SunRádio: 5 otázok, ktoré dostanú náš život do správnych koľají

13256288_969618916489837_8057587027246572129_nNašla som download piatich otázok T. Harva Ekera, ktoré pomôžu človeku dostať život späť na rýchlostnú koľaj. Ide o tieto otázky:

  1. Čo skutočne chceš ty?
  2. Prečo to chceš?
  3. Prečo to ešte nemáš?
  4. Ako to dosiahneš?
  5. Čo bude tvoj prvý krok?

Tu je k tomu hovorený text, ale varujem – má svojich 20 minút (a už by som ho znova prerábala, lenže som lenivá jak hnida 😉 ):

5 thoughts on “SunRádio: 5 otázok, ktoré dostanú náš život do správnych koľají

    • Heli, tvá výslovnost ve mě vyvolává ASMR, po našemu příjemné brnění hlavy a páteře, které se šíří do celého těla a navozuje hluboké uvolnění. Spoušťová slova jsou ta, ve kterých vyslovuješ R a sykavky. Tahle nahrávka a ještě ta s Ferkem Mrkvičkou, mi byla už jednou nápomocná, myslím, že jsem s ní pracovala v rámci RPS. No a dnes mi nejen svým návodem dopomohla k prožití zhmotňovacího pocitu. Neočekávaně – zhmotnění přišlo do 50 min. Všem doporučuji. 👍

      Páči sa mi

      • 😀 A vieš, že som si to ASMR musela vygoogliť? Ale je to asi dané tým, z akého stavu hovorím. U mňa hovoriť nahlas nepatrí medzi zručnosti, ale skôr medzi obmedzenia, a tak keď som robila nahrávky, musela som sa uvádzať do hypnotického polotranzu, aby som to zo seba dodala – a možno to je to, čo si cítila.

        (A to som ešte nepožila Dopplerov efekt. 😛 )

        Ale hlavne… ďakujem. 🙂 Som rada, ak pomohlo.

        Liked by 1 person

  1. já taky gúglím, protože Dopplera si vybavuji jako cévní vyšetření a nepamatuji si tu fyziku okolo.
    Nenapadlo mě, že bych mohla vycítit z nahrávky Tvoje rozpoložení, vidíš to je zajímavý postřeh. Obvykle, když někdo s kým mluvím má výraznější sykavky, nebo eRka je to pro mé uši příjemně chytlavé, nebo šeptání a když to trvá delší dobu tak jsem tak přííííjemně uvolněnáá. Díky 🌷

    Páči sa mi

Povedz svoj názor