Gabrielov prechod 31. 7. – 6. 8. 2017: odhoďme balast a vzlietnime

Jediný náš prístup k faktom a realite je cez interpretácie. Lenže každý fakt môže mať hneď niekoľko interpretácií a každá realita môže mať mnoho rovín. Nikde nie je zaručené, že to, čo práve vnímame, je to najlepšie, čo vnímať môžeme… Niekedy proste len reagujeme zo zvyku a z vovychovávaných presvedčení.

Tento týždeň nás pozýva skúšať sa naladiť na tú najvyššiu interpretáciu, akej sme schopní, a vnímať viaceré interpretácie súčasne. Tým získame odstup od toho, čo si o udalostiach obvykle v hlave rozprávame, a dostávame príležitosť začať písať celkom nový príbeh. Posledný týždeň nás na to už pripravil – teraz treba hľadaniu nových možností len dodať trochu radostného vzrušenia – a to dokážeme vtedy, keď si uvedomíme, že za všetkým, čo vnímame, sa skrývajú aj vyššie, príťažlivejšie roviny tej istej reality. Nechajme srdce rozhodnúť, ktorá z nich nás oslovuje najviac. Neznásilňujme sa vôľou. Tento týždeň hrá prim intuícia.

Nemáme čo stratiť. Môžeme len vyhrať – sebaúctu, potešenie zo života i zhmotnenie reality, po akej sme dlho túžili. Stačí len pustiť sa balastu, ktorý nám nedovoľuje vzlietnuť.

Povedz svoj názor