Gabrielov prechod 13. – 19. 7. 2020: potrebujeme sústrediť svoje sily

Niekedy niektoré sny zavrznú a nie a nie sa znova rozhýbať. Keď to trvá už pridlho, nastáva čas rozhodnúť sa, nakoľko sú ešte stále pre nás dôležité. Každý sen na seba totiž naväzuje časť našej energie a keď ich máme otvorených viacero, nemusí naša energia stačiť na to, aby ich utiahla všetky a do stavu naplnenia. Niekedy jednoducho treba rozhodnúť, na čo sa sústredíme a čo necháme ležať bokom, alebo sa toho celkom vzdáme.

Doteraz sme mohli rátať s podporou Univerza v podobe nečakaných synchronicít. Teraz nastáva obdobie, kedy si potrebujeme pomôcť sami – otestovať si, koľko toho dokážeme zhmotniť, keď nemáme veľkú podporu. Je dôležité v najbližšom období  sa postarať o jeden-dva drobné úspechy, aby nás to držalo motivovaných – a to aj za cenu,  že sa budeme potrebovať sústrediť len na jedinú vec v čase. Nikde predsa nie je povedané, že “hladné” obdobie potrvá večne… 😉

Hlavne potrebujeme nechať emócie ležať bokom. Nedopusťme pocity sklamania alebo rozčarovania! Sústreďme sa na to, čo momentálne dokážeme dosiahnuť, vychutnajme si úspech a k tomu zvyšku sa vrátime, až budeme mať lepšie podmienky.

Povedz svoj názor