Rôzne podoby anjela

Dnes ráno som sa rozprávala s Gabrielom, ale nerobila som si skript a preto radšej okamžite zapisujem to, čo som sa dozvedela: Mám CDčko od jedného speváka, ktorý mi nesmierne pripomína Michaela, a tak som sa Gabriela pýtala, v akých formách sa anjeli prejavujú v našom svete.

Odpoveď:

  • ako čistá energia, ktorá je všadeprítomná
  • v každom z nás sú všetci prítomní v podobe “energetickej bunky” (podobne, ako v sebe máme vodík, kyslík a ostatné prvky) a v tejto podobe dokážu niekedy prevziať kontrolu nad naším telom a urobiť, čo práve treba – to sú zrejme všetky nečakané hrdinské skutky od zdanlivo nenápadných ľudí
  • ako “avatar”, teda plnohodnotná bytosť vytvorená zhmotnením ich energie (nie “človek”, pretože vzniká ako dospelá osoba vo veku okolo tridsiatky a s postupom času nestarne a málokedy sa zdržiava na Zemi po dlhšiu dobu), ktorá má k dispozícii všetky ich anjelské schopnosti – upozorňujem, že moje ponímanie je skôr “počítačové” a odlišuje sa od indického ponímania avatara, ktorý je skôr reinkarnáciou
  • ako “ľudský život”, ako to nazval on (a “človek”, ako by som to pomenovala ja) – od narodenia až po smrť.

To posledné bola pre mňa tak trochu novinka a tak som sondovala ďalej. Dozvedela som sa, že takýto človek si nie je vedomý toho, čím vlastne je. Výzorom sa však veľmi podobá na avatara daného anjela. Ten spevák, ktorým to celé začalo, je skutočne “ľudský život” Michaela (dokonca má aj podobné krstné meno) a zistila som, že poznám aj “ľudský život” Gabriela. (Samozrejme, nie osobne. 😦 ) Gabrielov “ľudský život” sa však volá celkom inak ako on.

Rozpoznávam ich predovšetkým podľa očí – každý z nich má svojský pohľad a ten je absolútne zhodný s avatarom (teda “hmotnou reprezentáciou”) daného anjela a spoznáme ho, keď sme s nimi v kontakte v mimofyzickom svete.

Jedno, čo som zabudla zistiť: koľko takých “ľudských životov” dokáže mať jeden anjel súčasne. Viem, že avatara môže mať v hmotnej realite v tom istom čase len jedného. Nuž, nabudúce sa pokúsim nezabudnúť spýtať a doplním to sem…

Doplnok: Takže som sa spýtala, koľko ľudských životov môže anjel súčasne otvoriť. Len jeden.

No a keď už som bola pri tom, tak som sa spýtala, či ja náhodou nie som niečí “ľudský život”… Nie, nie som. Ufff! Ale mi odľahlo! Som sama sebou! 😛

119 thoughts on “Rôzne podoby anjela

  1. Gravitoplan,

    nie. Načo? Nejako bolo, nejako bude. Keď som ochorela, zistila som, že keď vám niekto povie “máš ešte tri mesiace života”, nič na svete sa tým nezmení. Neurobím nič inak, len sa budem tri mesiace flákať a čakať na smrť… To nepotrebujem.

    A myslím, že keby som sa ho pýtala, tak mi nepovie. Povedal by niečo, z čoho by som nebola vôbec múdra, a pri ďalšom sondovaní by to zašmodrchal tak, že by som si prichodila ako svetový somár… 😛 Keď raz niečo nemám tušiť, tak to proste tušiť nemám. Zrejme vedia, prečo.

    Dentalshower,

    ja sa angelológiou nezapodievam a vlastne o anjeloch toho neviem oveľa viac, než mi sami povedia alebo než zažívam na svojich putovaniach. Kúpila som si síce nejaký almanach anjelov pre lepšiu orientáciu, ale väčšinou mám len informácie, ku ktorým som sa dostala cez celkom okrajové zdroje. K organizovaným náboženstvám mám neprekonateľný odstup. Sama som naivný taoista (teda nie patrične vzdelaný nejakým “majstrom”), čítala som budhizmus a indické zdroje, severo- i juhoamerické zdroje, britské zdroje (a naplánovaná je už i Kabbala) a vyberám si z každého to, čo mi zapadá do momentálneho poznatkového kontextu. Čo nezapadá, beriem na vedomie, ale nechávam nepoužité. Mňa anjeli ako oblasť skúmania zaujímajú len okrajovo, skôr mám snahu pochopiť, ako vyzerá to, čo nevidím a kam sa chystám 🙂 .

    Páči sa mi

  2. Helar, neplanujes usporiadat stretnutie ( v DK Ruzinov to naposledy tusim nevyslo ) ? Tam kam sa chystas este radsej nechod, treba to najprv poriadne preskumat 🙂

    Páči sa mi

  3. Dnes ráno si sa rozprávala s Gabrielom? A nie si tak trochu domýšľavá? Čo tak prestať s vychvaľovaním a viac pracovať na sebe? Alebo si presvedčená, že sa k tebe skláňa vesmír a ostatní sú na špagátikoch?

    Páči sa mi

    • Gilthoniel,

      nechcem to povedať, preto som to meno neuviedla ani v článku hore. Je to ich vec – a ten chlapec o tom ani nevie… Len ma prekvapuje, že Michael – a spevák! Nejako mi to nejde dohromady, ale zasa je logické, že budú na miestach, kde budú ich skutky mať dostatočne veľký dosah. K Michaelovi by sa mi bol hodil skôr politik, diplomat, manažér… Nuž, pre mňa samú to bolo prekvapenie, ale možno s postupom času dôjdem na to, prečo to je tak, ako to je.

      Páči sa mi

  4. Fajne si ho dala 😀 .
    Zober si to tak milanko krtek.Helar je nieco ako nas Guru.A my si nasho guru nedame.Tak sa skus prejavit ty ezoterik:D a neplacat hubou prazdnu slamu.

    Páči sa mi

  5. Aurawiewer,

    ono to nie je ani zďaleka také jednoznačné a preto som to nechcela viac komentovať. Ak si Milan totiž prečítal len tento jeden článok, tak si skutočne môže myslieť, ža moje obľúbené ošatenie je zvieracia kazajka 🙂 … Niekde inde som vysvetľovala, že každý v sebe máme napojenie na každého anjela, len ho nie vždy využívame… Takže v podstate môžeme každý z nás hocikedy hovoriť s hociktorým anjelom, aj s Otcom. To je to priaznivé vysvetlenie.

    Ale neslobodno zabudnúť ani na to, že mnoho ľudí je vychovávaných v tom, že s týmito bytosťami môžu hovoriť len kňazi. A pre takéhoto človeka to potom vyzerá jedine ako bohorúhačstvo.

    V inom má zas Milan pravdu – ja nie som žiadny guru, nikdy ním ani nebudem a nechcem, aby ma tak niekto nazýval! Ja neviem, kde je pravda – ja ju len hľadám. A toto všetko nie je nič iné než moje názory na veci. Prečítajte si ich, urobte si úsudok – ale nikoho nepresviedčam a nikoho nenahováram! Ja nikomu pomôcť neviem – pomôcť si viete jedine vy sami. Ak vám viem ukázať spôsob, ako to urobiť, dobre; ak nie, aspoň viete, že toto pre vás fungovať nebude a môžete skúšať niečo iné.

