Plancheit zvyšuje osobnú moc a kontrolu nad situáciami

plan1Plancheit je vysokoenergetický kameň, teda zvyšuje našu vibráciu. Posilňuje odvahu a vnáša jasnosť do myšlienok a predstáv, čím nám pomáha lepšie na iných prenášať to, čo im chceme povedať. V časoch stresu nám posilňuje chrbtovú kosť, čím nám dáva do rúk moc, ktorú by od nás nik (ani my sami) nečakal… Chráni nás pred negativitou a negatívnymi energiami hocijakého typu, teda aj pred psychickými útokmi a zlými úmyslami iných – nie tým, že im zabráni, ale tým, že ustojíme, čokoľvek sa na nás zosype, a vyjdeme z toho ako bytosti s vyššou osobnou silou.

Plancheit nás spája s planétami a zosilňuje ich vplyv na nás, takže sa oplatí sledovať astrologické predpovede a vyvažovať problematické energie inými kameňmi.

Plancheit zvyšuje naše napojenie na energie a zlepšuje channeling i automatické písanie.

Na fyzickej úrovni pomáha pri angíne a zlepšuje zrážanie krvi.

Plancheit je kameň pre rok 2017.

10 thoughts on “Plancheit zvyšuje osobnú moc a kontrolu nad situáciami

    • Tam, kde ho budeme najviac potrebovať. Závisí od účelu. Ak pre komunikáciu, tak na miesto, kde najčastejšie komunikujeme. Ak na osobnú silu, tak patrí na retiazku na krk alebo ako prsteň alebo náramok na vysielaciu ruku.

      Páči sa mi

      • Keď hovoríme o liečivých kameňoch, tak aspoň na tomto blogu nehovorím o kuse šutra, ale o vibrácii. Nemusíš mať kameň, ak v sebe dokážeš vyvolať tú vibráciu. A pokiaľ chceš mať šuter, včera som na fejsbúk dávala adresy internetových obchodov, kde ho majú. Ale opakujem – hmota nie je dôležitá, pretože ide o vibráciu. Hmota je dôležitá len vtedy, keď sa na ňu dobre pozerá. 🙂 (A plancheit je pekný.)

        Páči sa mi

Povedz svoj názor