Gabrielov prechod 16. – 22. 10. 2023: cieľ je na dosah, ak sa nenecháme pomýliť

Pred nami je obdobie novej orientácie, nových cieľov a nových perspektív. A nového čakania.

Ideme doňho dobre vyzbrojení – minulé obdobie sa postaralo, aby sa naše priority vykryštalizovali. Vieme, čo chceme, a vieme aj to, čo už nechceme. Teraz nastáva obdobie prestať myslieť na to, čo nechceme, a začať pozerať smerom, kam sa chceme dostať.

A keď máme takto jasno, odrazu sa okolo nás otvárajú nové a nové šance. Dôležité je nenechať sa prevalcovať množstvom podnetov, ale si stále pripomínať, ako vyzerajú naše priority a či ich nové možnosti pokrývajú. Niekedy nám okolie alebo spoločnosť vnucujú ciele, ktoré nie sú naše vlastné, ale vyzerali by dobre v očiach iných. Našou úlohou bude nenechať sa zmiasť a stále si pripomínať, čo je hlas našej duše a čo je hlas okolia. A radšej vyčkať, než sa pustíme každou cestičkou len na to, aby sme mali pocit, že niečo robíme… Niekedy veci vysedieť je hrdinskejšie ako robiť. 😉

Sústavné pripomínanie si, čo sú potreby našej duše, nám umožní neuletieť a nestratiť zdravú rozvahu. Ak sa v najbližšom období dokážeme sústrediť na potreby našej duše, spriahne sa Univerzum s nami a urýchli náš postup; ak sa miesto toho sústredíme na názory nášho okolia, spriahne sa Univerzum s okolím a urýchli naše vzďaľovanie sa od toho, čo vlastne chceme. Takže vyberajte rozvážne – máte to v svojich rukách.

Povedz svoj názor