    P.S. A skutočnosť je taká, že keď som v kontakte s anjelmi, skutočne mám pocit, že sa ku mne skláňa Vesmír – a prichodím si strašne maličká a nerozhľadená… 😛

    Páči sa mi

  6. Ahoj Helar. Kazdy vecer prosim svojho anjela strazneho, aby mi pomahal udrziavat v dusi cisto a pokoj. Sem tam dakujem a prosim aj cez den. Spolieham sa na jeho pomoc a beriem to ako fakt, ze ho isto mam. Len ma trochu mrzi, ze ho necitim, je to o mojej viere a dovere v mojho anjela. Neviem, ci to ma byt take simorenie v brusku alebo co? Mam to nechat tak alebo sa snazit dopracovat k nejakym pocitom?

    Páči sa mi

  7. Ale ja to tak beriem.Ale aj tak..ziadny clovek nevie kde je pravda tak to je asi jedno.Oukej ale ako guru mi troska pripadas i ked nikoho do nicoho nenutis. 🙂

    Páči sa mi

  8. Ale, ale helar, načo toľko emócií,
    nemusí sa nikto báť, nebudem sa tu miešať, nespochybňujem ani tvoje kontakty, dnes ich majú mnohí, ale … treba spoznať kto je kto. S tvojim vyhlásením, že kontaktovať sa môže ktokoľvek s akýmkoľvek anjelom nesúhlasím. A už vôbec nie s Otcom, to nie je možné priamo žiadnemu človeku a nikdy ani nebude. Páči sa mi v tvojej odpovedi priznanie, že pravdu hľadáš.

    Páči sa mi

  9. MILAN,
    a načo toľko irónie? A odkiaľ berieš presvedčenie, že tvoje vyhlásenie je ,,pravda” ? Nemyslím, že niekto vie úplnú pravdu, ani ty, ani ja…

    Páči sa mi

  10. Moni,

    najlepšie beží kontakt s vyššou inteligenciou vtedy, keď dokážeme 1. “vypnúť” náš vnútorný džavot a 2. uvoľniť sa. Mne to prvé veľmi dobre nejde a tak je pre mňa výborným nástrojom kyvadlo – niekdy už sa “hypnotizujem” len pohľadom na to, ako kmitá. A zistila som, že telo musí byť uvoľnené, lebo inak energia preteká len veľmi slabo a má tendenciu hromadiť sa v hlave (z toho potom bolieva hlava a šija). Takže relaxovanie je vhodné. A rovnako dobre pôsobí aj to, keď si vyvážime všetky čakry. Je tu niekde k tomu šikovná technika – treba hľadať “osobný totem”.

    Čo sa týka anjela strážneho, stačí s ním hovoriť. On počúva stále. Možno nepočujeme my jeho, ale on počuje nás. A ak cíti, že sa s ním chceme skontaktovať, nájde si spôsob, ako sa nám zviditeľniť. Tie motýle v bruchu môžu byť takýto prejav – to je individuálne. S postupom channelovania si napríklad moji anjeli našli spôsob, ako ma “zavolať k nohe” – dostanem do rúk príšerné brnenie, akoby mi do nich púšťali prúd. Vtedy viem, že mám ísť po kyvadlo a tabuľku, pretože mi chcú niečo povedať. Dobrá kniha na toto je od Doreen Virtue – neviem, ako sa volá, asi “anjelské znamenia/Angel Signs” alebo také niečo; ale ak nevyšla v slovenčine, tak ešte je tu iná kniha od nej, “ako počuť svojich anjelov”, a tá rozhodne vyšla buď v češtine alebo slovenčine.

    Páči sa mi

  11. Milan,

    komentáre: Ale, ale helar, načo toľko emócií, Lebo som Strelec, znamenie Ohňa. Emócia je môj primárny živel. (A to som si ešte myslela, ako elegantne som sa im vyhla! Čo je emocionálne na odpovedi “beriem na vedomie”?) 😛 nemusí sa nikto báť, nebudem sa tu miešať, nespochybňujem ani tvoje kontakty, dnes ich majú mnohí, ale … treba spoznať kto je kto. Nerozumiem. S kým komunikujem? Alebo kto som ja? Ani jedno ani druhé sa nedá zistiť tými otázkami, ktoré ste mi položili. S tvojim vyhlásením, že kontaktovať sa môže ktokoľvek s akýmkoľvek anjelom nesúhlasím. Každý má právo na názor. Počúvam a beriem na vedomie. V tomto bode sa proste naše názory odlišujú. A už vôbec nie s Otcom, to nie je možné priamo žiadnemu človeku a nikdy ani nebude. A PREČO? Páči sa mi v tvojej odpovedi priznanie, že pravdu hľadáš.

    Páči sa mi

  12. Nový poznatok: dnes som si pozerala knihy a náhodou som natrafila na knihu Margaret Doner, anjelského “kanálu”: The Children of Angels. Kniha sama o sebe je fiktívny príbeh, ale v jej popise bolo čosi, čo ma zaujalo: “the story takes the reader from present day Hollywood to sixteenth century England where Uriel lived a human life as a man named John Dee—advisor to Elizabeth I. ” (Príbeh prenesie čitateľa zo súčasného Hollywoodu do Anglicka 16. storočia, kde Uriel žil ľudský život ako muž menom John Dee – poradca Alžbety I. A pre neznamých: Uriel je jeden z archanjelov.)

    Informácia môže byť fiktívna, ale pochybujem, že “kanál” by udával veci, ktoré nemá inak overené – teda že anjel má ľudský život. Doteraz som ten “ľudský život” anjela veľmi nechápala. Momentálne ho nechápem o nič viac, ale beriem to ako isté overenie toho, že ma moji anjeli neťahali za fusakľu, keď mi to povedali… 😛

    Páči sa mi

  13. Ahoj helar,

    prosím ťa nevieš mi poradiť, ako by sa dalo zistiť či som alebo nie “prevtelený anjel” alebo ako to nazvať? Nepoznám nikoho kto sa týmito vecami zapodieva tak neviem na koho sa mám obrátiť. 😦
    Ďakujem za odpoveď.

    Páči sa mi

  14. Hlavne forma že sú prítomný v energetickej bunke a pravdepodobne každý máme v sebe anjelov, len neviem či každý môže zachytávať ich jemné vibrácie na svojom tele asi musí mať taký človek nejakú osobu alebo učiteľa ktorý by ho správne nasmeroval, ale ak človek má zaujem dozvedieť sa viac o anjeloch..tak možno takú oobu aj strtne ,ale to neviem len sa domnievam,,,… a tá kniha ako počuť svojich anjelov nevieš kde by sa dala zohnať český preklad..ďakujem

