“Instantné” zhmotňovanie

Vlastne som to chcela napísať už začiatkom júna, ale bola som lenivá a mala som iné senzácie. Dnes mám zasa nervy, pretože u susedov vrčí od rána píla. A práve tá píla mi pripomenula, že som sa ešte nepodelila o skúsenosti so zhmotňovaním.

Začiatkom júna som si domov priniesla nové mača – kocúrika Kukiho. Mal urobenú koprológiu a bola negatívna, ale ja sa už poznám a pre istotu som si ju nechala robiť aj u mojich veterinárok. No a robenie koprológie spočíva z toho, že 3 dni po sebe zbierate hovienka mačaťa a odnesiete ich na rozbor. Tak som tri dni po sebe zbierala hovienka, dávala do zaváraninových fľaštičiek a do chladničky a na štvrtý deň som sa vybrala k veterinárke. Teraz mám také zlé obdobie, jedno drobné (a väčšie) príkorie nasleduje iné, tak som vzala sáčok, šla som k chladničke a napadlo mi “už len to by mi chýbalo, aby sa jedna z tých fľaštičiek rozbila!” Vezmem prvú fľaštičku do ruky, vložím do sáčku – a bum! Fľaštička na zemi. Našťastie, nerozbila sa – ale od myšlienky ku skutočnosti netrvalo viac ako sekundu! Jednoducho sáčok bol deravý a ja som si to nevšimla. (Jediný deravý sáčok v stovke iných.)

Nič vám nenapraví laxnú vôľu tak ako vedomie, že čokoľvek si pomyslíte, má schopnosť nastať! Celou cestou k veterinárke som tak kontrolovala svoje mimovoľné i vedomé myšlienky, až som sa z toho spotila 😛 … Našťastie, odviedla som dobrú robotu a väčší priekak už nenastal.

(Ono nastali iné. Samozrejme, napriek negatívnej koprológii z Brezna u nás našli u Kukinka škrkavky i giardie. Lenže som ho medzitým dala v blahej viere, že koprológia ako koprológia, do kontaktu s ostatnými – takže okamžite izolácia a robenie koprológie aj zvyšku mojej bandy, či sa nenakazili. 🙂 Nenakazili. Niekto tam hore ma má rád. Zato Kukinka sme 10 dní liečili, potom nové testy a giardie sa ešte zhoršili… Teraz dobieha druhá liečba. Neviem, nakoľko bude úspešná, ale veď ja sa dozviem – či sa mi to bude páčiť alebo nie.)

No a minulý týždeň som bazénovala. Tie naše pozemky sú už 30-ročné a keď sa sadili stromky, bola to pustá planina, ale tie stromy medzičasom nadobudli obrovské rozmery. U mňa som klčovala na jeseň, teraz som sa pozerala na susedovie pozemok, kde je to prerastené rovnako zle, a začala som snívať. Snívala som, že sused vybehne von a preriedi to tak, že sa mi nebude zo stromov váľať plot a tieniť bazén.

🙂

Už tušíte? V úvode som spomínala pílu… Klčuje sa. Lenže nie u suseda, ale o pozemok ďalej.

Takže dnes som sa dozvedela nielen to, že skutočne “instantne” zhmotňujem, ale aj to, kde pri tom robím chybu… Keď som to snívala, priveľmi som sa sústreďovala na to, ako sa vyberajú stromy na zrezanie, ako sa zrezávajú, ako vytvárajú priestor na tom pozemku, kde sa zrezávajú… Snívala som to skutočne intenzívne. No a dnes padajú vybraté prerastené stromy a vytvárajú okolo seba priestor. Ibaže inde. 🙂

Sústredila som sa na aktivitu a Univerzum mi aktivitu dalo. Nesústredila som sa na to, ako sa výsledok klčovania prejavuje na mojom priestore.

Už by som si aj prichodila ako zhmotňovací borec, keby som sa večne nedopúšťala takýchto školáckych chýb. 😕

Ale keď už Univerzum začalo napĺňať ten sen (aj keď fázovo posunuto 😉 ), dávam do jeho láskavej pozornosti, že sen mal viacero častí a ďalšej z nich som sa venovala rovnako intenzívne. Tak by ešte mohlo nakopnúť aj tú. 😀 Univerzuuuum! Počuješ?

Bammmm! Moje prianie zapadlo do zhmotňovanieho chlievika. 😛 (Dúfam.) (By sa mi hodilo.)

1 thoughts on ““Instantné” zhmotňovanie

Povedz svoj názor