Pre TOTO si tu

Prišlo dnes od Univerza 😉 . Keby som rečnila celé roky, nedokážem to povedať takto hutne… Normálne som zaslzila. 🙂 Tak aj vy.

Ide o toto: Prístup do času a priestoru si vyžaduje, aby si veril v obmedzenia: že čas i priestor sú reálne, že preto môžeš mať a nemať, že lásku možno nájsť a stratiť a že si len to, čo ti ukazujú tvoje fyzické zmysly, a nič iné.

Tieto ilúzie ťa automaticky vedú k presvedčeniu, že nie si úplný. Ale nie na to, aby ukazovali, že si “chybný”, ale aby ťa naplnili túžbou, zažali v tebe emócie, rozdúchali tvoje nadšenie a vymrštili ťa do sveta, kde sa dá vyraziť na cesty, robiť nové známosti a kde sa sny napĺňajú… len na to, aby ich nahradili nové sny, pretože tvoj božský pocit neúplnosti pretrváva.

Toto je úmyselné. To, že sa cítiš neúplný, ťa ešte nerobí neúplným. Je to spôsob, ako sa rodia legendy, ako vznikajú obri a ako sa píšu dejiny. Pre toto si tu. Aby si čo len na okamih unikol svojej skutočnej identite životom v neuhasiteľnom smäde, ktorý ťa vedie k dobrodružstvám veľkosti a uvedomeniu si, že všetko je len láska.

Skláňam sa pred veľkosťou,
Tvoje Univerzum

6 thoughts on “Pre TOTO si tu

    • Ako po kom. 🙂 Ak si zaumieniš, že zostane, tak zostane. Ja si napríklad zaumieňujem, že po mne zostane urna plná popola. (Pôvodne som myslela, že by mohli moje spopolnené pozostatky za zvukov smútočnej hudby a náreku más vykydnúť do smetného koša pri vchode krematória, ale vraj sa to nesmie. 😉 )

      Páči sa mi

      • haha podobne “lahko-morbidne “to mam aj ja.len ja si hovorim, ze si pred chalupou pripravim 2 kubiky dreva a ked to na mna !pride” vyleziem nan a dufam,ze to uz niekto podpali 😀 a potom rozhrnie po zahrade…to este nemam do detailu doladeneDDD.ale to ma este caaas…dufamDDDDD

        Páči sa mi

Povedz svoj názor