Od januára štartujem nový Rok pre seba!

Štartujem ho s novou pilotnou skupinou – a to od 7. januára 2020.

Ja viem… projekt je robený tak, aby sa mohol pripojiť hocikto a hocikedy a ísť si svojím vlastným tempom! Ale nepodceňujem ani silu skupiny a diskusií, ktoré sa medzi členmi obvykle rozvíjajú, a tak chcem využiť jedno aj druhé.

Obsahovo je projekt už naplnený a dá sa spustiť kedykoľvek, ale rozhodla som sa znova vyrobiť čosi ako “pilotnú skupinku” (“pilotnú” aspoň z pohľadu stránky Belangelo) a prekráčať si s ňou projekt spoločne, deň po dni, po dobu jedného roka. Táto pilotná skupina by mala zvýhodnené “prískočné” 😉 – miesto 67 € pre individuálnych záujemcov to bude len 30 € pre tých, čo sa prihlásia z tejto stránky do 5. decembra 2019. Beriem to tak, že mi pomôžu dodať projektu “šťavu”, takže nech sa im to aj patrične vyplatí. 🙂

Viac o samotnom projekte sa dozviete jednak z článkov o minulom projekte, jednak na vstupnej stránke projektu na Belangelo.

Ak sa mi podarí zostaviť pilotnú skupinku, pribudne na vstupnú stránku projektu aj počítadlo, ktoré bude priebežne ukazovať, ktorý deň z projektu práve “frčí”. (Teda, pokiaľ ho donútim robiť to, čo by som chcela 😉 ; som analytik, nie programátor.)

A, aby som nezabudla – mám prísľub, že niekoľko absolventov pôvodného projektu nás bude sprevádzať tiež. 🙂 Spolieham na nich. Bola to veľmi zdatná skupina a po celý čas boli pre mňa skôr partnermi než “žiakmi”. Ono totiž celý ten projekt nie je určený na “učenie sa”, hoci aj to popri diskusiách prebieha – ide o pathworking, teda prácu na sebe, rozmýšľanie nad podnetmi a robenie si názoru na veci. Čiže nech už ste leniví ako ja alebo pilní ako včelička bzzzzz, na konci projektu budete iný človek než na jeho začiatku – s inými zručnosťami a iným vnímaním. Dúfam. 🙂 Pevne verím. 🙂 Viem. 🙂

Aj pre moju novú “pilotnú skupinu” bude platiť, že prístup k projektu budú mať po dobu 3 rokov, teda aj po skončení projektu. Všetko ako obvykle, len za polovičnú cenu. 🙂

Ak sa chcete prihlásiť a skutočne tomu chcete venovať rok čítania, inšpirovania sa a kedy-tedy aj hlbokého premýšľania a vciťovania sa, vyplňte mi, prosím, túto prihlášku:

NÁBOR UZAVRETÝ, prihlásiť sa možno už len cez https://www.belangelo.sk/rok-pre-seba/

..

2 thoughts on “Od januára štartujem nový Rok pre seba!

  1. Môžem potvrdiť, že za ten rok som si uvedomila veľa vecí, na ktoré by som bez riadeného vedenia ani nepomyslela. Stále ma neprestáva baviť čítať Heline články a je jedno či sú staré alebo nové. Sú tak nadčasové, že tak ako sa v čase mení nastavenie mojej mysle, tak sa mení aj moje chápanie informácií v nich. Projekt vrele odporúčam!

    Liked by 2 people

Povedz svoj názor