Herec i divák súčasne

“Vnímame, ako sa zúfalo snažíš veriť predstave, že ty si tvorca tohto všetkého – svojho javiska a svojich hercov – a kritizuješ sa za to, že neodvádzaš lepšiu prácu. Ale čosi prehliadaš! Podstatné nie je zmeniť scénu alebo hercov, ale stať sa pozorovateľom a zapojiť sa tak hry, ktorú ti predvádzajú. Kým ju považuješ za “tvrdú realitu”, stále budeš podpichovaný potrebou ulahodiť niekomu a túžbou po rešpekte, uznaní, ocenení a potvrdení zo strany iných. Ale keď tu si len na to, aby si si užil šou, nič sa od hercov a zápletky nevyžaduje.” — channeling od Bernadette

V januári (menovite 18. 1. 2022) začíname nový kurz channelingu. Kurz potrvá tri týždne, s jedným videostretnutím týždenne a jedným bonusovým videostretnutím na záver. Počas kurzy sa naučíte, ako taký channeling prebieha, naučíte sa nastavovať na svoj “channelovací kanál” a spájať s mimofyzickými bytosťami a energiami. Dostanete k dispozícii niekoľko silných meditácií a nástrojov a uzavretú fejsbúkovú skupinu, v ktorej si budete môcť vzájomne vymieňať správy “zhora”.

O tento kurz sa popri mne bude starať už aj Santiguada. Kurz bude prebiehať v utorky o 19:00. Jedno stretnutie trvá podľa diskusie 60-90 minút. Ak sa ho nemôžete zúčastniť v daný deň, nič sa nedeje, stretnutia sa zaznamenávajú a budú prístupné zo záznamu vo fejsbúkovej skupine najneskôr dva dni po stretnutí.

Ak vás to zaujalo, môžete si obsah posledného kurzu pozrieť tu. Sú tam aj ukážky zo stretnutí, aby ste vedeli, aký štýl bude panovať 🙂 , ale jednotlivé linky sú prístupné len účastníkom minulého kurzu. Podobne bude vyzerať aj váš kurz, len čo doňho začnú pribúdať linky. 🙂

Ak máte záujem, prihláste sa ešte dnes! (Už sa nám kráti čas do začiatku.)

Vaše doterajšie skúsenosti s channelingom?

Volím si nasledovnú cenu (ktorú sa zaväzujem uhradiť ešte pred začatím kurzu):(povinné)

2 thoughts on “Herec i divák súčasne

  1. Toto som potrebovala počuť: nič nevyžadovať od seba-od druhých-od zápletky. Treba si túto šou užívať. Také jednoduché a pritom tak často sa nachádzam len v rovine teórie. OK, ale aj to patrí do mojej šou.

    Páči sa mi

Povedz svoj názor