Experiment fungovania stránky – potrebujeme vašu účasť!

experiment

“Paprťámo, paprťámo…”

Dostali sme správu od Jarah (díkes bejbe 😉 ), že na blogu Cesta k sebe nefunguje automatické upozorňovanie na nové príspevky. Už to fungovalo, potom sme stránku vylepšovali a niečo toto upozorňovanie znova zablokovalo. Teraz musíme zistiť, ktorá funkcia je tá koťuha.

Pre opravu máme nasledovný plán:

V piatok v noci sa urobí update systému.

Buď hneď, alebo v sobotu ráno uvidíme, či sa upozorňovania spustilo. Ak nie, tak budeme postupne vypínať doplňujúce funkcie stránky a sledovať, ktorá nám blokla rozposielanie upozornení. To znamená, že uvidíte (a možno aj nie 😉 ) zmeny na stránke a určité funkcie zmiznú.

Budeme potrebovať vašu pomoc na testovanie a spätné ohlasy. Bude stačiť, ak okomentujete niektorý článok, zaškrtnete odoberanie („Upozorniť ma na nadväzujúce komentáre prostredníctvom e-mailu.“, poprípade: “Upozorniť ma na nové články prostredníctvom mailu.”). Dúfajúc, že nás bude viacero testovať uvidíte, či ozaj oznam mailom prišiel. Pri teste odporúčam kontrolovať aj Spam-Box, kam sú často tieto oznámenia presunuté systémom.

Akonáhle sme koťuhu našli, zostane vypnutá a budeme sa snažiť nájsť za ňu adekvátnu už funkčnú náhradu. Postupne budeme zase zapínať jednotlivé funkcie (okrem koťuhy) a sledovať, či nám to náhodou zase niečo nevypne. Takže bude treba ďalej robiť testovacie komentáre (ak budú k téme, o to lepšie, nemusíme dodatočne mazať 😉 ).

Linka na stránku: http://www.cestaksebe.com

Ďakujeme vopred za pomoc a spoluprácu!

Tím Cesta k sebe

4 thoughts on “Experiment fungovania stránky – potrebujeme vašu účasť!

  1. Myslim ze uz to funguje. Rozdiel oproti tejto stranke je, ze po zaciarknuti notifikacie pride e-mail, ktory treba potvrdit. Aby niekto nemohol zneuzit vasu mailovu adresu na preposielanie komentarov a spamovat

    Páči sa mi

Povedz svoj názor