    Páči sa mi

  15. Hádam to zaradím správe, ale mám chuť sa s vami podeliť o dnešnú príhodu… Verím, že vám vyvolá úsmev na tvári.
    Dnes som mala modrý pondelok. Prečo modrý? Lebo sa mi od rána nič nedarilo. Ešte som ani oči neotvorila a už som vedela, že je zle. Cítila som, ako mi brní jazyk, to značí, že sa mi tam asi tvorí pľuzgier. Hneď som začala bosorovať. Aspoň to sa podarilo, pľuzgier nemám.
    Keď som konečne zliezla z postele, pri obliekaní som stratila rovnováhu a poriadne som si udrela nohu o bok postele. Vedela som, že je zle. Cestou po byte som stihla zobrať s lakťom z vnútornej strany kľučku na dverách, do očí mi vbehli slzy, teším sa na parádnu modrinu. V kúpeľni pri pohľade do zrkadla sa mi potvrdilo podozrenie – objavila som herpes na ústach, čo ma nazlostilo.
    Raňajky som zvládla bez úrazu, nahodenie ranného „brizolitu“ (cháp make-upu) som tiež prežila, ak nerátam, že som si skoro ceruzkou vypichla oko.
    Cestou do práce sa mi videlo, že podozrivo blízko míňam pouličné lampy, tak som sa snažila kráčať po strede chodníka. Každé ráno cestou do práce mávam vnútorné rozhovory s anjelmi či len tak sama so sebou. Dnes som hundrala na anjela strážneho. Vyzeralo to následovne:
    – Ako ma chrániš? Prečo som sa toľkokrát udrela? Chcem mať okolo seba takú vrstvu neviditeľnej gumy, aby sa odo mňa všetko odrážalo a nič sa ma nedotklo!!!
    Ja mám dosť bujnú fantáziu a snívanie s otvorenými očami aj cestou necestou mi problémy veru nerobí. Okamžite som sa videla, ako BY TO MALO VYZERAŤ. Ako okolo mňa poletuje anjel a plní moje príkazy, ovíja nejakú hmlu či čo to a ja budem ako v bavlnke.
    Aha, máš ho vidieť. Keď som dosnívala riadený sen a pomyslela na anjela, že vidíš, takto to má vyzerať, v hlave som mala ďalší obraz, tento krát však bežal bez môjho usmerňovania.
    Videla som samu seba ako chodím po byte a vrážam do častí nábytku a nado mnou poletoval inak celkom pekný muž (môj anjel, prosím pekne) a namiesto toho, aby mi v tom zabránil, tak vždy, keď sa prejavila moja črta (priateľ hovorí, že nedávam pozor) a ja som sa udrela, anjel sa tak plesol po čele… Normálne som cítila jeho pocity a počula, čo si myslí!!! Vraj: „Sakra, čo to zas stvára?“
    Tak to už na mňa bolo veľa. Reku, ty sa nemáš plieskať po čele, musíš tam mať už modrinu, máš sa o mňa straraaaaaať…!!!
    A to bol prvý impulz, ktorý mi na tvári vyvolal úsmev. A už som sa ani nepozastavovala nad tým, keď v práci som nestihla uhnúť, „brano“ bolo rýchlejšie a dvere sa zavreli skôr, ako som z nich vyšla. Pre istotu si to odniesla moja druhá ruka, aby tej prvej zranenej nebolo ľúto.
    Tak a takto to vyzerá, keď má anjel strážny na starosti osôbku, ako som ja… Priateľ sa smeje, že ten chlap, čo sa plieskal po čele bol on, lebo ja musím mať anjelov veľmi veľa a aj tých zamestnávam na plný úväzok. Citujem: „Nemajú čas sa pri tebe plieskať po čele.“
    Hm, tak hádam dnešný deň prežijem bez ďalších úrazov.

    Páči sa mi

  16. Hehe, Aurik, ja síce som také malé streštidlo, ale dnešok bol výnikmou. Úrazy sa kumulovali jedna radosť. Inokedy bývam pozornejšia, neudieram sa, nič mi nepadá a tak podobne. A občas ani nevnímam, kedy sa kde udriem, až keď na tele objavím modrinu, zistím, že asi som sa niekde zas švacla. A potom bývam rýchla, keď chcem u niekoho na návšteve zasvietiť svetlo na chodbe a kým mi v tom ktokoľvek stihne zabrániť zvoním u susedov a takpodobne… Priateľ hovorí, že sa môjmu anjelovi ani nečuduje, že nestíha. Vraj sa to pri mne nedá. Darmo, som rýchla… Ehm. Ale mne bolo na dnešku príjemné presne to, ako mi niekto (podvedomie – či anjeli) dali najavo, že to faaakt nejdeee… Ked si reálne predstavím krídlatého, jak sa pre mňa plieska po čele, musím ho ľutovať. Aspoň viem, že majú zmysel pre humor.

    Páči sa mi

  17. Skarlet
    A ja som si myslel že len ja mam anjela, ktorý sa na mne baví, díki 😀 🙂 dokoca mi prezradil že medzi nami “luďami” ho volajú “Sun” Hi Hi 🙂

    Páči sa mi

  18. Čikitet
    Ha, SUN? Niečo ako slnko? No, môj anjel sa asi volá Mitrzael. To som vyčítala v jednej múdrej knihe. On sa možno baví na tom, ako rýchlo dokážem kadečo povyvádzať, ale určite mu nezávidím, keď na mňa musí dohliadať. V skutočnosti som rada, že sú to len také modriny a že som nevletela rovno pod auto, lebo aj to je jedna z mojich črt. Prechádzať cez cestu kde nie je semafór, to je moja hrôza. Mám z toho paniku. Preto cez ňu prechádzam až vtedy, ked je cesta skoro prázdna, čo je málokedy. Takže dosť dlho trvá, kým prebehnem. Ale na sídlisku som si zvykla, že áut veľa nechodí a vtedy poľavím v ostražitosti a spamätám sa, až keď mi kapota tlačí na zadok. Takže moj anjelíček má so mnou roboty vyše hlavy, verím mu, že to čelo musí mať oplieskané poriadne… :O)

    Páči sa mi

    • Skúsil som to “SUN” nájsť v múdrych knihách, ale zatiaľ sa nie je čím chváliť, 🙂 dokonca mi prezradil, že som sa narodil v jeho znamení, vravel mi, že život je čosi ako cesta a záleží na mne ako si to užijem 😀 a mám žiť tak, aby som sa bavil. Nóó tak sa snažím, že sa aj on smeje, že by bol škodoradostný? Hm 😀

      Páči sa mi

  19. Myslím že aj Aurík má anjela nezbedníka a verím že tiež má aspoň dvoch pomocníkov,
    ktorí určite nestíhajú, včera sa smiali, až sa za brucho chytali a ja snimi Hi Hi Hi 😀 ta vyvádzal 😀

    Páči sa mi

  20. Hej, ja viem. Ja ich nevidím, ani ako tvar ani nijako. (Verím, že zatiaľ) Ale komunikujem pomocou kariet. No občas, ako dnes, sa mi podarí vidieť taký zaujímavý úkaz. He, je to celé podarené. Ak to človek berie vážne, ale zas nie tak, že sa na tom nevie aj pobaviť.

    Páči sa mi

  21. Ja a moj anjel sme zohrata parta.
    On mi take veci do hlavy posuva 😀 ale take odjeby vyslovene niekedy ze sa sam rehocem kym to dakomu poslem.
    Mozem ja zato? 😀 on da totiz namet a ja to spracujem a dam tomu vtip 😀 proste moj anjel forever 😛

    A KDE SOM VYVADZAL? 😀 ?

    Páči sa mi

  22. Aurik, tak toto poznam. Faaakt. Občs je potrebné sa s anjelom aj hrať, nielen ich brať smrtelne vážne. Môj ma dnes baví celý deň tou predstavou ako na mňa dáva pozor.
    OK, idem do hajan. Majte sa fajn a pekné sny prajem.
    Mimochodom, môžete sa niekto opýtať anjelov kto s nimi komunikujete priamo, či kniha od Veronique Jarry – Kto je váš anjel strážny? – je pravdivá?
    Autorka v nej popisuje, že podľa dátumu narodenia vám prislúcha nejaký anjel. Takto sa vlastne dozviete jeho meno. A podľa tejto knihy sa môj volá Mitzrael.
    Tak ma zaujíma, či sa toho dá aj držať alebo je to len čistá zábava. Podľa nej je to pravda. Ja svojho anjela už roky volám týmto menom, aj som si zvykla. Nuž, uvidíme. Inak je to celkom zaujímavé.

