Dáme si spoločný Valentínsky toning pre planétu?

Spomínate si, ako sme kedysi meditovali v prospech Gaie/panéty? Odvtedy sme nič podobné nerobili… Ale dnes som dostala nápad. Jonathan Goldman rozposlal informáciu, že budú 14. 2. 2019 o 12:00 ich východného času (čo je 18:00 nášho času v ten istý deň) “čistiť planétu”. Vyrobil na to nahrávku; stiahla som si ju. Pozostáva z mini vedenej meditácie a toningu cez srdcovú čakru zvukom AH. I dostala som nápad 😉 :

Čo by ste povedali, keby sme toho 14. 2. (čo je Valentín) znova urobili niečo pre seba i pre planétu? Nahrávka posilňuje našu srdcovú čakru a cez ňu vysiela energiu prostredie a planéte ako takej. Ak sa nájdu záujemcovia, prerobím nahrávku tak, aby bola v slovenčine (s originálnym toningom od Jonathana Goldmana – možno mi pošle originálny súbor bez hovoreného slova) a na Valentína by sme ju mohli zbehnúť hneď dvakrát – na pravé poludnie pre nás a Slovensko a večer o šiestej sa pripojiť k celosvetovému toningu.

Čo vy na to? S kým môžem rátať?

Ak sa nás skupinka nazbiera, vyrobím slovenskú verziu nahrávky a postnem ju ako “Valentínsky toning”. Tak týždeň času mi na to dajte…

11 thoughts on “Dáme si spoločný Valentínsky toning pre planétu?

Povedz svoj názor