Valentínsky AH-toning: posilnenie srdca, harmonizácia planéty

🙂 Hotovo. Harmonizačný toning na vyváženie srdca a rozumu, na posilnenie srdcovej čakry a na harmonizáciu planéty, ktorý je naplánovaný na 14. 2. 2019, na Valentína, je na svete!

Nahrávka pozostáva z dvoch častí: najprv ide vedená meditácia, ktorá vám hovorí, čo treba robiť (ako v sebe vybudovať pozitívnu vibráciu a ako ju transportovať do prostredia), na konci nahrávky prichádza samotný toning od Jonathana Goldmana s posvätným AH-zvukom. Ten nie je len na počúvanie, ale celkom vážne sa od vás očakáva, že mu venujete svoj hlas! Ak teda patríte k tým plachejším, zalezte niekam, kde vás ostatní nebudú počuť, a vložte do toningu celú svoju dušu! Nemá význam robiť robiť veci “tak napoly” – alebo už ste to zažili, že niekto sa len “tak napoly” narodil či zomrel? 😉

Ak sa toningu chcete zúčastniť, odložte si tento článok. V štvrtok, 14. februára, o 12:00 ho spustite a spievajte alebo mrmlite spolu s nami. A ak to nestíhate o 12:00, tak sa nič nedeje – rozhodne sa pridajte aspoň o tej 18:00 večer, kedy bude spievať celá Goldmannova obec (u nich je totiž práve vtedy 12:00).

Tu je meditácia:

A pokiaľ chcete bez meditácie tonovať svoju srdcovú čakru priebežne, dostala som od Jonathana Goldmana aj hodinovú nahrávku s AH-vlnou, ktorú si môžete stiahnuť tu.

1 thoughts on “Valentínsky AH-toning: posilnenie srdca, harmonizácia planéty

Povedz svoj názor