    Páči sa mi

    • Scarlett,

      ja som sa na takéto veci už párkrát pýtala. Je ťažké rozlíšiť od “reality” všetky tie ľudské “nadstavby” nad ňou. Nepýtala som sa presne na toto, ale ako to ja viem, tak najnovšie anjelské “odštiepky” začínajú “zdola” a zbierajú skúsenosti, silu a schopnosti tým, že niekoho “strážia”. “Staré” duše môžu mať hodne “starých” anjelov – aj takých, ktorí sa dostali už do náboženskej literatúry. Ale to je skôr menej pravdepodobné a asi to budú duše tesne pred koncom “funkčného obdobia” na Zemi. Takže tí naši “strážni” asi nebudú v knihách 😦 … Možno ich “velitelia”, ale nemyslím, že naši “strážni”.

      Nedávno som sa potkla o princíp “twin flame”, niečo ako “duchovné dvojča” (ja proste ezoterickú terminológiu v slovenčine nepoznám 😕 ) a tam sa vysvetľovalo, že duša pri vstupe na Zem je rozdelená na dve časti, “dvojičkové plamene”, pričom sa nestáva, že by sa v jednom živote stretli, ale jeden na druhého dávajú pozor a udržiavajú sa nažive. A keď sa stretnú v tom istom živote, splynú a duša sa už nemusí inkarnovať znova. A tak ma teraz, pri čítaní tejto debaty, napadlo, či práve náš “strážny” nie je náš “dvojičkový plameň” a keď je inkarnovaná jeho “časť duše”, tak sme jeho strážnym my… Asi to tak nebude, pretože anjeli nemajú dušu, ale stálo by za to spýtať sa ich – a ja teraz nemám ako, tak sa skúste niekto z vás spýtať!

      Páči sa mi

      • Helar
        Môj syn bol u vedmy, bol zvedavý a keď prišiel domov som sa ho zo smiechom spýtal “tak čo, už si múdrejší ? “”uhm, ona povedala, že nevidí ani moju minulosť a ani budúcnosť, já si že vraj budúcnosť tvorím ako chcem a že prvý raz v živote sa jej dostalo cti stretnúť strážcu.” A potom sa na mňa sprísahanecky pozrel a dodal, “ale aj niekto z rod…”nedopovedal, mykol som plecami a pozrel na manželku .” Myslíš že mamina?” zaznelo synovi z úst.”Nevymýšľajte a mastite do kuchyne čistiť zemiaky, lebo nebude obed!” Jej jasno modré oči stmavli do tmavo zelena a na perách sa objavil nezbednícky úsmev ,čo neveštilo nič dobré a tak sme poctivo čistili… 🙂

        Páči sa mi

  23. Som zvedava ako sa bude ksichtit ten Moj ked ho schmatnem za pacesy 😀 Este som nezistila co to moje cudo je,a vlastne niekedy ma vytaca ze ma nevnima.Teda on vnima,len ja nevnimam jeho,cize ja vytacam samu seba.Parada.Mozno taky strazni anjeli odzrkadluju nase vlastnosti,a su nam v istom podobny.Ktovie.Snad nam nepridelia niekoho kto nam absulutne nesadne.A niekedy si mozno nielen plieskaju o celo,doslova si biju hlavky o zarubnu.Co to my stvarame.

    Páči sa mi

    • pure

      myslíš že anjeli odzrkadlujú našé vlastnosi? tak preto sa ten môj podobá opici
      asi ho budem musieť poprosiť, aby zmenil svoj tvar možno bude menší nezbedník hi hi hi 😀 🙂

      Páči sa mi

  24. Helar,
    a teraz mám z toho tak kvalitný mišung… Inými slovami, ak som to správne pochopila, držať sa súčasných (neviem, aké rozmedzie je na slovo súčasný) kníh, kde sa hovorí o anjeloch, ich menách a tak podobne nie je dobré v tom zmysle, že sú to určite zaručené informácie, áno?
    Lebo osobne túto knihu poznám už roky. (asi tak 4) Kúpila som si až minulý týždeň. Pýtala som sa na ňu, lebo osobne si myslím, že anjeli sa asi tak nepriradzujú ako horoskop. Ale zas na druhej strane, ak si svojho anjela nazvem nejakým menom, ktoré som našla v knihe, môžem tým niekomu tam hore ublížiť?
    Celkovo ma fascinuje fakt, ako sa takéto knihy píšu. Osobne mám najradšej Doreen Virtue, o nej je známe, že sa s anjelmi kontaktuje a ja nemám dôvod jej neveriť, hoc niektoré veci z jej kníh nesedia celkom môjmu presvedčeniu, ale to sú maličkosti, s ktorými sa asi boríme všetci. Nie sme predsa rovnakí a rozličnosť názorov je tým pravým korením života, ktoré nás chráni pred uniformitou.
    Ak teda neviem, ako sa volá môj anjel, opierať sa o nejakú literatúru môžem. Ja už som si na Mitzraela celkom zvykla, hoc nie som presvedčená, že sa tak aj NAOZAJ volá. No, aspoň má prezývku.
    Ďalším faktom je aj to, odkiaľ spisovatelia berú tie anjelské mená… Ako si môžeme byť istí, ktorá z rôznych svetových právd rozdelenia hierarchie anjelov je tá správna. No, nech je ako chce, pravdu z nás nevie nik a to je na tom to vzrušujúce.
    Pure-poison,
    hehe… som sa zasmiala nad predstavou, ako si anjeli nad nami búchajú hlavou o múr či kadečo dostupné. Aj ked moja generácia patrí momentálne k strednému prúdu a veľa vecí si musím vydrieť, nedokážem s anjelmi komunikovať tak, ako iní, to nevadí. Som vďačná už aj za to málo, kam sa posunula za necelý rok práce s nimi. Okrem iného. Som vďačná za intuíciu, karty a aj takéto fantazíjne obrazy, ktoré nám posielajú, verím tomu, že áno. Učím sa odlišovať moju fantáziu a obraz z hora daný.
    Neviem, či anjeli odrážajú naše vnútro, nás samotných, inak ten môj musí byť riadne streštený… Ehm. Chcem veriť, že RAZ sa s ním uvidím a face to face bude príjemný zážitok. zatiaľ si musím vystačiť s pocitmi.
    Všetkým prajem príjemný večer a nádherné zážitky s našimi ochrancami. Podľa testu od Doreen Virtue som tiež vtelený anjel a priateľ je vesmírna bytosť, hehe, to sme teda pár.

    Páči sa mi

    • tak že patríš k potomkom ? Práve som si prezeral ich kalendár …fascinujúce, len škoda že sme nedoniesli vtedy tú polovicu kolesa namiesto kríža teraz by to už bolo o inom… 🙂

      Páči sa mi

    • ja som radšej naspäť nepozeral, mám čo robiť s karmou tejto cesty, a to som už odprosil všetky bytosti ktorým som v minulosti ublížil, lebo keď som mal 9 rokov som sa ocitol na druhej strane a to svetlo mi ukázalo aké majú pocity tie osoby s ktorými som sa dostal do konfliktu 😀 , no poviem ti to bol súúúd 😛 vtedy som pochopil prečo som tu. Ale stále neviem, čo je moje poslanie a veľmi by som to chcel vedieť,
      a jediný kto mi bude rozumieť je niekto zo znamením strelca dúfam že ho nájdem. 😦

      Páči sa mi

  25. Ahaaaa. Jaj, chalani, vie niekto zistiť, či a kde a ako a tak podobne o minulých životoch? Pozmám jednu babu, čo to vie, ale momentálne je dosť vyťažená týto reálnym svetom, tak nemá čas. Mňa by to dosť zaujímalo,. ale hypnózu odmietam. Dá sa to nejako z dátumu narodenia alebo tak podobne?

