Liečenie na diaľku pomocou Elementov

Tak tento článok nám ponúkol Filip. Originál sa nachádza na jeho blogu a toto je text (trochu som doňho “babrala” 😛 ):

Aurawiever mi dal základ, ale anjeli mi to troška poupravili, aby to bolo tak, ako má. Upozorňujem, že všetkým to fungovať asi nebude, ale asi len tým, ktorí majú liečitelské vlastnosti ako ja…

Liečenie pomocou Elementu Zeme

(Používa sa na liečenie chorôb, ktoré vidno na povrchu tela, napr. kŕčových žíl)

Postavíte sa úplne bosí (bez ponožiek) na podlahu (môže byť aj koberec), vyčistíte si myseľ a začnete hovoriť:

Zem ako taká a Element Zeme, prosím vás o to, aby ste poslali svoju čistú a liečivú energiu osobe XY (stačí aj len krstné meno alebo prezývka z ICQ) do … (uvediete, ktoré miesto chcete liečiť). Ďakujem.

Toto odrieknete asi 4x a potom to isté urobíte ešte 3x podľa tohto rozpisu: keď máte vyčistenú myseľ, 4x to zopakujete, dáte si 15 sekúnd pauzu, zase 4x zopakujete, počkáte 5 minút, zopakujete 4x, dáte si 10-skeundovú pauzu a zase zopakujete 4x. Zvyšuje sa tým účinok.

Liečenie pomocou Elementu Vody

(Používa sa na liečenie vírusov)

Vyzujete sa do bosa (bez ponožiek), nalejete si studenú vodu do nejakej misky (najlepšie priesvitnej alebo bielej). Vložíte do nej ruky tak, aby v nej boli ponorené. Vyčistíte si myšlienky a opakujete:

Element Vody, prosím ťa o to, aby si poslal XY ( meno alebo prezývka z ICQ) tvoju čistú a liečivú energiu a vyliečil mu všetky jeho vírusové ochorenia. Ďakujem.  

Robíte to tak isto ako s Elmentom Zeme: opakujete 4x…

Liečenie pomocou Elementu Vzduchu

(Používa sa napr. pri liečeni pečene, teda pri liečení orgánov)

Vyzujete sa do bosa (bez ponožiek) a pôjdete tam, kde vás bude ovievať vietor (von alebo na balkón), vyčistíte si myseľ a začnete si opakovať:

Element Vzduchu, prosím ťa o to, aby si poslal osobe (meno alebo prezývka z ICQ) tvoju čistú a liečivú energiu a vyliečil mu všetky jeho jeho choré orgány. Ďakujem.

Opäť opakujete 4x… ako pri Elemente Zeme .

Liečenie pomocou Elementu Ohňa

(Používa sa na liečenie zápalových ochorení)

Vyzujete sa do bosa (Bez ponožiek). Zapálite bielu sviečku, dáte si nad ňu ruky tak vysoko, aby Vás príliš nepálila, a začnete si opakovať:  

Element Ohňa, prosím ťa o to, aby si poslal osobe (meno alebo prezývka z ICQ) tvoju čistú a liečivú energiu a vyliečil mu všetky jeho zápalové ochorenia. Ďakujem.

Opäť opakujete 4x ako pri Elemente Zeme.

Poďakovanie Aurawiewerovi, ktorý mi tú techniku nedal úplne dobrú, a anjelom, ktorí ju upravili tak, aby bola dobrá.

29 thoughts on “Liečenie na diaľku pomocou Elementov

  1. filiiiiip, klidek, vydychaj sa, a este raz si pozri, ako som to napisala, pretym vyskocis, ze mam IQ 5.

    netreba byt vztahovacny, ja neutocim na teba, ako na osobu, proste ma pobavilo, ze sa v tom clanku spomina konkretne ICQ, ale za to sa este nemusime vyzabijat, ci hej?

    Páči sa mi

  2. Ja som to písal kľudný zato že tam nedám :D:D ako vždy neznamená že ma to urazilo alebo že som vzťahovačný alebo niečo ale tiež som ťa chcel troška natiahnúť :D:D a to s tým icq som tam pridal ja nie anjeli lebo fungujd to aj tak však aurík:D:D jeho mamička s tým má skúsenosti :D:D

    Páči sa mi

  3. Inač Helar nevieš č osa deje?Zobudil som sa a prišiel nato akoby som v hlave anjelov nemal každý deň s nimi kecám ale dnešok ej nejaký divný deň proste neviem nezdá sa mi žebi som ich mal v hlave ako vždy nešpárajú sa mi tam ani nič neviem odpovede chodia keď ich privolám asi prídu ale neviem také divné to je dnes.

    Páči sa mi

  4. Dnes je zlý deň. Už zasa som sa s nimi povadila – našťastie len nakrátko 😛 . Asi to súvisí s tlakom – ľudia bývajú na takéto veci citliví a tí, čo sa im Krídlatí naháňajú po mozgu, sú azda ešte citlivejší! 😛

    Páči sa mi

  5. Aurawiewer,

    ale to mi vyzerá potom na trochu inú situáciu: niekedy (viem, že ide o tvoju mamu, ale prosím, prečítaj do konca) je pre ľudí výhodnejšie byť chorý… Kdečo tým získavajú. Napríklad pozornosť okolia. Alebo majú vnútorné presvedčenie, že si niečo potrebujú odpykať, že sa za niečo chcú potrestať. Alebo im niečo úžasné vyšlo a majú presvedčenie, že všetko dobré človeku berie niečo iné. Potom ich nemožno vyliečiť – úmysel liečiteľa sa priamo bije s úmyslom liečeného. V neurolingvistickom programovaní sa tomu hovorí “ekológia riešenia” – riešenie musí byť “ekologické” (=prijateľné, znesiteľné, výhodné) pre liečeného, inak sa nepodarí.

    Ak teda liečenie neukazuje účinky, možno by bolo dobré porozprávať sa s anjelmi, nech zistia od anjela strážneho tvojej mamy, čo je vo veci. A nech ti to potom povedia, samozrejme. 😛

    Páči sa mi

  6. Práveže ukazuje a radikálne!
    Mama pozornosť nepotrebuje keďže jej má dosť a ani si na ňu nepotrpí.Tým to nebude.. zle si to pochopila 😀 .. ona nemá potrebu si nič odpykávať(bielu auru by asi nemala len tak s haluze nie? ) Ono sa jedná o krčove žily aby sme si boli na jasnom.Myslím že aj ty o tom vieš svoje 🙂 takže jej miznú žačo som filipčovi vďačný

    Páči sa mi

Povedz svoj názor