Bosorácka typológia

Dnes som dorobila typológiu ľudí, prispôsobenú pre potreby sebapobosoráčtenia 😛 (nemôžem si pomôcť, toto slovo sa mi náááramne pozdáva).

Úryvok: “Vodca stáda je človek s vysokou dynamikou, rozhodný, cieľavedomý, orientovaný na rýchle výsledky (a niekedy mu je jedno, ako sa dosiahnu, ale nie je mu jedno, komu sa pripíšu). Je to typický veliteľ alebo patriarcha – na všetko má svoj nadradený názor a očakáva, že veci sa budú diať podľa jeho predstáv. Má rád okolo seba ľudí, pretože mu pomáhajú dosahovať ciele; nemá však rád ľudí, ktorí žiaria rovnako, ako on. S tými sa bude donekonečna doťahovať, aby zistil, kto je “väčší šéf”.

Ako bosorák chce dosahovať veci, nie špekulovať o nich. Dlhé rituály a dlhé čakanie na výsledok ho dráždia a znechucujú. A už rozhodne nemieni dať kormidlo z ruky – a preto môže mať problém prispôsobovať sa toku energie. Najskôr bude vyžadovať, aby sa enenrgia prispôsobovala jemu a jeho zámerom.” Zvyšok tu.

Okrem hlavného článku sú tam ešte iné články, ktoré som o použitej typológii našla na internete. Linky na ne obsahuje hlavný článok.

19 thoughts on “Bosorácka typológia

  1. Prosim o pomoc!!!
    Mam neuveritelnu smolu. Toto co sa mne stava je proste uz vela. Neverim na nahody.
    Poradte mi prosim ako odvratit od seba zlu energiu a pritiahnut dobru. Pokusala som sa carovat no zatial marne. Mozno sa az prilis snazim dosiahnut uspech vo vsetkom. Neviem. Ak je mozne uprednostnim odpoved na mojej adrese peterova .daniela@yahoo.com
    PS: Moja situacia sa este zhorsila ked som zacala chodit s velmi spirituatne zalozenym clovekom Jogyni alebo tak nejak tu v USA
    Dakujem za kazdu radu.
    Prosim pomoc naposledy som mala autonehodu. Co bude dalsie?

    Páči sa mi

  2. dalsi bude klud.
    netreba hned panikarit.
    Zastav sa a porozmyslaj.
    1.Ako tie problémy mohli vzniknút?
    2.S coho tie problémy vznikli
    3.Ako tie problémy prebiehajú
    4.Ako tie problémy odstrániť

    preklial ťa niekdo?máš nepriateľov? závidia ti ludia veci?
    Rozmýšľaj čo je pôvodom týchto problémov a potom môžme bosorovať.
    a nebude nam k tomu treba ani kotol a metlu:-)

    PS: byvas v USA?

    Páči sa mi

    • Viem ze niesom jedina na svete co to nema lahke ale napriek snahe mysliet kladne ma vstale odklopuje smola.
      Tak v kratkosti o mne: zijem v Usa rok a pol. Pocas dna sa staram o sestrinu dceru a vecery chodim do skoly. Toto by mi ludia mohli zavidiet (ze som v USA) ale pritom sa tu nemam tak skvele. (Cely tyzden zavreta v jednom dome a vecer v skole). Pritom nemam ziadne peniaze.
      Predtym nez som prisla sem co bolo asi to najlepsie co sa mi mohlo stat (aj to som viza dostala az na 3 pokos) som chodila 5 rokov s jednym “zlym” chalanom ktoreho mam v podstate vstale rada len som si uvedomila ze to nieje clovek s ktorym chcem zit. Moji prietelia aj rodina ho neznasali. Pred mesiacom prisiel za mnou tu do usa a moja smola sa len zhorsila.
      – zacal mi ruinovat vztah (svojemu novemu priatelovi som o svojom ex vsetko povedala), vyvolaval mi, posialal kvety, pisal maily, text spravy…
      – neskor som sa dozvedala ze mam od neho HPV a preniesla som to na mojho noveho priatela (skoro na 100% som si ista)
      – ked ex konecne pochopil ze mi ma dat pokoj myslela som ze uz bude vsetko zase ok kym mi nezavolal ze ma problemy a ja som jedina co mu mozem pomoct inak musi ist spat na SK a urcite pojde sediet. V myslienkach ci mu pomozem alebo necham aby ho deportovali som mala autonehodu.

