Duša vie, ako sa vyhojiť

Našla som nasledovný citát od Caroline Myssovej:

“Duša vždy vie, ako sa vyhojiť.

Výzva je umlčať myseľ.”

A hneď sa tam objavila reakcie “No, tým si nie som až taká istá.” a protireakcie (hlavne od chlapov) o tom, ako si treba myseľ naplniť pozitívnymi myšlienkami atď.

Mám o tom svoj názor – ale tentokrát by ma zaujímal váš. Čo si myslíte, je to tak?

1 thoughts on “Duša vie, ako sa vyhojiť

  1. Podľa môjho názoru, úspešnosť výzvy, ako umlčať mysleľ závisí od uvedomenia si toho, ktorá zo 4 osobností v hlave mi to hovorí.
    Moja OS č.1 sídliaca v ľavej prednej časti môjho mysliaceho mozgu sa dá umlčať prácou, organizovaním, plánovaním, počítaním …. moja ľavá zadná emočná OS č.2 sa dá umlčať najťažšie, lebo sa hnevá, nadáva, obviňuje, hodnotí, cíti úzkosť, je egocentrická a má výčitky, preto ju treba najprv nechať vypeniť a potom s ňou pracovať ďalej …. moja pravá zadná emočná OS č.3 ju bude potom vedieť umlčať svojou schopnosťou odpúšťať , inšpirovať, byť hravá, kreatívna, radostná, zvedavá, plná nádeje a zážitkov. Kto sa dokáže prepínať vedome vo svojich OS vie sa konfrontovať aj so svojou pravou prednou mysliacou OS č.4 , ktorá je si všetkého vedomá, cíti spojenie, prijíma, víta zmenu, je autentická, má veľkorysého ducha, má vo veciach jasno, je odhodlaná a zároveň si vie v svojej nahote pevne stáť vo svojej zraniteľnosti. Keď mi život plynie automaticky, moje OS si robia čo chcú, ale ak viem trénovaním “Mozgovej porady všetkých 4 OS “, ktorú zvoláva mozgový kmeň, ktorého ja volám Bruno, vedome rozdeliť úlohy a nájsť najlepšie riešenia, tak aby boli v súlade s mojim naturelom, dokážem za to aj prevziať zodpovednosť a ostať pokojná.

    Páči sa mi

Povedz svoj názor