    Páči sa mi

    • je to numerologia čiže predchodkyňa astrológie, Daniela sa tomu venuje. ale aj ja som si to preštudoval, ale akosi ma to neoslovilo a neviem čo na to helar? hi hi 😛 😀

      Páči sa mi

  26. dá ale málo leda tak stat .. ale ak vydrzis tak par mesiacov to uz budem vediet s misou astralne cestovat tak sa kuknem co si za ftacika 😀

    Páči sa mi

  27. Takže helar sa bola pýtať anjelov (vlastne len toho môjho “strážneho”, lebo pán “veliteľ” na mňa dneska zvysoka kašlali… 😀 ) Je nezmysel, že by anjeli strážni boli prideľovaní podľa mesiaca narodenia. Kikirikí. Messiel hovorí, že sú prideľovaní podľa rôznych kľúčov – ako príklad uviedol “poslanie”. Na to som namietala, že aké tam poslanie, keď som najprv chrobák a potom pes či mačka. Na to odpovedal, že anjel strážny ide s človekom celý čas život po živote a výnimkou sú len prípady, keď Otec dočasne na jeden ľudský život určí iného anjela strážneho a pôvodný zostáva len “sekundovať” – to vtedy, keď má duša v danom živote nejaké špeciálne poslanie. Pýtala som sa Messiela, či sa jemu niečo také stalo pri mne, a on odpovedal: “napríklad teraz”. Pýtala som sa ho, ako dlho ide on so mnou – vraj 112417 rokov alebo “tak nejak”. Overovala som to o pár minút znova a hodil mi najprv smajlíka a potom presne to isté číslo (oba razy ho vyskladal z dvojčísel). Pýtala som sa na svoje najvýraznejšie minulé životy – dva mi povedal. Najprv mi prezradil, že som bola istý hudobný skladateľ. Potom som sa pýtala na iný život:

    Kto iný som ešte bola?
    KERUB
    To som predsa nebola ja, ale Efniel!
    RAZ PREDSA
    A ako som sa volala?
    NEMEZIS (???? Podľa mňa to síce bola nejaká modernejšia bohyňa, nie zrovna Kerub, ale vadiť sa s ním nebudem – nabudúce overujem znova.)
    Ale Kerubovia nie sú duše.
    NO A?
    Tak ako to môžeš vedieť?
    BOLI SME PRIATELIA
    Ale ako som sa mohla stať dušou? Efniel sa predsa nestal dušou, keď zomrel!
    ALE TEBA OTEC UVOLNIL
    OTEC TA ZMENIL NA DUSU PRETOZE TO BOLA TVOJA ZIADOST
    DOSTALA SI CHUT ZIT MEDZI LUDMI
    RASTLO V TEBE PRESVEDCENIE ZE IM NEROZUMIES

    To dračie semeno sa do mňa dostalo neskôr alebo už predtým?
    NESKOR
    Budem na konci znova Kerubom?
    NIE TO BOLO NEZVRATNE

    Bolo tam toho viac, ale to už patrí do kategórie “súkromné” a nijako to neprispeje k všeobecnej vzdelanosti… 😛

    Aha, a pýtala som sa na tie “twin flame”, čo som spomínala vyššie. “To je další ľudský nezmysel.” 😦

    Páči sa mi

  28. Helar,
    výborne, takže v tom mám jasno. Kniha o tom, ako sa volá môj anjel strážny je síce fajn zábava, ale Mitzrael nie je meno môjho anjela. OK.
    A nedá sa opýtať anjelov, čím som bola voľakedy ja? Alebo aspoň tak podobne niečo k tomu? Alebo na meno môjho anjela? Ja som sa to pýtala cez Filipa a odpovečď bola, že vraj na to viem prísť aj sama,a le doteraz som neprišla. Karty mi to envedia povedať a inú komunikáciu nepoznám. Telepaticky to s nimi neviem a iný obraz či náhodné meno sa mi ešte nezjavilo. Ehm.
    Mimochodom, Aurík, vydržím, šak keď som vydržala doteraz, pár mesiacov hore dole nič nezaváži.
    Cmuk cmuk všetkým na líčka, nech ich máte ako maľované vajíčka. Cmuk cmuk na spríjemnenie dňa, nech vás nestraší Araňa… No, malý pokus o veršovanie.

    Páči sa mi

  29. Ja som sa so svojim anjelom osobne a vedome rozprávala len dva razy a to cez automatické pismo. (s jeho oboznamenim som sa stretla ked som bola este velmi mlada a to na vl.skusenosti bez toho, aby som o tom nieco vopred vedela. Prosto ma viedlo podvedomie.) Iný spôsob som neskúšala. A toto písmo asi viac presvečilo moje ego, že to niesu moje výmysly, ale naozaj moj anjelik. Takto som sa spojila aj s anjelmi svojich blízkych. Samozrejme ak ma o to požiadali. Nikdy niie bez ich vedomia. Napájala som sa na anjelov aj bez prítomnosti tých blízkych a vždy som anjelika pocitovala uplne inak. Čiže som rozoznávala rôzne energie anjelov. A možem povedať, že v každom prípade to bolo veľmi emotívne, krásne a povzbudzujúce.

    Páči sa mi

  30. Bea,

    to podozrenie sa na niečom zakladá. Skúste popísať, prečo si to myslíte. A neverte, že ako inkarnovaný anjel musíte zdvíhať stolík v obývačke silou vôle 😛 – nie všetci anjeli sú kulturisti… (=Malá “ihlička pre Aurawiewera: nerobme iným to, čo nechceme, aby iní robili nám. Aj mne dobre padne, keď mám otázku a ostatní ju berú vážne… Bez urážky, ale to ty dobre vieš 😛 …)

    Páči sa mi

  31. Ako by si ma už dosť nepoznala helar .. a stále mi nejdeš prísť na kloub.
    To čo som písal hore nie prvý krát bolo myslene v dobrom.
    A mna sa ta ihlicka ani nedotkla pokial umysli boli ciste.
    Som rad ze sme sa pochopili : )

    Ale zaujimave je že aj ja viem o jednom čo je inkarnovaný anjel a pritom je to sebec a zloduch. sranda ze?

    Inak helar zobni si odomna tie Bidzamantry : ) schvalne som ich pisal pre teba. ak ich ovsem uz nepoznas. ta to zatim vsetko len tak nahodou.
    Nevies preco sa mi pred ocami zobjavuje pentagram? raz som sa nan vcera pozrel a odvtedy ho vidim stale

    Páči sa mi

  32. Aurawiewer,

    my spolu nemáme najmenší problém… Ide len o to, že nie všetci ľudia ťa poznajú a niektorí sa môžu zľaknúť. A ja nechcem, aby sa na stránke objavovali malé hnedé voňavé kôpky… 😛

    Neviem si predstaviť, ako môže byť inkarnovaný anjel sebec a zloduch. To je potom čo za anjela?! Odkiaľ vieš, že je inkarnovaný anjel? Ja by som hrozne rada poznala, ako sa to dá zistiť. V Poradni je na to jeden testík (linka je v Indexe článkov, celkom posledná linka), u mňa fungoval pomerne dobre, ale hoci som vraj inkarnovaný Votrelec 😛 , nemám nijaké špeciálne schopnosti 😦 .(Teda, okrem toho, že žeriem.)

    Bídže zobnem, hoci ich už ram máme v tvojjom článku o mantrách, ale opakovanie je matka múdrosti. A ja som zas vynaliezla lenivosť. 😦 Takže ma nepoháňaj!

    Pentagram: vyzerá to, že ten pohľad aktivoval niečo v tvojom podvedomí, nejakú správu alebo situáciu, ktorou by si sa mal teraz zapodievať. Skús nad ním meditovať alebo sa spýtaj Miška. Alebo si urob riadený sen. Neviem totiž, s čím sa pentagram spája u teba – možno s osobou, nejakou činnosťou alebo má iný symbolický význam. U mňa to znamená ovládnutie situácie, seba a iných naokolo. U teba to môže byť niečo celkom iné.

