Začínam rozumieť, ako funguje moje Univerzum

Dnes (čo je niekedy pred týždňom-dvomi) som mala istý zážitok, ktorý u mňa viedol k novému porozumeniu.

minule som písala, ako som si robila jedno cvičenie, ktorého úlohou bolo doložiť mi, že Univerzum na mňa nekašle a je mi priaznivo naklonené – a veci sa totálne pokazili okrem tých, čo som si už predtým nastavila na úspech…

V knihe bolo viac cvičení a tak som prešla na iné. Spočívalo v tom, že si nastavíme filtre na niečo (v tomto prípade “žlté auto”) a dva dni sledujeme naše vnímanie: najprv hľadáme žlté autá, aby sme naučili podvedomie, čo je pre nás dôležité, a potom nám odrazu Univerzum začne do cesty posielať žlté autá… v počte, s ktorým sme nerátali.

Celé to malo ilustrovať, že sústredením si veci priťahujeme.

Nuž, tak som sa sústredila (čo u mňa s poruchou koncentrácie je tak trochu problém, ale zaťala som sa). Kade som chodila, poctivo som hľadala žlté autá. A nachádzala som. Prvý deň, druhý deň… nijaké posielanie žltých áut, ale len úporné vyhľadávanie.

Máte to ťažké, keď je človek racionálny a uverí až vtedy, keď si na to môže siahnuť.

Potom prešiel možno mesiac, čo som vôbec nerozmýšľala o žltých autách. Keď som nejaké niekde uvidela, zarezonovalo so mnou “aha, žlté auto” (= podvedomie sa už naučilo), ale väčšinou som chodila zamyslená a autá som nevnímala.

Dnes som šla do obchodu a z nejakého dôvodu sa program “žlté auto” vo mne znova zobudil. Potkla som sa o jedno. Preladila som sa na “žlté autá” a na každom parkovisku som sa pozrela, či nejaké neuvidím. Uvidela som ešte dve.

A vtedy mi to došlo. Už pri prvom cvičení sa mi “zhmotnili” len tie veci, ktoré som si sama “zariadila”. Takisto pri tomto cvičení mi Univerzum neposlalo do cesty nijaké žlté auto, ale som ich videla len vtedy, keď som ich vyhľadávala – teda keď som sa postarala, aby som ich uvidela.

Čo ak to závisí od vibrácie? Čo ak ľudia s prirodzene vysokou vibráciu sa denne potkýnajú o prejavy starostlivosti Univerza, ale ľudia s prirodzene nízkou vibráciou sa musia snažiť si tieto prejavy z Univerza “vydupať”, teda zariadiť vlastnými silami?

A len čo som sa dostala v úvahách do tohto bodu, Univerzum mi poslalo po ceste žlté auto DHL. 🙂

Moje poučenie: Ak máte prirodzenú vibráciu nízku ako ja, musíte si svoje veci zhmotňovať sami. Zabudnite na to, že vám Univerzum niečo daruje alebo že vám pomôže! Nepomôže. Musíte sa o seba postarať vy a Univerzum vám potom pošle zdvihnutý palec v podobe žltého auta. 🙂

2 thoughts on “Začínam rozumieť, ako funguje moje Univerzum

  1. Dovetok k tomuto článku: Obsahuje chybnú úvahu – zasa som vyhliadala výsledok zhmotnenia… Po čase (nejaké 2 týždne) som si zas spomenula na žlté autá a znova som sa pozerala – a tentokrát ich bolo všade plno. Potom som to začala považovať za nudné a vymyslela som si oranžové auto… Ešte som uvažovala, či niečo také vôbec existuje, pretože v živote som asi nevidela oranžové auto… A už som neriešila. A čo čert nechcel, prišla módna vlna oranžových áut a ešte v ten deň som videla prvé a odvtedy sa okolo mňa hromadia ako na šrotovisku… Takže princíp je stále rovnaký: povedať (tentokrát bola emóciou zvedavosť), investovať energiu (=pozerať sa, či neuvidím) a nestepovať, kedy to už konečne dôjde. 🙂

    Páči sa mi

Povedz svoj názor