Novembrový Mastermind: odstraňujeme obmedzujúce presvedčenia

14. novembra 2021 o 19:00 prebehne novembrový Mastermind. Jeho téma je Ako odstrániť samonastolené obmedzenia bez toho, aby sme ich poznali. Tentokrát sa celkom zaobídeme bez psychologického sebaskúmania 😉 . Povieme si, prečo sa nám niekedy nedarí dosiahnuť to, čo by sme chceli – ako nás podvedomé programy a presvedčenia vedú k sebasabotovaniu. Pozrieme sa na to, ako funguje naša vedomá a podvedomá myseľ a ako dochádza k stavom, kedy spolu prestávajú komunikovať. Predvedieme si kineziologické testovanie toho, aká hlavná emócia nás obmedzuje v dosiahnutí nášho cieľa, a urobíme si cvičenie na to, ako toto obmedzenie zneutralizovať.

Mastermind bude trvať 60-90 minút (v závislosti od diskusie, ako sa rozbehne; posledný trval takmer dve hodiny, ale tiež je pravda, že sa na ňom zas hodne cvičilo). Bude prebiehať on-line, na Zoome. Stojí 10€ a po skončení Mastermindu účastníci dostanú PDF dokument s hlavnými myšlienkami z Mastermindu.

Kto sa prihlási a nebude sa môcť zúčastniť v ten deň, bude mať po dobu najbližších 7 dní možnosť pozrieť si Mastermind zo záznamu.

Ak vás téma zaujala, tu je prihláška (tí, ktorí ste sa prihlásili na všetky tri Mastermindy v tomto roku, už prosím prihlášku nevypĺňajte):

Keď dostanem od vás objednávku, spätne sa vám ozvem s platobnými a organizačnými informáciami.

Povedz svoj názor