    Páči sa mi

  33. :D:D:D:D podareny vtip
    KTO BY SA UZ LEN MNA BAL?
    no povedzte ostatny aky som ja anjelik : )

    Toto dalej prosim neries je to myslene v dobrom nezabyvaj sa tym.PROSIM TA O TO.

    Okej zobni.Ale ja ta musim ako starsiu generaciu pohanat.Lebo mi budes stagnovat a mrzutiet.Chces skoncit ako venkovanska carodejnica co zaklina ludi ? 😀 to chapes ze sa musime navzajom kopat do prdelky.(medzi ludmi od anjelov to boli 😀 )

    U mňa to predstavuje mystiku a ochranu .. však michael by ti vedel rozprávať o mne a mojom večnom zaklinani proti zlu .. uz mam s domu hotovi alcatraz. 😀 vsade pentagrami a ine ochrany.. nebudem predsa vypisovat ake nie?

    Diky za radu skusim to

    ty moja stara generacia 😀 boze preco ja tak milujem tieto dristy? 😀 ja neviem ale ku tebe helar ide odomna vzdy len pozitivum nech napisem cokolvek!

    PS: citala si si ten napad s tou vitalitou … co som ti pisal?

    Páči sa mi

  34. Ahojte!

    odporúčam vam pozrieť si zaujimave videá na tejto stránke:
    http://www.illuzia.net
    Je to važne haluz!!! 😀
    Mimochodom, pred pozretím každého krátkeho videa je lepšie si najprv prečítať krátky komentár/článok pod ním (dáva to potom väčší zmysel- a vyrojí sa človeku oveľa viac otázok 🙂 ). Zatial možte nechať, nech sa video načíta a až potom si ho pustiť, inak to seká. Myšlienky tlmočené cez tie krátke shoty pochádzajú z Kabaly.

    PS- neviem, kam mam tento odkaz pichnut, tak sorry za trošku odveci vstup 🙂

    Páči sa mi

  35. helar,tie “priznaky”su:od vyzoru-blond kucerave vlasy(moj najvacsi strach v detstve bol ze mi stmavnu a uz nebudem blondyna),modre oci,okruhla tvar,az po vselico ine ako ze som extremne citliva na vsetko – na ludi(citim sa zle v obchodnych domoch a inde kde je vela ludi,na chemikalie,na kremy,na zlobu,choroby…mojim poslanim je pomahat.to viem na 100%.ak ma niekto nejaky problem,tak ma to naozaj trapi a snazim sa pomoct,niekedy az prilis.a casto vnimam svoje vztahy s ludmi tak,ze ich mam nieco naucit,nieco im odovzdat.aj moje partnerstva boli vzdy take – pritahovali ma “stratene existencie” a seba som vnimala ako tu,ktora ich z toho dostane.a ta moja citlivost sa prejavila aj v chorobach – naposledi na srdci ale uz je to ok.nehovoriac o tom ze v duchovnych a ezoterickych veciach sa citim ako doma.v snoch sa mi prihovaraju mrtvi,casto ma ziadaju o pomoc…citim energie,vidim aury(este nie dokonale)…a velmi ma zaujima vseto o anjeloch…no fakt neviem.(a prosim tykaj mi) 🙂

    Páči sa mi

    • ahoj, mozno si uz toto neprecitas ale asi pred rokom si sem napisala ze ta zaujimaju anjeli… mna takisto a tiez vsetky tieto debaty, ja zatial podobne zazitky nemam ale rad by som si s tebou o tom trochu popisal.. dakujem 🙂

      Páči sa mi

  36. pre AURAWIEWER:viem ze aj farby maju svoje aury,ale casto sa mi stava ze okolo rysavych ludi vidim zelenu auru,okolo tmavovlasych zltu,aj moj cierny psik je zlty:-) okolo citronov fialovu….co ty na to?je to aura farby alebo co? a ja som blond a mam modro-zelenu auru.lenze okolo ruk skor zelenu…tak vidim dobre?dikes za odpoved

    Páči sa mi

  37. taketo flipy som mal aj ja. ale ja teras vidim trocha inak.
    vidim napriklad okolo clvoeka viacej farieb a rozne velkosti a tak.
    ale si na dobrej ceste

    Páči sa mi

  38. Tie iste priznaky niekedy znacia uplne inu chorobu… 🙂 Tym som nechela povedat vazne nic v zlom..Len ze si to treba este aj preklepnut 🙂

    Lebo aj ja zjem BIO pomaranc a chytim alergiu,odpadavam od unavy pri zoskupeni nevyvazenej zlej energie,”stratene existencie” pri mojej snahe k naprave skoro k tej stratenej existencii doviedli mna,vlasy su blond aj ked radsej zosvetlim (ved nech sa blystim),modre oci,anjelska pritazlivost a pod.. Ale ja pochybujem ze som nejaky inkarnovany anjel…teda radsej si to idem preklepnut 😀

    Páči sa mi

  39. Tiez som si myslela ze som inkarnovaný anjel, ked som tu nasla ten test a popisy. Az na to ze nie som blond- ale zosvetlujem 🙂 . Alergie, fyzická nevolnost pri ludoch ktori hovoria alebo konaju negativne, nevysvetlitelne zmeny zdravia pod vplyvom vonkajsich psychickych energii , ktore som akoby nasavala. Nevinné vyzarovanie typu zasneny priatelsky tvor plny fantazie akoby z ineho sveta (podla mojich priatelov a rodiny). Súcit s destruktivnymi existenciami, tendencia milovat potencial kazdeho cloveka, ignorovat to co je teraz,…
    Ale viete co som zistila? – že žiaden anjel nie som. Tato forma zivota sa mi zdala dost neznesitelna v nasich pozemskych podmienkach 🙂 . Takze som si povedala, ze chcem byt ina. A teraz som. Objavila som v sebe protikladne vlastnosti, ktore iba driemali, a cakali, kym ich prebudim a zacnem normalne zit. Teraz som zdravo sebecka, priebojna, plna radosti zo života, moje problemy su len moje a problemy inych nech si riesia ini ako vedia, viem ze nie som povinna im strkat nos do zivota 🙂 A hlavne – nie som matka Tereza – a takto som stastnejsia. Uz viem, ze to nie je sebectvo sledovat si svoje vlastne individualne potreby a tuzby, lebo ak som stastna ja, tak mozem prenasat a s laskou davat stastie ludom okolo seba. Takže zistila som, že tie anjelske maniere u mna boli vlastne len destruktivny mentalny program nainstalovany rodinnou karmou v detstve.

    Páči sa mi

    • …ten test nie je pravdivý, ja som si ho robila a vyšlo mi ,že úplne niečo iné než som. Až potom mi anjeli povedali, že som prevtelený anjel nefrita. Testom sa neriadte ak chcete kyvadlujete a možno sa vám podarí kontaktovať vášho anjela a zistíte či ste obyčajný smrtelník, alebo prevtelená bytosť!

      Páči sa mi

      • No náhodou mne v tom teste višlo presne to čo som.

        Nikola,
        Každý sa môže zmeniť či chce a to aj inkarnovaný anjel…Možno je to preto 🙂

        Páči sa mi

      • Bosorka, pozor: to, že vám to nevyšlo, ešte nevypovedá nič o pravdivosti/nepravdivosti testu… Psychológovia vedia, že v populácii existujú také skupiny ľudí, ktorí zo štandardizovaných validovaných testov “vypadnú”, pretože na Gaussovej krivke sa nachádzajú buď extrémne vpravo alebo extrémne vľavo – sú “neštandardní”.