      toto bol len posledny mesiac
      okrem toho mam vstale strasne vela prekazok v comkolvek co sa snazim urobit.
      predlzovanie viz, veci ohladne skoly a studia, stastie na vzahy, najst si pracu, vstale ked mam nejake “paprierovacky” ci niekam cestujem …proste nic neide len tak. Na Slovensku to bolo rovnako. Preco som magnet na problemy?

      – nemyslim ze ma niekto preklial
      -nemam nepriatelov
      – urcite sa par zavistlivcov najde

      Páči sa mi

  3. Daniela,

    predovšetkým by som začala karmickou “očistou” – tým sa vylúči to, že práve zažívate nejakú predprogramovanú “lekciu”, alebo sa jej dopad aspoň zmierni. Na to slúži Navagraha Pida, pohľadajte ju tu v článkoch, stiahnite si MP3 a počúvajte tak často, ako to len ide.

    Na okamžitú prevenciu noste pri sebe (na tele alebo vo vrecku) kuraciu kosť. Vždy po 2-3 dňoch ju rozbite a niekde zakopte alebo spláchnite a zadovážte si novú. Kuracia kosť výborne nasáva negatívnu energiu, ale treba ju zničiť. To isté robí aj lignit alebo gagát (anglicky “jet”, ak budete hľadať po obchodoch). Všetky treba najneskôr po týždni meniť.

    Ak ide o psychický útok, vydymte priestor i seba kopálom a noste buď labradorit alebo lapis lazuli (ten druhý je pre pomstychtivejších jedincov, pretože posiela útoky späť na útočiaceho).

    Veľa meditujte, počúvajte ezoterickú hudbu (napríklad tu nájdete v článkoch na aktiváciu DNA dosť veľa počúvateľných vecí) a sama spievajte – radostné, rýchle veci, ktoré vo vás vytvárajú dobrý pocit. Zo všetkého sa smejte, aj keby to malo byť spočiatku silené. Podstatné je držať svoju vibráciu tak vysoko, ako to len ide, po čo najdlhšiu dobu. Ak zistíte, že padáte do depresie, dajte si rýchlu chôdzu alebo nejaký pohyb (aj na mieste), aby ste “rozpumpovali” hormóny.

    A ešte jedna vec pomôže – skúste si natrénovať vizualizáciu, ako sa z vášho stredu (medzi solárnym plexom a srdcom) vytvára okolo vás guľa žiarivého bieleho svetla a spaľuje všetku negativitu. Túto guľu si tvorte vždy, keď sa dostanene to situácie, keď začne vaša vibrácia klesať.

    A pozor na “veľmi spirituálne založeného človeka”! Niektorí takíto ľudia fungujú ako energetickí upíri – tým, že ich vnímame ako veľmi rozvinutých, vnímame seba ako menejcenných a spadáme do depresie. Ak vo vás vyvoláva takéto pocity, dajte si na čas pauzu. A prekvapuje ma aj to, že ste nepožiadali o pomoc jeho

