Obrazy duálnych duší

Chcem sa s vami podeliť o jeden z mnohých nádherných zážitkov posledných dvoch týždňov – a to o výsledok tvorenia s mojou duálnou dušičkou.

Myslím, že to bol pre nás oboch veľmi zaujímavý proces, ktorý vyžadoval ukázať 100 percentnú dôveru. A to v každom ohľade – či vnímania, či nanášania farieb, ťahov, výberu farieb. Niečo ako “pokaziť obraz” neexistovalo, všetko bolo jedno, všetko bolo v prúde.

Tvorili sme rôznymi technikami, na rôznych materiáloch: kriedami, akrylovými farbami a enkaustikou; na papieri v rôznych formátoch a farbách, na kartónovanom plátne a plátne na drevenom rámci tiež v rôznych formátoch.

Niekedy sme tvorili tak, že sme položili papier na stôl, dali si tému a každý začal niečo kresliť/maľovať. Buď sme maľovali cez seba, alebo sme mali každý “svoj” kúštiček, ktorý potom ten druhý dorábal, alebo sme zrazu otočili papier a tvorili ďalej na mieste kde ten druhý akurát bol.

Ohľadom tém pre obrazy – buď sme si dali emóciu alebo tému, ktorú akurát chceme zachytiť, alebo sme si vybrali kamienok s ktorého dévou sme sa spojili a potom kreslili jej energiu. Jedna zo zeleného turmalínu ani nechcela aby sme ju kreslili, bola to taká vojačka prísna. Zato ostatné dévy sa nám pekne predvádzali a tancovali :). Nestihli sme pofotiť všetky obrazy, snáď nám majitelia pošlú čoskoro fotky 😉

Nasledovné obrazy sú kreslené kriedami na papier A3:

Láska - kriedy na papieri A3

Láska

Pole energií

Plynúť s prúdom s nohami na zemi

Plynúť s prúdom s nohami na zemi

Vášeň

Vášeň

Galaxia

Galaxia

Déva fluoritového srdca

Déva fluoritového srdca

Na farebnom (čiernom a modrom) papieri v rozmere 23×34 cm kriedami:

Fluoritová déva

Fluoritová déva

Déva rubelitu

Déva rubelitu

Prienik dimenzií

Prienik dimenzií

Krieda na kartónovom plátne 50×70 cm:

Energia dovolenky na Piargu

Akryl na kartónovom plátne 30×40 cm:

Prienik svetov

Prienik svetov

Päť elementov

Päť elementov

Enkaustika na papieri A3:

Cesta srdca

Cesta srdca

Životná sila

Životná sila

Večnosť vedomia

Večnosť vedomia

Enkaustika na plátne v ráme 60×60 cm (fotený v dvoch svetelných podmienkach):

Bozk anjela

Bozk anjela

Bozk anjela 2

Bozk anjela 2

Článok nájdete aj na duchovne.

8 thoughts on “Obrazy duálnych duší

  1. Veľmi by som chcela vedieť robiť takéto krásne obrázky. Najviac sa mi páčia plynúť s prúdom nohami na zemi, dovolenka na Piargu, a bozk aniela 1.

    Páči sa mi

  2. Vaše splynutie je veľkým obohatením pre každého, kto má možnosť “okoštovať” vašu blízkosť 🙂 Tie obrázky sú čistou esenciou, je to prúd sám o sebe 🙂 Ďakujem CMUK

    Páči sa mi

  3. Dakujeeeeem, ja sa taaak tesiiiim!!!!!
    Inak kriedy sme drzali prvy krat v ruke… som nadsena ako sme to na prvy krat zvladli. S ostatnymi technikami nemala moja dualna dusicka skusenosti a tiez nam to dobre slo 🙂
    tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

    Páči sa mi

Povedz svoj názor