Urán prešiel do retrográdu: tešme sa, všetko bude hore nohami!

3. augusta 2017 sa dostal Urán do retrográdu a zostane v ňom až do 2. 1. 2018.

Znamená to, že Urán prinesie množstvo prekvapení, najmä teraz, v období rôznych zatmení.

Urán je záblesk poznania, ktorý prichádza “zhora”. Nie je produktom ani nás, ani nášho okolia, ale je doslova nad-pozemský.

Urán je o prekvapeniach a zvratoch. Nemožno ho predvídať, kontrolovať, rozumieť mu. Jeho povahou je zmena a jeho úloha je zaskočiť nás a obrátiť náš život hore nohami. Jeho energia prichádza ako úder blesku, ako ostrie noža vás odrezáva od minulých pripútaností a posúva vás zažívať život z celkom nového uhla pohľadu.

Urán je protikladom Saturnu. U Saturnu vždy viete, o čo ide; u Uránu nemáte ani šajnu. Saturn odmieňa nasadenie a poctivú robotu a trestá lenivosť; Urán prináša šťastie aj vtedy, keď sme si ho nijako nezaslúžili – ale rovnako vyvolá zemetrasenie v živote, kde ste urobili všetko úplne správne. Urán sa proste postará, aby bola zmena – či sa vám to páči alebo nie.

Urán je aj o slobode a inovácii, prelomoch, osvietení, oslobodení a autentičnosti. Keď je v normálnom pohybe, je doba robiť zmeny vo vonkajšom svete; Urán v retrográde znamená robiť zmeny vo vnútornom svete: znova v sebe oživiť pocit slobody a voľnosti.

 

Vnútorné zmeny, vyvolané Uránom, sa nepokúšajte vôbec analyzovať – dejú sa v podvedomí a nevedomí.

Urán budete zažívať podľa toho, čo za človeka ste a akú históriu máte. Tieto energie sa môžu začať prejavovať vo vašom živote:

  • sloboda: Retrográdny Urán prináša kľúče ku klietke, v ktorej žijeme.
  • reštart: Urán spôsobuje, že v zlomku sekundy vyletíme z 0 na 100 a znova späť. Čokoľvek začínate, začínajte s mysľou neskúseného začiatočníka. Dobré vizualizačné cvičenie je predstavovať si, že ste mimozemšťan, pristáli ste na Zemi a chcete pochopiť, o čom je život a ľudská rasa. Pristupujte k veciam so zvedavosťou a otvorenosťou pre všetky možné vysvetlenia.
  • úprimnosť a čestnosť: Nijaké výhybky a zatváranie očí – je čas čeliť svojim strachom a stať sa tým, čím chceme byť.
  • potreba zmeniť život: Ak nie ste v svojom živote s niečím spokojní, je treba to ošetriť a zmeniť a pohnúť sa k niečomu lepšiemu.
  • trauma: Urán dokáže vytiahnuť na povrch dávno zabudnuté spomienky. Všetko, s čím ste sa vy alebo vaši predkovia nevysporiadali (Urán spravuje aj líniu predkov), môže teraz vyskočiť a poskytnúť príležitosť na vyhojenie.
  • obavy: Pretože Urán všetko mení, môžeme zažívať strach a neistotu.
  • intuitívne záblesky: Vedenie “zhora” môže prísť sčistajasna: veci, ktoré sa zdali neriešiteľné, odrazu majú nejaké východisko. Urán oslobodzuje myseľ od dogiem. Nepotrebujeme nikomu nič dokazovať. Je to, čo to je, a je to fajn.

Býk, Panna a Kozorožec  môžu mať s Uránom svoje problémy. Blíženci, Váhy a Vodnár, Strelec a Ryby budú pod vplyvom Uránu prosperovať.

Zdroj

1 thoughts on “Urán prešiel do retrográdu: tešme sa, všetko bude hore nohami!

Povedz svoj názor