    Páči sa mi

    • Ahoj,
      velmi pekne dakujem za rady. Urcite vacsinu z toho skusim. Dufem len ze nebude vadit za budem robit veci naraz. Napr. nosenie kosti a zaroven labrodovit.
      Ked som uz pri tam rada ry som sa spytala ci mi viede povedat anglicke nazvy aj tychto pomocok ktore ste spomenuli (labrodovit, lapis lazuli, kopal) a v akych obchodoch ich mam hladat. Alebo ak mate tak linku na konktretnu sk web stranku kde sa to da objednat a ja porposim sestru o zaslanie toho.
      – a este otazocka
      Existuje nieco na zrusenie vsetkych ” priani” pomocou “kuziel” co som doteraz skusala. Mozno som niekde tiez mohla urobit chybu a teraz to ma opacny efekt.
      Mimochodom skusala som nieco ako mantru a sigil pre stastie uspech a peniaze. Priatel mipovedal ze nemam pouzivat “cary” (akekolvek) na ublizenie niekomu ze sa mi to 3 krat vrati. A ziadanie nieco len pre seba ja sebecke a ze tymto smerom by sa matra vyuzivat nemala. Ma pravdu?
      PS: nepozname sa este dlho a nechce mi o tom vela povedat alebo sa boji ze si o nom budem mysliet ze je trochu “kuku”
      ma vlastneho ucitela trenuje a uci ho vela veci strasne vela medituju ziju jednoducho a vela pomahaju inym
      jeho ucitel bol predurceny od malicka ist touto cestou a od mala vyrastal v nejakej zvlastnej skole na to urcenej. Dokaze zapalit ohen myslou a pohnut vecou, ma velmi vysoku karmu a cakru…atd. A vemi sa hneva ze ludia co o tom vela nevadia robia toto co my na tejto stranke. Ze to ieje len tak a moze ludom aj velmi ublizit.

      Páči sa mi

  4. Daniela:

    “A ziadanie nieco len pre seba ja sebecke a ze tymto smerom by sa matra vyuzivat nemala. Ma pravdu?”

    Väčšina mantier začína žiadaním pre seba. (Neviem, možno Indovia boli sebci 😕 .) Čo teda vlastne teda smiete? Nemáte byť spokojná skôr, než na svete bude spokojný aj ten posledný človek? Moje podozrenie sa napĺňa – jeho “dokonalosť” odčerpáva z vás energiu… Nemyslí to asi zle, ale napriek tomu to nastáva.

    “A vemi sa hneva ze ludia co o tom vela nevadia robia toto co my na tejto stranke. Ze to ieje len tak a moze ludom aj velmi ublizit.”

    Nemá sa čo hnevať. Ak je skutočne tak vysoko vyvinutý, vie, že všetko je súčasť PLÁNU a dokáže akceptovať, že ten plán nie je podľa jeho predstáv.

    Ste samostatná bytosť. Nenechajte si vymývať mozog! Robte, čo intuitívne považujete za dobré (a nemanipulujte iných, ani keby vám to robilo radosť 😛 ). To je jediná rada, ktorú vám dokážem dať. Ak vás priateľ nie je schopný prijať autentickú, teda takú, ako v skutočnosti ste, a ako rovnocennú “bytosť božiu”, tak to asi nie je ten správny vzťah.

    Obvykle nebývam takáto drsná – ale toto je zvláštny prípad. A nie, nemyslím, že by bol “cuckoo” – myslím, že jeho majster dokáže úžasné veci a napriek tomu ho neodučili posudzovať, čo ma desí… Ale to usudzujem len z toho, čo ste napísali, mládenca ani jeho majstra nepoznám, takže kľudne sa môžem mýliť. (Nebolo by to prvýkrát.)

    Čo sa týka kameňov, choďte na Liečivé kamene (lišta vpravo) a tam nájdete informácie i internetové obchody.

    Páči sa mi

    • Tazko sa mi ho sudi lebo ho velmi dobre nepoznam. Ale zatial som nemala z neho pocit odsudzovania alebo nico take prave na opak. Ale je pravda ze si zastava len “svoju pravdu” a veri len to comu je uceny. Co asi vacsina z nas. Nasnazi sa ma ovplyvnit alebo mi vnutit jeho nazory. Nacha ma robit co ja uznam za vhodne. Nad tym ze mi odobera musim pouvazovat. Mozno.
      Rozoberala som s nim vasu odpoved a v podstate so vsetkym suhlasil len s tych kuracich kosti a kamenov sa smial. Podla toho comu je uceny on su tieto veci len na oklamanie mysle cloveka. Aby clovek uveril v to ze mu to pomoze. Nevidi v tom nic zle a viera v nieco podla neho moze spravit vela. Ale ci je to kuracia kost ci kura samotne v tom rozidel nevidi. Verit je dolezite.

      Páči sa mi

  5. Úplně nejjednoduší copodle mě můžeš udělat je požádat své anděli o pomoc, tím nemůžeš nic pokazit. Stačí si představit svoje anděli (je jedno, že nevíš jak vypadají) a nahlas je požádat o pomoc, až skončíš modlidbu poděkuj a to je vše.

