Vďačnosť každý deň

green-tick-with-manEšte dorábam zvyšok projektu a zatiaľ sa neočakávane darí. 🙂 Vďačná za to.

Včera mi došli šatičky z Číny a zmestím sa do nich v pohode (ale objednávam XL 😉 ). Spolu s nimi mi prišli aj dračie pazúry z bieleho kovu, len sú rozobraté, budem ich musieť postláčať dohromady, lebo sa mi na prstoch rozpadajú. Začínam sa konečne približovať výzorom svojej skutočnej podstate. 😛

Dnes sme sa hrali s kožúškami a Lassinko skákal tak, ako keď mal 5 mesiacov… Ale ostatní sa tiež nenechali zahanbiť – ťažkotonážnik Morinko hopsal ako medicínbal 😉 , Pupsinka sa tvárila, že je muška, len Felinka sa nevedela rozhodnúť, či bude medicinbal alebo muška.

Včera som šla spať o desiatej a ráno som sa budila na splátky. Zobudila som sa a zistila som, že Lassinko má oslintaný kožúšok, pretože som si z neho urobila vankúšik… Lassinko mi to oplatil a pooblizoval mi tvár tam, kam dočiahol. (A on dočiahne hodne.)

Vďačná za to, že som preskákala včerajšok, že dnes ako-tak fungujem a že mám svoj domov – domček, mačičky, pohodu. A že je jedno, či mám poupratované alebo nie, pozametané alebo nie, povysávané alebo nie, poutieraný prach alebo nie (nemám 😛 ), poumývané okná (nemám 😛 )… Komu na týchto veciach záleží, nech ku mne nechodí. Riad mám umytý a mačacie záchodíky vyčistené a Roomba už dnes má dve šichty za sebou (a ešte príde jedna izba na rad). Vďačná za Roombičku Puntíka, pretože mi pomáha udržiavať tú čistotu, ktorú ja potrebujem. (Ale dnes, ako som obedovala, tak mi z rukáva svetra napadali mačacie chlpy do jedla. 🙂 Všetko chutí lepšie s mačacími chlpmi. 🙂 )

Idem si dať pauzičku, než si dám robotičku. 🙂 Vďačná za to, že je čo robiť. A vďačná za to, že je aj kedy oddychovať, pretože starenka blondínečka už nevládze toľko ako kedysi. 🙂

1 thoughts on “Vďačnosť každý deň

Povedz svoj názor