Vďačnosť každý deň

green-tick-with-manDnešok bol hodne prerastený, hoci už si nepamätám, čím to… Ach, spomínam si, že som dopoludnia nešťastnou náhodou videla nejaké video, kde moslimi odrezali hlavy rukojemníkom. Rozhodilo ma to a len veľmi ťažko som sa dávala dokopy, hoci viem, že ľudia páchajú zverstvá a hoci viem, že na fejsbúk sa ládujú všelijaké pakoviny, ale nejako ma to dostalo… A keď som to ako-tak odpružila, zasa ma dostala tá správa o mačičke, ktorú niekto zastrelil a obesil na krík. Už pár dní okolo mňa chodila, držala som sa udatne, ale po tých podrezávačoch ma to dostalo.

A aby to nebolo len také fejsbúkové, potom do pošty prišla nejaká nejapnosť od obchodného partnera, ktorá mi otvorila nožík vo vrecku… Niekto písal kvázi chválospev na jednu vec a prirovnával ju k súdom, rozvodom a deťom, ktoré netreba nikomu prisúdiť… To je, ako keby ste chceli niekomu opísať rezeň tým, že začnete, v akom bahne sa to prasa váľalo a ako sa to nedalo umyť a ako pri zakáľaní striekala krv… No ale to nevysvetlíte. Tak ma to nakrklo, že som sadla a napísala článok o manipulácii, pretože celá nejapnosť sa dala vysvetľovať aj ako úmyselpoškodiť vec – a to so mnou nie, súdruhovia… 👿

Našťastie sa to neskôr zvrtlo na obveselenie, ale z toho rozčuľovania som bola tak vedľa, že som nedokázala na obed nič zjesť. Vďačná za to, že aspoň trochu zhodím.

Robotu som zasa pekne pohla dopredu – vďačná, že sa mi darí. Toho chcem viaaaaaac… 😀 A boli aj dobré správy, nemôžem sa sťažovať. Vďačná za dobré správy. Vďačná, keď nie som konfrontovaná s ľudskou blbosťou. Vďačná za pathworkingovú skupinu – stalkujeme o dušu spasenú. Je to dobré. Všetko je dobré. Ešte aj tí blbci sú dobrí… pretože niekto tú blbosť stelesňovať musí a takto to nemusím byť ja. 😉 Len si potrebujem vytvoriť okolo seba priestor, kde sa veľmi dlho nezdržia.

Ale ľudí, čo podrezávajú iných ľudí alebo zabíjajú mačky, nemusím. Jedného dňa, až budem Univerzum, tak s nimi parádne vybehnem. Odteraz až do konca mojich dní si to budem živo vykresľovať. 😛 Vďačná za svoju predstavivosť.

1 thoughts on “Vďačnosť každý deň

Povedz svoj názor