Test: Čo o vás prezrádza poloha pri spánku?

tumblr_mujazwPwjC1stlkgho1_1280Vďaka fejsbúku som naďabila na test, ktorý mi prekvapivo presne sadol. Test je o tom, že poloha, v akej spíme, o nás vypovedá presne tak ako hudba, ktorú počúvame, obľúbená farba alebo ľudia, ktorými sa obklopujeme.

Vyberte si pozíciu, ktorú najčastejšie pri spánku zaujmete, a prečítajte si, čo to o vás hovorí.

sleepthumbwater-600x313

Poleno

0004_LOG-600x600

Pozícia “Poleno”, v ktorej spáč leží na boku, nohy má narovnané a ruky popri tele, je druhá najčastejšia pozícia. Hoci pozícia vyzerá stuhnuto a nepružne, človek, čo takto spáva, je všetko iné, len nie nepružný – sú to veľmi sociálni a prispôsobiví ľudia. Hoci sa radi porozprávajú s hocikým, najradšej sú v kruhu vybraných priateľov. Sú veľmi dôverčiví, čo z nich niekedy robí ľahkú obeť pre manipulácie a zastrašovanie.

Snílko

0003_YEARNER-600x600

Pozícia “Snílko” vyzerá podobne ako “Poleno” – spiaci leží na boku, ale ruky má vystreté pred seba, akoby za niečím siahal. Ľudia, čo takto obvykle spia, sú veľmi otvorení a priateľskí, ale niekedy môžu byť nedôverčiví a veľmi cynickí. Taktiež sa veľmi pomaly rozhodujú. Len čo sa však už raz rozhodnú, sú zaťatí ako mulica a svoje rozhodnutie odmietajú zmeniť.

Vojak

0002_SOLDIER-600x600

Táto pozícia leží na chrbte a ruky má napriamené pozdĺž tela. Aj povahovo zodpovedá “vojakovi” – silný, tichý typ, ktorý je vecný a nemá rád rozruchy. Býva veľmi štruktúrovaný a seba i ostatných ľudí berie veľmi vážne. To značí, že má vysoké nároky na seba i iných. A má tendenciu chrápať. 😉

Parašutista

0001_FREEFALLER-600x600

Parašutista spí na bruchu, hlavu má otočenú do strany a rukami oblápa vankúš. Parašutisti majú otvorenú, družnú a hravú osobnosť, ale vedia byť takí presní a dôslední, že miestami pôsobia neohrabane. Väčšinu času pôsobia ako voľnomyšlienkári, ale potajme bývajú úzkostliví a majú nutkanie mať všetko pod kontrou. Hoci sa neboja hocikedy zariskovať a vyzerajú, ako keby mali hrošiu kožu, sú prekvapivo precitlivelí na kritiku.

Hviezda

0000_STARFISH-600x600

Poloha “hviezda” je najzriedkavejšia. Spiaci leží na chrbte, nohy má narovnané, ruky má zdvihnuté k hlave a trochu pripomína stĺpovitý kaktus. Ľudia spiaci v tejto polohe sú veľmi lojálni priatelia – priateľstvo je v ich živote jedna z top priorít. Milujú vypočuť si problémy svojich priateľov a urobia čokoľvek, len aby priateľovi pomohli.

Fetálna pozícia

0005_FETAL-600x600

Toto je pozícia, v ktorej sa nachádza plod v bruchu matky – spiaci leží na boku s nohami pritiahnutými k telu. Je to najčastejšia pozícia pri spánku – 41% ľudí leží pri spánku takto. Títo ľudia vyzerajú navonok silní, ale vovnútri bývajú veľmi plachí a citliví. Takisto majú tendenciu príliš prešpekulovávať problémy a zbytočne si robiť starosti.

Našli ste sa? Ja hej, a poriadne. 🙂

1 thoughts on “Test: Čo o vás prezrádza poloha pri spánku?

Povedz svoj názor