    Páči sa mi

  6. Ja uz neviem comu mam verit.
    Ako som povedala na zaciatku tak som skusla carovat koli peniazom a uspechu v skole a zivote s pomocou kuziel z vasej stranky ale marne. Snazila som sa verit aj na to zabudnut no ani jedno kuzlo mi nepomohlo. Nerobila som ich naraz. Tak co robim zle?
    Prave som s danym pritelom akosi “v krize” nemate nejake kuzlo na to aby sme spolu zostali ak nam je to sudene ak nie nech sa nas vztah co najrychlejsie ukonci?
    Alebo nieco take. Snad mi rozumiete. Aj ked Vas nerada obtazujem s mojimi osobnymi vecami (urcite mate ne riesenie dolezitejsie problemy) velmi pekne Vam dakujem .

    Páči sa mi

    • Daniela,

      teraz vážne: “Prave som s danym pritelom akosi “v krize” nemate nejake kuzlo na to aby sme spolu zostali ak nam je to sudene ak nie nech sa nas vztah co najrychlejsie ukonci?”

      Viete čo? Stačí počkať… Dôverujte životu. Ste jeho pevnou súčasťou a máte nejaké poslanie na tomto svete. (Všetci ho máme.) Ak ho dnes nevidíte, ešte zďaleka to neznamená, že žiadne nemáte! Tak sa odovzdajte tomu, čo sa okolo vás deje, a urobte z toho čo najviac pre seba. Ak máte vo vzťahu krízu, dajte si od vzťahu odstup – nebude vás zraňovať a nebude vás vyčerpávať. Venujte sa chvíľu niečomu podnetnému, zábavnému.

      Niekedy sa musíme vzdať a odovzdať veci z vlastných rúk, aby sme neprekážali tomu, čo sa k nám chystá prísť. (A pretože naše očakávania priťahujú k nám istý typ energie, tešte sa na to, čo má prísť! Potom sa budete tešiť aj vtedy, keď to nastane.)

      S kúzlami už máte skúsenosti – a viete, že vnucovať svoju predstavu životu sa nie vždy vypláca.

      Páči sa mi

      • Ahoj skusila som. No hned dalsi den som rozbila vazu, dostala chripku a pohadala sa s priatelom. Ak som nepresla testy v skole co som mala, tak to ti potom rovno napisem, ze ani toto na mna nezabera. No rozhodne dam vediet! Dik za radu. Helar tvoje som este neskusala 😦 je to zdlhavejesie a ja som busy busy 😦 ale skusim nieco aspon.
        Dik za rady.

        Páči sa mi

  7. Ahojte
    kupila som si lapis lazuli a rada by som sa opytala ako ho mam nosit (je to privesok na krk) myslim v akej vyske – ak na tom zalezi a ci by som mala urobit nejaku ocistu predtym nez ho zacnem nosit.
    Na webe to bolo tako vyditelne ale tusim slzicka z lapis l. co som si objednala je zaliata v striebre zo zadnej strany takze sa pri noseni nebude dotykat tela. Vadi to? Mala by som ho nosit vstale? Obcas sa mi to nemusi hodit k tomu co nosim – co s nim potom? Zobrat ho do kabelky? Nechat ho doma? Bute mat ucinok? A este… na kazdej stranke o nom pisu nieco ine aky ma presne ucinok?
    Dakujem velmi pekne. Prajem Vam krasny den.

    Páči sa mi

    • Daniela,

      je to v pohode – stačí, keď je kameň vo vašej aure. Aj u prsteňov sa často kameň nedotýka prsta, a napriek tomu fungujú… Kamene sa nosievajú aj v kabelke, vo vrecku alebo zvonku na šatách či vo vlasoch!

