Zhmotňovanie nie je vec námahy

Noticka od Univerza:

Nie je to vôbec vec toho, či sa cítiš láskyhodný, hodný priateľstva, blahobytu či zdravia. Ani vec oceňovania toho, čo už máš. Ani len vec naučenia sa sebaláske. Tieto nepotrebujú prísť ako prvé. Nepotrebuješ veci, ktoré chceš mať, najprv nafejkovať.

Potrebuješ len porozumieť, že ak ty dodáš svoju stranu rovnice: vizualizáciu, prípravu cestičky a konanie, ako keby daná vec už bola pravda, bez sústavného ohliadania sa, či už nejaký výsledok nie je na ceste, tak to, čo chceš, ti bude pridelené… a stým rovnako pocit vlastnej hodnoty, ocenenia a lásky s svojmu najláskyhodnejšiemu ja.

To preto, že si sa už dávno pre toto všetko kvalifikoval,
Tvoje Univerzum

4 thoughts on “Zhmotňovanie nie je vec námahy

    • Ale to vieš, že nemožno nezhmotňovať, pravda? Každým jedným skutkom v tomto svete zhmotňuješ do existencie svoje myšlienky/predstavy. A keď zrovna nekonáš, tak každou svojou myšlienkou okolo seba zhmotňuješ svet istej kvality. Takže aj duchovný a morálny neandertálec zhmotňuje – duchovný a morálny svet duchovného a morálneho neandertálca. 🙂

      Páči sa mi

      • Rychlost a presnost zhmotnovania je podla toho co mu jeho karmicka stopa dovoli, a tak rychlo ako vysoka je jeho duchovna zrelost. Kto chce zhmotnovat okamzite a presne to co chce, tak musi najskor popracovat na sebe. Ani neandrtalcovi nie je dovolene zhmotnit to co ho v slabej schvilke napadne.

        Páči sa mi

      • Môžem protirečiť? Zohrej vodu, oblej si ruku a okamžite si okolo seba zhmotníš ten najhnusnejší svet plný bolesti. Skús niečo vnímať ako krivdu – a okamžite sa zhodíš do odporného prítmia ústrkov a nespravodlivosti. Dôležité je tu slovo “okamžite”.

        Aj ten najväčší trubiroh dokáže okamžite zhmotniť. Nemá to nič spoločné s karmou ani duchovnou zrelosťou. Dôležitý je fokus – silná, okamžitá koncentrácia, ktorá navyše podľa osobnej energie daného jedinca má schopnosť vydržať istú dobu.

        A ešte jedna vec: “ani neandrtalcovi nie je dovolene”. Všimni si: NIE JE DOVOLENÉ. Prečo svoju moc vysúvaš von, kde niekto iný tebe dovoľuje alebo nedovoľuje? Ten mechanizmus, akým sa to deje, vyzerá celkom inak ako “dovoľovanie”. Keď neandertálec vezme kameň a tresne mi po hlave, práve zhmotnil jedného mŕtveho potenciálneho nepriateľa. Nikto mu to nemusel dovoľovať. Vlastne by som v tomto prípade asi vôbec nedostala možnosť vyjadriť sa k tomu. 😉 Neodtrhávaj zhmotňovanie od bežného života, pretože bežný život je zhmotňovanie.

        Páči sa mi

Povedz svoj názor