Kúzlo "Vráť sa späť ku mne!"

Toto kúzlo má za cieľ privolať do nášho života späť živú osobu, ktorá sa z neho z nejakého dôvodu vytratila. Pritom však upozorňujem: nie je rozumné snažiť sa navrátiť do nášho života niekoho proti jeho vôli… Neskôr z toho vzídu škaredé komplikácie!

Prečo ľudia odchádzajú z nášho života? Tak jednak sme sa s nimi nejako nepohodli (niekedy sme sa dokonca rozišli v zlom), alebo ich jednodycho osud zavial inam a kontakt sa prerušil. Čo v takom prípade? Najjednoduchšie a najrozumnejšie je najprv vystrieľať všetky svoje “ľudské” možnosti a až potom siahať po magických. Inými slovami, najprv treba zatelefonovať, napísať kartu či list alebo vyhľadať známeho, ktorý má známeho, ktorý je s daným človekom v kontakte – a poslať odkaz…

Niekedy to nevyjde. Buď má náš objekt záujmu iné priority, alebo má priveľa roboty a zabudne na nás, alebo sme sa rozišli tak, že si nie sme istí, ako by na priamy kontakt zareagoval. Vtedy nastala doba siahnuť po kúzle “Vráť sa späť ku mne”. Ešte raz pripomínam – nikdy nie proti jeho vôli.

A ešte jedno upozornenie: kúzlo nie je určené na vyvolávanie zosnulých.

Čo sa týka samotného kúzla, je to len naše vyjadrenie úprimného želania. Či sa niekdajší vzťah obnoví v plnej miere, to závisí od mnohých vecí – a my sa s tým budeme musieť zmieriť. Teda neočakávajme, že sa automaticky znovu dáme dohromady. Niekedy to tak proste nebude, lebo je to lekcia, ktorú sa musíme naučiť, aby sme sa posunuli o krok ďalej. Možno nám už bude odoprený romantický vzťah, ale sa budeme musieť uspokojiť len s priateľstvom.

Pri kúzle budeme vzývať Forsetiho, nordického boha, v ktorého moci bolo dosahovať zmierenie, rozhodovanie vo veciach práva a nároku a sprostredkovanie medzi dvoma stranami. Tento boh bol povestný svojou nestrannosťou a objektívnosťou a hlbokým zmyslom pre spravodlivé rozsúdenie.

Kúzlo možno robiť hocikedy, hoci najvhodnejšia doba je spln.

Budeme potrebovať:

  • pentagram (stačí aj nakreslený na papier)
  • červenú sviečku
  • ostrý nástroj na vyrezávanie
  • sušené červené alebo ružové fazuľky alebo bobule, ktorými budeme vykladať obrys pentagramu
  • obrázky alebo predmety, ktoré nám pripomínajú osobu, s ktorou sa chceme dať dokopy (a ak nemáme nič také, tak aspoň napíšeme meno danej osoby červeným atramentom na kúsky papiera a použijeme tieto)
  • môžeme použiť ruženín
  • môžeme použiť aj hudbu, ktorá v nás vyvoláva spoločné zážitky

Príprava: Myslíme na osobu, ktorú chceme vrátiť do svojho života. Myslíme na to, čo nám z danej osoby chýba a prečo sa chceme znova dať dohromady. Nemyslíme na to, čo sa pokazilo (alebo čo sme pokazili), lebo by sme práve tie momenty posilnili (podľa zákona “energia nasleduje pozornosť”). Myslime na to dobré, čo bolo a čo by nám znovuzídenie mohlo priniesť.

Poukladajme všetky predmety, ktoré nám danú osobu pripomínajú alebo ktoré nás s danou osobou spájajú, vedľa seba. Môžu to byť listy, fotografie, darčeky, kúsky oblečenia, lístky zo spoločných návštev kina a podobne.

Kúzlo: Zhromaždíme všetky súčasti potrebné pre kúzlo. Do sviečky vyryjeme meno alebo iniciály osoby, ktorú chceme dostať späť do nášho života. Ak používame aj hudbu, tak si ju pustíme, alebo si ju budeme pospevovať. Vyvoláme v sebe magickú náladu, potrebnú na bosorovanie (hovorí sa tomu aj “vybudenie energie”) a okolo priestoru, v ktorom budeme pracovať, vytvoríme ochranný val (stačí vizualizovať bublinu belasého svetla).

Pentagram uložíme na oltár / pracovný priestor a do jeho stredu postavíme červenú sviečku. Obrys pentagramu obložíme červenými fazuľkami alebo bobuľami. Veci, ktoré nám danú osobu pripomínajú, poukladáme okolo pentagramu. Ak používame ruženín, položíme ho na pentagram vedľa sviečky.

Vybudíme energiu a zažneme sviecu. Sústredíme sa na danú osobu a na scelenie trhliny v spoločnom živote. Ako sviečka horí, rozpriahneme ruky a odriekame:

“Ako hovorím tieto slová
Zatvor priepasť, nech celá je znova
Ak to tak má byť a nikomu nie je na újme
Forseti, priveď ….. späť ku mne.
Ak to je v súlade s vôľou univerza
Vráť mi ……. pri použití tohto verša.
Forseti, ktorý zahládzaš spor
Vráť …. späť v život môj.
Spoj putá prerušené,
Navráť …… späť ku mne.”

