Countdown 2012: 252 – veď sú to len veci

Dostala som upozornenie na nové video o Simonovej mačke… Keď som si ho pozrela, totálne ma dostalo:

Nejako som v ňom našla to svoje štvorlabkové demoličné komando x4 😛 … a spomenula som si, ako som sama seba vychovávala: “veď sú to len veci… nahraditeľné… kým oni sú život… nenahraditeľný…”

A viete, že zabralo? 🙂

A pretože dní na countdown ku “koncu sveta” 😛 je celý jeden rok a ja rozhodne nemám až takú zásobu humoru a odľahčenia, ak vy máte niečo, prispejte tým tiež! Použite kontaktný formulár a pošlite svoje nápady. Nesľubujem, že všetko sa dostane na stránku, ale aspoň tie salónnejšie veci by to mali zvládnuť 😛 …

4 thoughts on “Countdown 2012: 252 – veď sú to len veci

  1. Helar, práve si ma zabavila asi na hodinu, lebo som si pozrela všetky Simonove videá. Sú perfektné.
    Moje mačky takto nezhadzujú. Raz zhodili misku, ale to boli maličkí.
    Mňa sa týka skôr videá In double trouble, TV dinner a in the box.
    No a pri pozeraní simons cat man do som si spomenula na teba a na Lassitera, ako ti škrabe návlečku na paplon.

    Páči sa mi

  2. zo zaciatku mali moje macicky tendenciu lozit kade-tade, najlepsie po polickach, kde boli rozbitne veci…par crepov som veru zbierala a niekedy som bola dost vytocena, ale nakoniec som bola rada, ze sa doma nikto vazne nezranil… 😉

    Páči sa mi

  3. tak zas moja dala dole kaktus. To je zivot kontra zivot. Bohuzial, bola nekompromisna, kaktus zhodila ix krat, ix krat som ho zachranila, ale mala proti nemu asi nieco zasadne, takze nakoniec som kapitulovala. Ine kvety jej az takto strasne nevadili.

    Páči sa mi

    • jaaaj, no mne doma moje cicusky zlikvidovali vsetky kvety, vyhrabali, rozkusali, pozhadzovali… takze teraz doma kvety nie su… a mohla som robit cokolvek, kvety som pred tymi mojimi malymi nicitelmi nezachranila…….

      Páči sa mi

Povedz svoj názor