Príjemne zaskočená

Niekedy sa zadarí. Dodnes neviem zistiť, čo zodpovedá za “virálnosť” niektorých príspevkov, ale už to ani neskúmam, len sa vytešujem… Koncom marca som uverejnila článok, ktorý mi zasa poslúžil ako výskumný materiál. WordPress ho automaticky preniesol na fejsbúk. Tam získal celkom utešenú všimnosť (býva to takých 10% interakcií):

Nato, s kratučkým oneskorením, som si samotný obrázok nahrala ešte aj do albumu Múdre slová, kam nahrávam citáty, ktoré som nejakým spôsobom spracovala alebo spískala 😉 . A vtedy sa spustila lavína, ktorá trvá až dodnes:

Pre porovnanie, ako to vyzeralo 2. 4.:

Bola som zvedavá, čo tú lavínu spustilo. Našla som dva spúšťače: prvýkrát niekto obrázok prezdieľal v skupine duchovne zameraných ľudí, druhýkrát niekto iný na svojej vlastnej stránke (a zjavne je to niekto s obrovským kopcom kámošov 😛 ).

Ale potvrdilo sa mi moje dávne podozrenie –  že ľudia už skutočne “čítajú” len obrázky. Jedného dňa napíšem desaťstranový článok, ktorý rozdelím po 2-3 vetách a urobím z neho obrázkový seriál. 😛 Späť ku koreňom. Kedysi som skutočne kreslila seriály.

5 thoughts on “Príjemne zaskočená

  1. Smekám milá dámo … a btw. výborný nápad s tým seriálom!Stavím sa, že ak to bude čítať nejaký tvorca marketingovej stratégie, ukradne Ti tú myšlienku a zbohatne.

    Vezieš sa na vlne úspechu/ uznania. Aký je to pre Teba pocit?

    Páči sa mi

Povedz svoj názor