Nový projekt: Rok pre seba (pathworking)

Už som dlho nepathworkovala, tak som sa rozhodla obnoviť tradíciu a začať nový projekt – Rok pre seba. Áno, celý rok. Intenzívne. 🙂 Kto neveríte, čítajte ďalej:

Mienim to urobiť tak, že budeme mať rozvojový program na 52 týždňov, ktorý sa bude venovať našim často neuvedomelým vnútorným obmedzeniam alebo presvedčeniam, ktoré celkom nepodporujú náš pocit úspešnosti a vnútornej pohody.

Každú nedeľu sa objaví postreh na istú tému a účastníci pathworkingu budú potom týždeň túto tému sledovať v svojom živote a snažiť sa dané presvedčenie u seba každý deň nejakým spôsobom aktivovať. O svojich zážitkoch si môžeme písať v komentároch a môžeme si nechať radiť od iných účastníkov projektu, ktorí budú témy absolvovať spolu s nami alebo ich už majú za sebou (ak naskočíme do už rozbehnutého vlaku). Niekedy pridám meditáciu, inokedy relaxačnú hudbu alebo pár motivačných citátov a cvičení. Ak sa nazbiera dostatočne veľká skupina účastníkov, budeme si aj vzájomne radiť, podporovať sa a udržiavať sa v chode. (Ak sa nenazbiera dostatočne veľká skupina účastníkov, budete sa musieť uspokojiť len so mnou 👿 .)

Je jedno, kedy sa kto pridá, pretože témy budú mať pevné poradie a každá z nich je nastavená na 7-dňovú reflexiu. Takže nezávisle od toho, kedy pristúpite, bude pre vás projekt trvať 52 týždňov (alebo viac, ak sa vám z nejakého dôvodu nepodarí dodržať týždenný cyklus).

A ak ma neprejde recesistická nálada, tak každému účastníkovi, čo projekt absolvuje (=ukončí, vysedí po dobu 52 týždňov), vlastnoručne vyrobím Certifikát o osvietení 😀 a udelím mu titul Vaša Luminiscencia 😛 .

Členstvo v projekte bude platené. Cenu ešte nemám celkom premyslenú, ale bude sa pohybovať od 15 do 50 € v závislosti od toho, koľko záujemcov sa prihlási – čím viac záujemcov, tým nižšia bude. Potrebujem v nej rozpustiť náklady na zdroje a údržbu stránky. Moja optimálna predstava je dosiahnuť sumu tak 15 – 20 €/účasť, nie viac. Navyše je väčší počet účastníkov pre všetkých lepší, pretože sa dosiahne istá rôznorodosť skúseností, pohľadov na vec a – čo si budeme bublať – aj problémov, ktoré treba ošetrovať. Takže čím viac ľudí sa zúčastní, tým rýchlejšie budeme vnútorne napredovať. No a ten poplatok je okrem praktickej časti aj motivačný – chcem tam mať ľudí, čo neodskočia už po treťom týždni, ale dotiahnu celý projekt až do konca.

Pathworkingový projekt by som chcela vyštartovať v septembri, menovite prvá téma sa objaví 3. 9. 2017.

Zaujalo vás to? Nezabudnite, znamená to rok tráviť istým sebaspytovaním… Ak viete, že si ten čas vytvoríte a chcete sa pridať, pomôže mi, ak vyplníte už teraz predbežnú prihlášku, aby som zistila, akú veľkú obsluhu si z mojej strany projekt vyžiada a či sa k radosti mojich mačičiek definitívne zmyším alebo nie 😉 … Potom by sme sa aj rozhodli o účastníckom poplatku. S každým záujemcom budem komunikovať off-line. Ak máte otázky, ktoré som zabudla zodpovedať, pýtajte sa v komentároch.

13 thoughts on “Nový projekt: Rok pre seba (pathworking)

  1. Všetkým, čo mi doteraz napísali: ĎAKUJEM! (Dala by som aj väčšie, ale to by chcelo kódovanie a dnes som extra lenivá 😉 )

    Rozsah tém, ktoré chcete ošetrovať, je veľmi sľubný a budeme z toho profitovať všetci!

    Len pre toho z vás, kto napísal “bez naguala to nejde”: ja nie som nagual. Nikdy som nebola a ani nebudem. To nie je falošná skromnosť, ale fakt – nemám potrebnú energetickú konšteláciu. Pýtala som sa, čo som, a bolo mi povedané, že “skaut”. A ten obraz, čo s tým šiel, bol taký motivujúci… že CHCEM. Možno vy ste naguali a mojou úlohou je len pomôcť vám to v sebe uvoľniť. Ono sa to vyselektuje. Kto tú energiu v sebe bude mať, ten ju zaručene prejaví. 🙂

    Páči sa mi

Povedz svoj názor