      Páči sa mi

  8. Nosit vo vyske srdca
    Ocistit pobytom v zemi na dvadsat styri hodin
    chyba kamen by sa tela dotykat mal no funguje i tak
    Nosit stale a skladat len na cistenie a nabijanie NECISTIT V SOLI!!!!!!!!!!
    Nuz tak to skri pod oblecenie, tam by cely cas mal byt.
    Priklad : Zlodej ta chce okradnut kto ta viac ochrani?
    1. bodygard v tvojej tesnej blizkosti
    2.bodygard ukryty a zamknuty v kabelke
    3. bodygard ktory ostal doma

    Lapis lazuli kamen totalneho vedomia myslim, odráža psychické útoky nazad na nepriatela mam s tym len pozitivne skusenosti. chrani ti hlavu a auru pred vypadmi od zla, este by som odporucil labradorit na uzatvorenie aury. je to pre teba najvhodnejsia obrana ovsem ak nepraktizujes vudu,bosoracenie alebo anjelsku magiu a ine. PS: ty byvas v USA ze? zavidim 😛 neboj uhranutie s toho nebude az tak nezavidim:D zavidim len tu moznost stretavat sa s ludmi SOCIETE hoodoo spolocnosti. su to nieco ako vudu bylinkari proste supis
    pekny den papa

    Páči sa mi

    • Ahoj,
      ako som v usa. Je tu pekne. Inak ako na Slovensku ale pekne. Uz som si zvykla celkom 🙂
      O tych bylinkaroch som nepocula vela aj ked mojho znameho priatelia brali nejake classy (hodiny) kde sa ucili vsetko o bylinkach a ich vyuzitiach. “Ucitel” s nimi chodil cele dni po lese a ucil ich co je na co dobre a ako to vyuzit vo svoj prospech kde jednotlive bylinky najst alebo ako nimi liecit choroby atd.
      Velmi zujimave.
      Prosim ta povedz mi ci ocista nabijanie a vybijanie lapisu je ozaj take dolezita. Ak ano ako casto to nosit?
      Este jedna otazka pocul/la si o filme The secret? v preklade Tajomstvo?
      ak ano co si o tom myslis? Dakujem za nazor. Prajem Ti krasny den.

      Páči sa mi

  9. Ahoj Helar,
    ako sa mas?
    Ozvyvam sa znova lebo doteraz bolo ako tak vsetko od kedy nosim lapis lazuli ale…pocuvaj toto. Mozno to pre teba navyznie divne ale pre mna ano.
    Este pred tym ako sa mi zacala smola lepit na paty a kupili si lapis sa stihla stat dalsia zla vec a toi bolo ze som sa pohadala s jedinou “kamaratkou” (az taka dobra k. tozase nabola) co som tu v usa mala a aj so sestrou (s tou je to teraz ako tak ok).
    Po kupe lapisu ktory som dufala ze mi pomoze …sa stalo toto: Vyrazky, ekzem ci co to je na krku!!!
    MOzno len nahoda a strasne to svrbi…prve co mi prislo na um bolo …niekto nechce aby som ho nosila! Je to mozne?
    Kezde lapis privesok na krk je zaliaty v striebre tak som si k nemu dokupila striebornu retiazku po par dnoch (nosila som ho vstala kedy to len bolo mozne) ma strasne zacal svrbiet krk na miesta na stranach (akosu tepny kde sa retaizka na stranach dotyka krku – prevazne lava strana. mam tam cerveny flek a svrbi to. kedze somalrfik na kovove sparky myslela som ze retiazka mozno nieje prava ako mi tvrdili tak som ju vymenile za kozu a nasim lapis na kozi dalej ale dlho to asi nevydrzim lebo aj koza mi drazdi to miesto a nevyzera to dobre. Zda sa ze sa ekzem zvacsuje. Pouzivam krem ktory mi inokedy na kazdy druh ekzemu po par dnoch zabral ale toto hmm no neviem. Porad kde a ako nosit lapis aby mal rovnaky ucinok? Ako zistim ci v tom “ma niekto prsty?” a vazne mi skodi alebo ma chce ovladat? Ja uz fakt neviem. Dakujem Ti.

    Páči sa mi

  10. Môže byť reakcia na striebro alebo na pyrit v lapise. Nenosiť v kontakte s kožou – takže buď cez nejaký rolák, alebo na šatách na krku, ale s koženou šnúrkou, alebo vo vrecku nohavíc. Ale najprv odporúčam chvíľu na boľavom krku nenosiť vôbec nič.

    Páči sa mi

Povedz svoj názor