Smrť bosorky ako román na pokračovanie

Zrážka so smrťou je definitívna skúška každého bosoráka, ale aj život je prešpikovaný rôznymi “definitívnymi skúškami” – a nie vždy viete, ako ich preskákať čo najelegantnejšie a bez veľkých životných šrámov.

Aby sme toto zmenili, prichádza tretí diel Elvíry Smrť bosorky s napínavým príbehom, nečakanými zvratmi a životnými skúškami, z ktorých sa ježia vlasy na hlave ešte aj autorkám 😉 .

Prichádza s nástupom jari a v novej forme. To preto, že nadšenci a milovníci príbehov dobre vedia, že nič nerozprúdi radosť zo života tak, ako jarné slniečko na tvári a k tomu dobrá knižka v ruke!

Mysleli sme na to.

Aj na to, ako je fajn mať sa na čo tešiť.

A že marec ako mesiac knihy by sa dal patrične bosorácky osláviť.

Vymysleli sme spôsob, ako vystupňovať potešenie z napínavého príbehu, aby ste vy čítali aspoň tak dychtivo, ako my píšeme. 🙂

Elvírina sága pokračuje – a tentokrát máte šancu byť priamo pri tom, uprostred diania!

Ako?

Príbeh Elvíra: Smrť bosorky vychádza ako román na pokračovanie – teda po častiach.

Pre vás to znamená dve nové kapitoly týždenne a dávku túžobného očakávania v dňoch medzi tým. 😉

Budete medzi prvými, čo odhaľujú nové zvraty, prekvapivé rozuzlenia a užitočné rady medzi riadkami, na ktorých sotva oschol atrament.

Baví nás zažívať to s vami.

Preto sa vám otvára jedinečná možnosť pohľadu za kulisy písania knihy a prístup ku skupine podobných nadšencov príbehov, ako ste vy.

Poznáme čaro čitateľskej skupiny a vieme, že interaktívnym čítaním pôsobíte na príbeh a príbeh na vás.

Na čo sa môžete tešiť?

Román je pokračovaním príbehov série Elvíra Zatmenie srdca a Monštrum.

Elvíra dostáva posolstvo z minulosti. V jej rodisku začína jej priateľkám-bosorkám kaziť remeslo mladšia a dravejšia Madam Hermína. Pretože je Hermína Elvírino krstňa, obrátia sa na Elvíru, aby prišla zjednať poriadok… a veci sa dosť divoko vymknú spod kontroly.

Zuza Frištáková Elvíru na jej ceste sprevádza a sama je konfrontovaná s vlastnou minulosťou a vzťahom, v ktorom boli karty od samého začiatku rozdané veľmi zle… Potrebuje zistiť, kam až siaha jej ochota naučiť sa byť matkou, a definitívne sa potrebuje rozhodnúť, či zotrvá v doterajšom živote, alebo podľahne inštinktu utiecť. Na to, že možno nie je jediná, kto sa pohráva s myšlienkami na odchod, nie je pripravená…

Sledujte medzi prvými, či budú zručnosti oboch hrdiniek stačiť na to, čo má pre ne Univerzum tentokrát nachystané!

Román je dobrodružná ezoterika a ponúka vhľady do oblasti práce s energiou, epigenetiky, ošetrovania traumy, práce so vzťahmi, tóningu a analýzy snov.

Neviem sa dočkať, poďme na to!

Prihlásením sa a uhradením členského poplatku 12 € získavate prístup k pribúdajúcim kapitolám Románu na pokračovanie.

Začíname 9. marca a na nové kapitoly sa môžete tešiť dvakrát týždenne – v utorok a piatok.

Predpokladané trvanie Románu na pokračovanie do jeho ukončenia je najneskôr do septembra 2021.

Budeme rady, ak budete svoje čitateľské zážitky, postrehy či nápady zdieľať s ostatnými a s autorkami cez diskusie k jednotlivým kapitolám.

Prístup k finálnej verzii knihy vám zostane aj po skončení jej interaktívnej časti.

A ak už ste patrične „nažhavení“ 😛 , v najbližších dňoch sa objaví pár verejne prístupných kapitol a potom sa prechádza na obsah už len pre prihlásených. Aby ste nič nepremeškali, vyplňte nasledovnú prihlášku:

..

Tešíme sa na vás!

Do skorého čítania. 🙂

Vaše autorky Santiguada a Sun

Povedz svoj názor