá, aby som ju dokázal nabiť energiou?” Prútik ukáže “áno”. (4:00) David Harris komentuje, že ide ale o slabé “áno”, a tak sa pýta: “Viem urobiť ešte niečo, aby som bol schopný nabiť vodu a fľašu energiou?” Prútik sa začne točiť v smere hodinových ručičiek. David Harris: “Síce neviem, čo práve robí, ale nejako zvyšuje moju schopnosť nabiť vodu energiou.” 🙂
  • “Je voda a fľaška na 100% čistá, aby sa dala nabíjať?” Tentokrát prútik kýve poriadne. Harris hovorí, že keď teraz vezme fľašku do ruky, cíti sa “väčšia” a čistejšia, akoby mala silnejšie aurické pole. Zakaždým, keď čistíme vodu, akoby zväčšila svoj objem. Fľaška sa po čistení cíti pevnejšia, hutnejšia.
  • A teraz ideme vodu nabíjať. Môžeme ju nabiť (“naprogramovať”) na hocičo – Harris sa rozhodol vložiť do nej “dobré pocity”. Zakaždým, keď sa tou vodou postrieka, dostane sa energia “dobré pocity” do jeho tela. Môžeme vodu nabiť tými pocitmi, ktoré si zvolíme, jeden po druhom, alebo môžeme naše Vyššie Ja nechať, nech za nás rozhodne, ktoré pocity budú pre nás optimálne. Harris urobí oboje: najprv vyberie niekoľko vecí a potom to prenechá svojmu Vyššiemu Ja. Najprv sa rozhodol pre radosť. “Je radosť prítomná vo vode?” (7:04) Prútik ukazuje “nie”. (Samozrejme, ako aj inak, keď sme predtým všetko vymazali… 🙂 )
  • “Môžem vložiť radosť do vody?” Prútik ukazuje “áno”. (7:37)
  • “Prosím, vlož tieto energie radosti do vody.” (7:47) Prútik začne nabíjať.
  • “Je energia radosti vo vode?” (8:31) Prútik potvrdí.
  • Harris: Je dobré nechať fľašku 5 minút postáť a používať až potom. Čokoľvek ňou postriekame, dostane náboj “radosti”. Môžete dokonca postriekať svoje auto, alebo len jeho vnútro. Dokážete nabiť aj energiou, ktorá odstraňuje zápach.

Takýmto spôsobom môžeme do predmetov vkladať hocijakú energiu – liečiacu, odstraňujúcu bolesti, priťahujúcu peniaze…

Okolo 2:20 na druhom videu začína David Harris zisťovať, či sú energie ešte stále vo vode. Potom nechá svoje Vyššie Ja rozhodnúť, čím ešte nabitú vodu “vylepšiť”: “Sú ešte nejaké energie, ktoré môžu vylepšiť vlastnosti tejto vody?” Prútik mu už ani neodpovedá, ale začne okamžite vodu nabíjať. Pravdepodobne sa snaží vodu dobiť kompatibilnými energiami. Potom sa znova pýta, či sa dá ešte niečím dobiť, a nechá ju dobiť.

Takýmto spôsobom môžeme zlepšiť vlastnosti objektu (napr. potravinových doplnkov výživy) alebo celkom zmeniť vlastnosti (ako to bolo napríklad u tej vody). Môžeme dokonca preniesť vlastnosti jedného objektu na iný objekt: napríklad vezmeme čučoriedky a ich liečivé vlastnosti a prenesieme ich do vody. D. Harris: “Ak sa to urobí poriadne a máte pôvodne čerstvú čučoriedku, po prenesení vlastností po nejakých 30 minútach už bude vyzerať menej čerstvo.”

Neskôr (7:38) sa D. Harris pýta, koľko má nechať postáť vodu, než ju môže začať používať: “viac ako 5 minút?”/”viac ako hodinu?” a z pohybu prútika usúdi, ako dlho.

Po nabití objektu však chceme, aby energia v ňom zostala. Preto ju musíme do objektu uzavrieť:

  • “Môžem uzavrieť energiu do vody?”
  • “Prosím, doplň energie potrebné na to, aby sa vlastnosti vody zastabilizovali.” (Obvykle to netrvá dlho.)

Takto nabitá voda si udrží svoju novú energiu, aj keď ju z fľaše vylejeme. Udrží si ju až do cieleného použitia. Potom sa energia vody prenesie na postriekaný predmet a ostane na ňom.

Jeden zo spôsobov, ako použiť nabíjanie, je nabiť energiou svoje vizitky. Keď ich rozdávate, môžu vyvolávať v ľuďoch dobrý pocitalebo aby priťahovali biznis. Okolo 1:25 sa začína nabíjanie vizitky:

  • najprv skontrolujeme, či nemá na sebe nejaké negatívne energie (ak áno, zistíme, aký typ energií a odstránime ich)
  • po vyčistení skontrolujeme, či nezostali nejaké iné energie, ktoré by nám bránili nabiť vizitku želanou energiou (ak áno, tak vyčistíme)
  • nabijeme vizitku želanou energiou
  • necháme rozhodnúť Vyššie Ja, či existujú ešte nejaké energie, ktorými by bolo vhodné vizitku nabiť (ak áno, necháme ju nabiť).

Tento spôsob práce s predmetmi nám pomôže lepšie si uriadiť naše vlastné energie. Často sa energie dostanú do nerovnováhy bez toho, aby sme si to uvedomili, a vnímame len následky tejto nerovnováhy: stres, depresiu, úzkosť, ale niekedy aj “takmerposadnutie”, nutkavé myšlienky. Pomocou pozitívne nabitých predmetov (najčastejšie vody, ktorá sa nabíja najľahšie a najdlhšie drží novú energetickú signatúru) si vieme v týchto prípadoch pomôcť, alebo vieme dokonca týmto prípadom predchádzať. Keď napríklad čistíme dom, môžeme čistiaci prostriedok takisto energeticky zmeniť a nabiť energiou, ktorá nám pomôže. Alebo ak používame nejakú čistiacu látku, ktorá nie je najlepšia pre naše zdravie, môžeme z nej odstrániť toxické energie.

5 thoughts on “Pracujeme s energiou: meníme energetické signatúry objektov

  1. mam otazku……

    existuje spolahlivy odborný obchod kde si mozem zaobstarat čokolvek co potrebujem k magii….

    aj prutik a kyvadlo a podobne… sviečky … karty atd.. ?..

    SLOVENSKY… taký čo už máte overený …. nechcem dat peniaze do niecoho čo je falošne….

    dik

    Páči sa mi

Povedz svoj názor