        Vaša výpoveď je, že vám test nesadol. To ešte neznamená, že nesadne nikomu inému!

        A malá korekcia: neviem, čo znamená vo vašom vnímaní “prevtelený anjel nefrita”, ale viem, že Gabriel vás označil za “ľudský život” anjela, teda za jeho učenie sa o hmotnej existencii. Neviem presne, čo to znamená, ale sľubujem, že to skôr či neskôr zistím. Podľa toho, ako to chápem dnes, časť vašej existencie je anjelská a delí sa o to isté telo s normálnou ľudskou dušou, alebo túto dušu už vypudila na základe vzájomnej dohody. Mali ste v minulosti nejakú vážnu chorobu, úraz alebo iné ohrozenie života alebo funkčnosti vedomia?

        Páči sa mi

      • Sorry tak som to nemyslela, zle som to napísala.
        No ja som som to nejako nerozoberala, mne povedali, že som prevtelený anjela mám poslanie.
        Viem len o krivici ako dieťa a nič iné ani vážne som nemala a uráz či strata vedomia, či funkčnosti….nič také, vždy som mala šťastie .
        Budem rada Helar aspon budem mat odpoved aj s inej strany.Ďakujem popredu.

        Páči sa mi

  40. spociatku som tomu az tak nevweril,len som si myslel ale cim viac studujem tuto stranku tym viacej verim.neveril som na schopnosti,telekinezu,astraslnu proekciu ale uz verim.no a k veci nebudem tu pisat romany :).studoval som po strankach a na jednej bola fotka s anjelom dajte si zahady fotografii alebo ja som to nasiel tak ze som do obrazkov v google dal duch a tam kde su tie dve baby a zanimi je daeke cudo a tam to dakde je neda sa to poslat tak zatial.paaaaa

    Páči sa mi

  41. Dobrý deň,

    Často chodievam na tieto stránky, lebo tu človek získa pocit, že tu vždy nájde niekoho, kto mu je blízky a nepripadá si iný. Mňa priťahujú anjelici. Som len na začiatku a možno tu nájdem niekoho, s kým by som sa mohla o nich viacej porozprávať. Píšem tu teraz ale hlavne preto, lebo by som rada poslala anjelikov niekomu domov. Ak by mal niekto záujem, prosím ozvite sa mi na e-mail: yvett910@hotmail.com. Rada vám všetko vysvetlím bližšie.
    Vďaka
    Iva

    Páči sa mi

    • Ale podľa môjho momentálneho stavu poznania 😉 každý z nás sme anjel… Sme “uzlík” na istej energii a u mňa anjel = energia. Len naše vedomie je dočasne presunuté do “uzlíka” a tak nevnímame ten “zvyšok z nás”. Ale ak sa psychicky otvoríme, dostávame sa niekedy do kontaktu aj s tým zvyškom (máme pocit spomienok na minulé životy, na paralelné svety, kontaktu s mimofyzickými bytosťami a pod.).

      Takže odpoveď: keď si to uvedomíš, next level. 🙂

      Páči sa mi

      • Položím otázočku ešte trocha inak 🙂 Venujem sa anjelskej tematike len okrajovo (a tu u teba som v podstate čítal len tvoje chaneli s anjelmi :)) a v podstate je to aj so všetkým ostatným okolo ezoteriky, pretože nemám na to miesto ani pokoj, ale otázku som chcel :). Ako je to s láskou u anjela strážneho k jeho chránencovi a čo by sa mohlo stať, keby sa o tom dozvedia tý “vyšší”, pretože anjeli strážny majú len smerovať, nie však cielene zasahovať a podla mojej logiky toto práve láska zmení a anjel sa snaží pomôcť viac, ako je v jeho právomoci. Čo z tejto situácie plynie pre obidvoch – anjela i chránenca a je možné, že si anjel strážny vedome vyberie reinkarnáciu v človeka ako svoj “trest”, aby mohol so svojím chránencom žiť “fyzicky”? Alebo sa pletiem a je to trošku/úplne inak? Netrpezlivo čakám na tvoju odpoveď 😛 a tuším, že sa to rozvynie do zaujímavého rozhovoru. Je toho viac, čo sa chcem ešte opýtať ;).

        Páči sa mi

      • Tulipán,

        nemyslím, že je niečo ako “láska” anjela strážneho a jeho zverenca – ak odhliadneš od hollywoodskych filmov. A rozhodne nie sú “tí hore”, ktorí by s tým nesúhlasili. Nie sú to osoby so svojimi záujmami, ale energie. Aspoň tak ich vnímam ja. My si z toho “lásku” niekedy vyrobíme, pretože s tou príťažlivosťou medzi tebou a “zvyškom z teba” nevieme inak narábať, len cez obraz “nehynúcej lásky”. Krásny obraz – žiaľ, aj krásne mimo terča. 😕

        Ak si anjeli volia inkarnáciu, tak možno preto, že sa potrebujú naučiť novú situáciu a súčasne asi treba aj nejakým spôsobom ovplyvniť kultúru v Petriho miske. 😉 Nepotrebujú “žiť” so svojím zverencom, pretože s ním žijú stále – na rozdiel od nás, ten “zvyšok z nás” si nás stále uvedomuje. Rozhodne sa neinkarnujú “za trest”. Anjeli “tresty” nevnímajú, pretože na ich úrovni nie je “dobré” a “zlé”.

        Ale to je len moja verzia Veľkého Božieho Stavebného Plánu Sveta, takže názor proti názoru. 😛

        Páči sa mi

  42. Nemyslel som lásku anjela a zverenca, ale lásku anjela ku zverencovi. V niektorom s tvojich “dávnych” chanelov tuším s Gabrielom si “zachránila” istého anjela, o ktorom si si myslela, že je tvoj predok a ak si dobre pamätám, tak bol v takom stave v akom bol za svoje činy, kde ti Gabriel povedal, že v taký stav bol uvedený otcom za trest – resp. bol uveznený vo fyzickom tele. Nepamätám si to už presne, ale myslím, že vieš, čo myslím.
    A v inom chaneli si zistila, že u anjelov sú 3 energie alebo stavy alebo … (tiež si už na to pomenovanie nepamätám) – tuším že vôlová, mentálna a emocionálna, kde predsa len prevláda istá energia o niečo viac, ako ostatné. Výnimka potvrdzujúca pravidlo. No ale ďalej – kedysi dávno v detstve som mával rôzne sny rôznych žánrov a niektoré si pamätám viac, niektoré menej, ale pamätám si na jednu sériu snov o jednej žene, ktorú som moc miloval a boli to tie najkrajšie sny o láske, aké som kedy mal, avšak po nejakej dobe sa z tých snov tá žena proste stratila, zmizla a ja som ju hľadal, ale nenašiel som ju a ostal som sám. Odvtedy som po nejakej “kratšej” dobe mal ešte raz, dva krát sen o nej ale bez nej, čiže som bol sám. A po týchto snoch som tie už nikdy viac nemal. Tá žena sa volala (resp. ja som ju v tých snoch tak volal :P) Europa (alebo Európa? :)). Zaujímavé meno.
    No a asi pred rokom a štvrť som stretol ženu, ktorá sa mi od prvej! chvíle páčila a postupom času sme sa bližšie spoznali a postupom času som sa do nej zamiloval. Toto sa mi nikdy pred tým nestalo so žiadnym dievčaťom/ženou, proste bum, prvý pohľad a vo mne niečo zaiskrilo. Niekto, kto sa nevenuje ezoterike by to prostoducho nazval láskou a nič iné by v tom nehladal. Toto by však nemuselo mať nič spoločné s anjelom strážnym, keby… som nemával občas ten pocit, keby… som nemával stále častejšie dejavu práve pri situáciach s ňou (a možno blížiacim sa koncom mayského kalendára a začiatkom nového veku :)) a keby… som nemával pocity, že niekto či niečo je so mnou (občas cítim viac, občas menej, občas sú tie pocity iné).
    A ešte jedna drobnosť – nikdy som ešte žiadne dievča nemal (hold v tejto dobe už pomaly divné :D) a je o 20! rokov staršia – na môj vek sa môžeš opýtať :P. A predsa ešte jedna možno zbytočná drobnosť – ja som škorpión, ona váhy.