Kým sledujeme, ako sviečka vyhára, predstavujeme si, ako sa daná osoba vracia do nášho života. Keď sviečka dohorí, uzemníme energiu (napríklad chodením po miestnosti, vypitím pohára teplej tekutiny, podupávaním alebotancovaním na mieste), až sa cítime pokojní a mierni a ochotní akceptovať hocijakú formu návratu.

Osobné veci a fazuľky pozbierame a odložíme na dobu dvoch splnov (teda na dva mesiace) – do tej doby by sa malo kúzlo naplniť. Ak sme použili ruženín, budeme ho po túto dobu nosiť stále so sebou ako talizman.

Ak dva mesiace prejdú bez toho, aby sa daná osoba vrátila do nášho života, musíme to akceptovať ako lekciu, ktorú sa máme naučiť, a pri každom novom vzťahu budeme ruženín používať, aby nám pripomínal, že nesmieme veci nechať zájsť až tak ďaleko.

Z diskusií:

Nikol: “Chcem sa opytat, ake zle nasledky moze mat kuzlo ak je robene proti jeho voli?nehodlam sa ho vykonat, ide cisto len o zvedavost.”

Každé kúzlo robené proti vôli iného človeka je vlastne útočné kúzlo. V mojom ponímaní energia nie je neobmedzená – to, čo odčerpám na kúzlo, musím vziať z niečoho iného, čo dnes mám. A útočné kúzla zákonite spotrebovávajú 2-3x toľko energie ako neútočné, “usmerňovacie”. Preto aj ich dopady sú oveľa citeľnejšie.

Deguska: “Mala som priatela 2 roky,ale rozisiel sa somnou napriek tomu,ze neustale tvrdil ze ma miluje a nedokaze si zivot predstavit bezomna.Opodstatnil to tym,ze nechce mat vztah.Navrhol mi nieco ako”kamaratstvo”. Nerozumiem oco mu vtastne ide, a rozmyslala som ze vyskusam toto kuzlo,,len nechcem aby to bolo proti jeho voli,prosim porad mi.”

Skús kúzlo na nájdenie perfektného partnera. Keď to bude tento, je to len urýchlenie, nie počin proti jeho vôli. A ak to má byť niekto iný – nuž, neprehráš… -P

Kaitan: “Nic v zlom ale ruzenec a pentagram velmi dohromady nejdu,hm.Pentagram je symbol satana a ruzenec je symbol Boha,stymto kuzlom mozeme akurat narobit riadny zmetok.”

Dve nepresnosti: po prvé, ide o ruženín, nie ruženec. Ruženín je ružový quartz (kameň).

Druhá nepresnosť: pentagram nie je symbol Satana. Pentagram je symbol ezoteriky a mágie (jej piatich elementov: oheň, voda, vzduch a zem a akaša). Satanistický symbol, pokiaľ viem, je pentagram postavený na hlavu (tak ako kresťanský kríž postavený na hlavu). Ale nemôžem za to dať ruku do ohňa; to by musel zodpovedať nejaký satanista a tým skutočne slúžiť nemôžem… -P

Martinka: “Musia byt pri kuzle aj fazulky? Co ak niesu potom to kuzlo nefunguje alebo co?”

Ak nemáte ružovú fazuľu (dostať v obchode sušenú, dá sa s ňou bosorovať a potom sa dá zjesť -P ), ide sezóna ríbezlí, hrozna, máte k dispozícii hrozienka (síce nie sú ružové, ale sú sladké ako láska sama).

Martinka: “Pomohlo mi to k pochopeniu situacie ale este ci ten ruzenin ktory sa bude nosit ako talizman, treba aj cistit a nabijat ci staci ho nosit ako talizman pri sebe.”

V tomto kúzle ruženín programujete, takže ho nečistite, ale môžete ho dobíjať buď na slabom raňajšom slnku alebo na mesiaci. Očistíte ho až vtedy, keď sa kúzlo naplní.

Bublik: “ahoj nexcem sa ho to takto pytat neviem preco ale nieco ma od toho odradza taka nejaka intuicia alebo instinkt….co chcem dosiahnut?asi to ze si potvrdim to na com som…”

Ak máte intuíciu, že sa ho nepýtať, potom je to signál, že by ste dostali odpoveď, ktorá by sa vám nepáčila. Ak v takejto situácii chcete bosorovať a znovu si ho priviesť späť, hraničí to u mňa už pomaly s psychickým útokom. Ak sa bojíte otvoreného rozhovoru, čo chcete dosiahnuť mágiou? To sa odteraz až do konca svojich dní chcete báť, čo by vám mohol povedať? Bublik, veď to nie je jediný chlap na svete a podľa vašich komentárov máte pred sebou ešte hodne času! Takže: buď to “risknete” a začnete byť otvorená, dozviete sa a potom s tým budete musieť žiť, alebo budete naďalej zotrvávať v naznačovaní a dohadovaní sa, budete z toho nervózna a nešťastná – a na koniec s tým budete musieť aj tak žiť…

Ak oňho chcete bojovať, tak bojujte – ale najprv sa ubezpečte, že to bude mať zmysel. Inak sústreďte svoju energiu radšej iným smerom, lebo s výsledkom bosorovania by ste prevdepodobne neboli aj tak spokojná!

Moja: “Chystam sa na kuzelko vrat sa ku mne.. len si nie som ista tym pentagramom! mozete mi, prosim poradit o aky pentagram sa jedna a pod.?”

Pentagram mám na myslo takýto, len uzavretý v jednoduchom alebo dvojitom kruhu – špica nahor