Ako si zhmotniť sen: nový projekt štartuje v septembri

Mala som iné plány, čo v septembri vyštartujem, ale počas korony som  behala po vzdelávaniach a na jednom z nich som dostala nápad urobiť “príručku pre zhmotňujúceho”. Ešte sa pamätám, ako som si hovorila: “To bude len taký miniprojektík, pár strán a nič viac… Jednohubka. Maximálne 10. To vsuniem pred tie ostatné plány.”

😕 Nuž, asi naozaj nie som zo stručného kraja. Len čo som si urobila štruktúru, začali sa sprava-zľava hrnúť nové a nové cvičenia, až sa to celé začalo nabaľovať, bola som na takej prednáške a onakej prednáške, dostávala som doplnkové informácie – až ma pochytilo podozrenie, že to si azda Univerzum povedalo, že túto knižku mu napíšem. (Pokiaľ si správne pamätám, u Michaela Beckwitha je to tretie štádium vedomia, kedy sa Univerzum začína prejavovať cez nás. 😉 )

Dokonca som dostala aj pozvánku na seminár Boba Proctora o tom, ako písať nefikciu. A keďže som sa zatiaľ pohybovala len vo fikcii, vďačne som sa zúčastnila a poctivo si robila poznámky. (Miestami aj hodne neúctivé. 😉 ) Bob Proctor  radí materiál rozdeliť na 7 alebo 21 kapitol,  že tie knihy majú najväčší úspech. Nuž, na 7 sa mi to stlačiť nepodarilo, je ich až 8, lebo som potrebovala ešte pridať nejaký motivačný šplech na záver, ale myslím, že to riskujem. Tentokrát. A potom? Mačka za plotom…

O čom projekt bude?

Projekt je celý venovaný zhmotňovaniu. Je to prístup, ktorý som sa naučila u Kristen Howeovej a zdal sa mi extrémne pragmatický: nastavíš si víziu, uvedomíš si, kto si a kde si budeš sám zavadzať pri jej realizácii, povieš si, čo vtedy urobíš, a potom ideš a dosiahneš ju. S fľaškou šampusu v ruke a vejúcimi vlajkami. 🙂

Žiadne hĺbkové psychoanalýzy, ňúranie sa v temných kútoch našej duše a sebaspytovanie! Ideš, zhmotňuješ, narazíš si čumák, povieš si “no a?” a prestaneš sa zavzdušňovať a pozrieš sa, čo v danej situácii môžeš urobiť ako najbližší možný krok.

Už teraz máte celú knižku-projekt absolvovanú a mohli by ste ísť zvesela zhmotňovať svoj sen. 😛   Ale počkať… to by ste museli sami vynachádzať všetky tie dobré postupy, cvičenia a vedené meditácie, ktorými sa projekt len tak hemží! (Čo vám budem rozprávať – kradla som napravo-naľavo. 😉 Rátam, že úspešne.)

Projekt je postavený tak, že po prvých dvoch kapitolách o teórii, rozdelených na časti (“lekcie”), prichádzajú kapitoly, z ktorých každá sa venuje jednému zhmotňovaciemu kroku: vytvoreniu si vízie; zmapovaniu našich vnútorných nastavení; hlavnej zhmotňovacej zručnosti – preladeniu fokusu “na povel”, ktorá nám ušetrí nejednu depresiu a záchvat pochybností a obsahuje aj môj autorský 😉 výtvor, “Rádio Úspech”; zhmotňovaniu nie cez veľké ciele, ale cez malé zladené kroky a oslave. Áno, oslave. Na to nám poslúži tá fľaška šampusu v ruke. 🙂

A prečo to hovorím tak verejne? Pretože, ako ste správne pochopili, sila nie je v jednotlivých krokoch, ale v cvičeniach, ktoré vás týmito krokmi budú sprevádzať a ktoré postupne začnú meniť vaše “frekvenčné pásmo” tak, aby vás vyladili na Rádio Úspech. ( 🙂 Hehe. Pyšná na svoj výmysel, čo si budeme bublať. 😉 )

Kapitoly a lekcie nájdete popísané tu. Začiatok prvej kapitoly je verejne prístupný, aby ste vedeli zistiť štýl.

Ešte netuším, aký dlhý celý projekt bude, ale má tú výhodu, že je to súčasne aj “knižka” – a tak si ho každý môže urobiť tempom, aké mu sedí najviac.

Napriek tomu nie je nič lepšie než postupovať so skupinou ľudí, ktorých mozog lúska práve tie  isté témy ako vy a ktorí majú vysoko podobné problémy a ambície… Preto plánujem začiatkom septembra 2020 vyštartovať pilotnú skupinu. Dovtedy už budem mať aj harmonogram a ak dám viac lekcií týždenne (tak 2-3),  tak rátam, že viac ako pol roka to trvať nebude. A ak ste raketoplán a cvičenia zásadne nerobíte, tak budete potrebovať maximálne týždeň (a zlomyseľne poznamenávam, že nič vo vašom živote sa asi nezmení 😉 – keby ste zhmotňovali ako majster, nepotrebujete kurz, takže ak ho potrebujete, potrebujete zmeniť svoj obvyklý prístup a začať robiť aj cvičenia).

V najbližšom čase sem budem nahadzovať úryvky z kapitol alebo aj materiál, ktorý sa do projektu nedostal, lebo by ho bol natiahol do dĺžky. Chcem, aby ste si mali príležitosť urobiť názor a rozhodnúť sa tak, aby to bolo výhodné pre vás. A tak do hry vkladám ešte aj prístup do nášho Kruhu Svetla, kde môžete diskutovať všetko, čo vás trápi, s ľuďmi zo všetkých možných projektov a mojím “vnútorným kruhom” dušičiek spriaznených.

Čo od vás očakávam?

Poviem to, ako to je – nechcem mať v pilotnej skupine ľudí, ktorí budú len špiritizovať a nepohnú zadkom a v polovici stratia záujem a pôjdu robiť niečo iné. Na to som sa s tým toľko nepárala. Ak máte záujem zhmotniť si nejaký sen a popísaná metóda vás oslovila a mienite vydržať do konca a aktívne sa zapájať, prihláste sa. Projekt stojí 45 €. Nie je to málo, ale malo by vás to udržať až do konca a skutočne vyzbrojiť “zhmotňovacím svalstvom” – pretože to je to, čo sa ide trénovať!

Ak viete, že do toho chcete ísť, vyplňte mi dolný formulár. V druhej polovici augusta začnem dávať dokopy účastnícku skupinu. Dovtedy ešte dorobím zvyšné dve kapitoly, zopár vedených meditácií a harmonogram.

Rada by som začala okolo 9. septembra 2020.

Mám záujem o projekt Ako si zhmotniť sen

2 thoughts on “Ako si zhmotniť sen: nový projekt štartuje v septembri

Povedz svoj názor