Kamenná meditácia: Mesačný kameň

moonstone-belasy.jpgKameňom na tento týždeň je Mesačný kameň, inak (a “vedeckejšie”) nazývaný aj adulár.

Mesačný kameň nám prináša reflexiu, intuíciu, predstavivosť, mäkkú energiu Zeme, plodnosť a znásobuje city.

Meditácia: “Počas najbližšieho splnu (28.8.2007) sa naše emócie a strachy znásobia a niekedy si budeme myslieť, že nám už pomaly začína “šibať” – ale kľud, to je len prechodný stav a po pár dňoch sa skončí.

V tomto období sa prichytíme, ako spätne prehodnocujeme náš život, jeho minulosť i budúcnosť. Získame tak hlboké poznatky o povahe skutočného šťastia a preskupíme svoje priority.

Po splne nastane plodné obdobie v našom živote: pred nami stojí množstvo vzrušujúcich možností a zmien. Vznikne množstvo nových a užitočných priateľstiev a vzťahov a my sa vydáme novými, kreatívnymi chodníčkami.

Toto všetko sa udeje vďaka zadumanému mesačnému svitu, takže poďakujme Lune za jej múdrosť a tešme sa z dobrých vecí, ktoré nám práve vstupujú do života!”

4 thoughts on “Kamenná meditácia: Mesačný kameň

  1. Prosim Te, je tenhle druh mesicniho kamene pravy – tzn. je to fakt kamen? Uz jsem se setkala s informaci, ze to je umele vyrobene (a je pravda, ze ten muj je lehounkej a nema jedinej kaz, pripomina mi trosku kousek plastu). Skutecny mesicni kamen pry je sedohnedy a vrstveny… ten mam taky a je pravda, ze vypada jako mesicni hornina, ale nema to kouzlo duhovyho kamene.
    Nevis o tom neco blizsiho? Diky!

    Páči sa mi

Povedz svoj názor