Aj džina treba poslúchať

Pred pár dňami som hľadala na YouTube jedno video, aby som ho vložila ako ilustračku do článku (ešte príde), a potkla som sa o túto pesničku. Je z bollywoodskeho filmu Aladin. Zostala mi visieť v hlave a odvtedy si ju spievam, tak som sa rozhodla, že ju “rozvírusím” na každého s oslabenou imunitou 😀 …

Páči sa mi na nej hlavne chutná spolupráca medzi džinom so slušivými šedinami a Aladinom a nejako som si do tých šedín premietla Jeho Gabrielstvo, ako ma nahovára na prelamovanie mojich vlastných samonastolených obmedzení… Tiež je to taký kamarát. 😛

Normálne si pozerám aj zvyšok filmu v indičtine 😕 – až na to, že najzaujímavejší diel z videí distribučná spoločnosť nechala zmazať. Ja si ten film fakt asi kúpim. 😕

A ezoterické poučenie? Aj džina treba poslúchať – teda odovzdať časť svojej kontroly a spoľahnúť sa na niekoho iného. No, robíme, čo môžeme… (poniektorí)

9 thoughts on “Aj džina treba poslúchať

  1. Tak mám prvé skúsenosti s touto pesničkou. Stále sa mi melie v hlave a totálne vysadila môj vnútorný monológ. 🙂

    V ten deň, čo som ju sem dala, som šla do obchodu. Pieseň mi v kuse rezonovala v hlave, nemyslela som, len som sa na každého usmievala (ale to nie kvôli tej piesni, ja sa usmievam už len preto, že ísť do obchodu je pre mňa “dovolenka” a je mi vtedy nesmierne dobre a som v mieri s celým zvyškom sveta). Ako som sa vracala z obchodu, odrazu sa stala taká zvláštna vec: pieseň mi hrala v hlave a môj éterický dvojník sa pustil tancovať. V tom istom čase som robila dve veci súčasne – moje telo išlo po ulici a nieslo nákup a môj dvojník okolo mňa pobiehal a tancoval k pesničke. Bola to zábava – videla som ho (teda: ju 😉 ) a mala som pocity z oboch tiel súčasne. A po chvíľke som si všimla ešte čosi – tak, ako môj úsmev začal už pred časom u okoloidúcich vyvolávať protiúsmev, odrazu ako môj dvojník tancoval okolo ľudí, začali sa mu vystupovať z cesty… hoci ho nevideli! Normálne som vnímala, ako sa ich pohyby synchronizujú s pohybmi môjho tancujúceho éterického tela. A úsmev. Hepi – ja i oni. 🙂

    Vtedy ma napadlo, že táto synchronizácia prebieha na individuálnej úrovni – teda že telá iných ľudí sa vedia zachovať synchrónne s energiou tiel ďalších ľudí bez toho, aby niekto niečo vnímal. (Ufff, hnusná veta. 😛 ) Ešte som si pomyslela, že by bolo zaujímavé dosiahnuť túto sychronicitu na úrovni systému.

    Energia nasleduje pozornosť. 🙂

    Pred chvíľkou som sa vrátila z obchodu. Presne ten istý scenár: pieseň v hlave na plné pecky, dvojník skotačí hore-dole. Išla som okolo prechodu a vtedy som si spomenula, že som chcela prejsť cez cestu, ale v oboch smeroch išla reťaz áut a tak som si povedala, že nebudem čakať a prejdem prechodom o kúsok ďalej.

    Ako som sa blížila k prechodu, prešlo auto tak, aby mi nezavadzalo – a potom nič. Z protismeru – nič.

    🙂 Myslím, že som zažila synchronicitu systému. Keď dvojník pritancoval k prechodu, bol prechod voľný, aby mohol tancovať na druhú stranu cesty.

    Páči sa mi

    • To mi pripomenulo časť z Franckhovho Zákona rezonancie… naša DNA dokáže oveľa viac, než si vieme predstaviť – ona komunikuje so svojim okolím. Je predurčená k tomu, aby pracovala ako vysielač a prijímač. Dokáže sa skontaktovať so všetkým, čo existuje. Komunikácia DNA našej s inou prebieha totiž vo vyššej dimenzii, nezávisle na čase a priestore – v hyperpriestore, bez časového posunu v našej realite. Používa na to tzv. “červie diery” (to neviem presne, či som dobre preložila z češtiny).
      Niečo na tom bude…
      Asi sa naša energie dokáže správať čiastočne nezávisle na našej vôli, takže sa správa tak, ako je “zvyknutá”, alebo stvorená.

      Páči sa mi

  2. tak to je krasa, paci sa mi ten dzin, v budzuje vo mne mudreho a zaroven veseleho ucitela, ktory sa nepotrebuje na nic hrat, skratka “JE” a uziva si to :o) Dakujem, hned mam krajsi den :o)

    Páči sa mi

Povedz svoj názor