V dome vyčíňa duch

Frances napísala: “Mam otazku – na kazdeho kto by vedel poradit.V byte mojej mamy s nou niekto byva.Mohol by to byt duch.Vieme o nom uz davno, asi tak ako viete ze s vami niekto v byte je, aj ked ho nevidite, ale od isteho casu zacala byt jeho pritomnost neprijemna.Zacal sa v noci objavovat v miestnosti kde spava mama, ma pri tom pocity ako pri duseni nocnou morou, nedokaze sa pohnut ani vykriknut, ma pocit ze ju dusi alebo skrti, drzi jej ruky – je velmi studeny a mokry, a mama v hlave pocuje ako sa jej posmieva, vyhraza sa jej, ked ho v duchu posiela prec smeje sa ze to ma zbytocne…Nikomu inemu by som to asi neverila, ale ja som ho raz tiez zazila a aj ked na mna nebol hnusny, rovnako som sa nedokazala od strachu ani pohnut a hoci som pocula ze mama nieco robi vo vedlajsej miestnosti, nedokazala som ju zavolat.
Ako som povedala – dorazne ho poslat prec nezabera, mama nie je veriaca, takze neviem ci ma zmysel vykrapat to u nas svatenou vodou….je to neprijemny problem, ta bytost si u nas robi co chce a vobec mu nevadi ze na duchov neverime )
Ak niekto viete ako sa zbavit ducha alebo ochranit sa pred nocnou morou, prosim ozvite sa
.”

V časti o kadidlách nájdete exorcistické kadidlo, ktorým by bolo dobré vydymiť celý byt – ak sa dá, vo všetkých miestnostiach súčasne.

Rovnako dobrú úlohu môžu urobiť tibetské misky – nechajte ich chvíľu zvučať v miestnosti, kde sa spáva, a potom ju vydymte a odvtedy každý večer pred spaním nechajte misku znieť. Rovnakú úlohu ako miska urobia aj melé “tingša” – vyzerajú ako dve drobné pokličky, ktorými sa udiera o seba a majú prenikavý vysoký zvuk.

Do očisteného priestoru je dobré dať horský krištáľ vo forme zhluku alebo kryštálu (teda nie okrúhliak), zelené rastliny a izbovú fontánku.

Prípadne by som na dobu 1-2 mesiacov zastierala všetky zrkadlá a odkryla ich len vtedy, keď sa do nich treba pozrieť. Rozhodne žiadne zrkadlo by nemalo pozerať na posteľ (ani celkom drobné).

Niekedy sa ešte dávajú do okna facetované krištáľové gule, ktoré odrážajú svetlo mnohými smermi. Vytvárajú energetickú sieť v priestore, ktorá sťažuje pohyb všakovakým energetickým záškodníkom.

A ešte jedna záškodnícka rada – mačka -P … Ak nemáte a neprotivia sa vám, tak si nejakú zožeňte. Alebo si ju na týždeň aspoň požičajte!

9 thoughts on “V dome vyčíňa duch

  1. Ahoj! Neviem preco, ale napadlo ma, ci by to nemohol byt syndrom starej strigy, len v muzskom vydani… 🙂 Skus to kuknut na nete – po anglicky OLD HAG SYNDROME.. je to zaujimave… 🙂

    Páči sa mi

  2. ja mam tiez podobnu skusenost.muz mava nocne a tak som v noci doma ja a moja 6r.dcera.asi tak pred tyzdnom som spala sama a okolo pol noci sa mi z nicoho nic zrutila vaza.myslela som si,ze je to macka ale ta spala pri mne.tak neviem ci tie macky zaberaju.ked je muz doma ,nedeje sa nic take ale ked som sama,tak mi padaju obrazy zo steny a vazy.tiez by som v tomto potrebovala poradit.

    Páči sa mi

    • Ahoj michelle. Ako si dopadla s tým duchom? presne toto s deje u nás, len s tým rozdielom, že keď ja a ani moja manželka nie sme doma. Len 6r. a 18r. dcéry. A už sa boja.Mne sa to stáva asi len tak, že ako keby sa popri mne niečo mihlo. Ako keď niečo od niekiať niekam veľmi rýchlo prebehne. A to podotýkam som úplne zdravý. Môj mail je VilciD@zoznam.sk

      Páči sa mi

    • :D:D keby som bol duch tak toho kňaza vykopem s domu že sa zamkne na týždeň v kostole 🙂

      vydymiť dom kadidlom – to už je jedno aké, hoc aj olibanum..

      Páči sa mi

  3. ja som videla paranormal aktivity a zlakla som sa lebo uz predtym ked som spala som sa zobudila na to ze sa ma nieco dotklo tvare a predtym ked som bola v polospanku tiez som sa zobudila na to ze som do niecoho na posteli vrazila a nastavila som mobil, bolo to tmave ale bolovidno svetlo zhodina to trochu osvetlovalo moju izbu a asi po hodine ako som zaspala bolo pocut akoby ktoky,nieco proste zabuchotalo a nieco zatienilo hodiny,ozvali sa odvtedy kroky a chvilu sa odkryli hodiny asi napol a to bolo vsetko lebo video islo uz iba 30 min. ked som bola raz v noci von so sesternicou a robili sme si srandu vudela som ducha,bol to chalan a videla som ho iba z dialky ale vyzeral ako chalan ktory sa 2 dni predtym na tom mieste odstrelil aj som ho poznala a preto ma to videsilo este viac a ako keby som ciastocne vedela ovladat pocasie,citala som skolu noci a tam boli take hovadiny a ja aj bez sviecky som skusala provovat tivel vody a vetra a prosila som o pekny den tak som to robila 4 dni na 5 den som chcela zamracene a asi po 2 hodinach bolo zamracene a potom som ziadala dazd a bol dazd,teraz som prisla domov a uz som s tym prestala vcera,mozno to je blbost ale je to divne co to je,ako to mam vsetko napravit?

    Páči sa mi

  4. ja som pátrač duchov a v škole som našiel trochu slizu.a pod skriňou veľ mi divný zub.a z mojim kamarátom tomášom vyrábame BU BU BU letáčik.a keďsom ho držal(ten letáčik) tak sa diali divné veci.(tiekla voda s popod okna i keď nepršalo,hýbali sa stoličky,a otvárali sa skrine.)ale ešte pretým všetky deti boli na veľ kej prestávke.a keď som ten letáčik BU BU BU 2 zahodil do koša tak to prestalo.ale až po tom chaose sa vrátili žiaci do triedy 4. D. vie mi niekto poradiť????

    Páči sa mi

Komentáre sú uzavreté.