    P.S.: ešte k vedomému výberu – čo si myslíš o tejto vetičke: Priatelia sú darčeky, ktoré si vyberáme sami.

    Páči sa mi

    • Tulipan,

      aj s mojimi channelingami je to tak ako so všetkým – postupom času sa vyvíjame. Keď s tebou anjeli hovoria, hovoria cez tvoje vlastné obrazy, ktoré máš v hlave. No a ja som začínala ako ateistický materialista, takže moje obrazy si môžeš domyslieť, najmä ak ti prezradím, že moja najromantickejšia obľúbená vianočná rozprávka je Terminátor I. 😉

      To, čo som bola vtedy urobiť, bolo “priviesť späť” (=znova pripojiť) jedného z “odpadlíkov” (=odpojených). Tento bol parádny ksicht (vraj), ale bol vo fáze poznávania opačného pólu lásky – osamotenia. A bol už na konci tohto poznávania a som presvedčená, že keby nebol nabehol rytier bez bázne a hany v podobe jednej pojašenej ježibaby, tak si ho pripoja znova sami.

      Čo je možné (ak pozerám na iné zážitky a nechce sa mi ich brať ako moje “testy”, pretože taká dôležitá asi predsa len ani ja nebudem 😕 ) je, že existujú stupne vibrácie, do ktorých keď niekto z nich spadne, potrebuje partnera s nižšou vibráciou, aby ho odtiaľ dostal. Preto ma posielali kdekade a ja som išla (lebo veď rytier bez bázne a hany 😉 ).

      To, čo popisuješ, môžu byť spomienky na “minulé životy” (budem to nazývať takto, lebo vysvetľovanie by bolo zdĺhavé). Možno máš s danou ženou nevyriešený nejaký “karmický dlh” (zasa pre nedostatok lepšieho názvu) a preto cítiš tú strašnú príťažlivosť. Aj toto som zažila a keby nie anjelov a ich okovanej čižmy v mojom zadku, tak sa v tom mácham asi dodnes. 🙂

      🙂 Čo sa týka tvojho veku, je to tvoja vec a moja žiadna starosť. 🙂 A tá veta… kedysi som počula, že priatelia hovoria o človeku viac ako jeho rodina, pretože rodinu si nevyberáme, kým priateľov áno. Je to to, na čo si sa pýtal? 🙂

      Páči sa mi

      • Helar,

        k otázke – chcel som vedieť, ako si pochopila danú vetičku a čo si o nej teda myslíš. Ja ju v podstate beriem doslovne, ale s tým, že by som sa nemal pozerať darovanému koňovi na zubi :D, aj keď si ho darujem sám a k darom sa treba správať úctivo. Avšak vyberám poctivo, preto na zúbky pozerať nemusím :).

        Veru, keďže verím v osud, možno predurčenie, vedomý výber? (nikto nevidí za rozhodnutia, ktoré nechápe – Matrix, môj obľúbený :P), určite však neverím na náhodu, pretože som aj v poslednej dobre mal zopár dôkazov o pár veciach, že to nieje náhoda, tak už len jej prítomnosťou som sa začal meniť trúfnem si povedať – k lepšiemu.

        Mal som už aj taký rýchlo sen s ňou – ako som zaspal, objavili sme sa dvaja v tme a nás dvoch zhora svietilo svetlo – neviem, ako som vypadal ja (nemal som pri sebe zrkadlo :P), ale ona vypadala rovnako až na jeden rozdiel – mala vo vlasoch svetlo zelené prúžky vlasov a v tom sne mi oznámila, že je tehotná a tuším aj chcela naznačiť približnú oblasť, odkiaľ by mohol pochádzať otec, ale to som už nepočul alebo si (naschvál?) nepamätám. Po tomto sen skončil, mimochodom, bol to celkom jasný a živý sen. V reáli sa už nechystá mať deti.

        No a viem aj o jej minulom živote – utiekla v ňom od svojho muža a detí, jednoducho ich opustila a v tomto živote sa s mužom stretla opäť – za trest za minulý život a “odžila” s ním pre ňu v tomto živote 20 stratených rokov. Zas tá 20tka. Numerológia, mal som rád matiku a čísla si pamätám lepšie ako čokoľvek iné :).

        Robil som si aj testík na to, aký typ pozemského anjela som – ani v jednej 6tke otázok som nemal aspoň 4 kladné odpovede, ale mal som v dvoch 6tkách po 3 kladné odpovede – teda som mix inkarnovanej vesmírnej bytosti a zasvätenca :). Ale ako som už tu niekde čítal, toto môže byť zavádzajúce. Preto mám na teba aj takú prosbičku – keď niekedy v budúcnosti budeš opäť chanelovať s anjelmi, skús, ak sa ti bude chcieť, sa opýtať na mňa, čo som bol/som zač :). Vopred ďakujem.

        Páči sa mi

  43. Tulipán si ten kto si, Hela by sa musela napojiť na tvoje vyššie Ja, aby ti dokázla s presnosťou povedať veci, ktoré nesieš v sebe, to čo si si zvolil v tomto živote. Sú ľudia, ktorý to dokážu, mne to potvrdila jedna pani po telefóne a to ma nepoznala. Potvrdila mi veľa vecí, ktoré som sa dozvedela z astroporadenstva. Takže na takéto niečo nepotrebuješ channeling, len toho správného človeka. Ale tvoja minulosť nie je podstatná, dôležitá je prítomnosť a tvoje duševné cítenie….uvedomovanie si seba samého. 😉

    Páči sa mi

      • Prepáč, ale to “kto/čo” je totálne nepodstatné. Podstatné je “byť”. Neidentifikuj sa s ničím. Čo urobíš, ak niekto príde a povie ti, že si “bol” anjel? Budeš si prichodiť dôležito? Pretože o tom to celé je – a presne o tom nie je tento blog.

        Si presne to, čo si – a čo si “bol” je totálne fuk, ako ti povedala Martina. Skús si pozrieť tieto dva články: https://eprakone.wordpress.com/2008/01/05/sme-viac-ako-nasa-predstava-o-sebe/ a https://eprakone.wordpress.com/2009/01/28/kto-je-ja-o-tom-s-cim-sa-identifikujeme/ . A teraz celkom neláskavo: ja viem, je “in” byť anjelom, ale niet nezáživnejšej veci ako byť anjelom… pretože nekonáš. Len pozoruješ. Nikdy ťa nevidno. Čokoľvek umožníš, hrdinom je vždy niekto iný. A navyše nemáš krídla, pretože nemáš ani telo. Ak sa ti to zdá inak, tak si do toho niečo vinterpretovávaš.

        Začni z nuly. Dobre, máš rád nejakú babu, ktorá je o 20 rokov staršia. To je tvoja súkromná vec. Nešpekuluj, prečo to tak je, ale ju maj rád. Tu a teraz si jedno jediné – človek. Nešpekuluj, kto si bol, ale kým budeš. Voľba je na tvojej strane.

        Páči sa mi

Povedz svoj názor