Ktoré čakry máte menej funkčné?

12717919_10153984828958872_9203790165282307561_nPoznáte farby čakier? Červená, oranžová, žltá, zelená, belasá, indigová, fialová. Môžete ich použiť na to, aby ste zistili, ktoré čakry by potrebovali vyčistiť. Ako?

Sadnite si, vezmite si list papiera na napíšte si zoznam farieb čakier podľa toho, nakoľko danú farbu máte radi. Nahor príde najobľúbenejšia, potom menej obľúbená a podobne.

Posledné farby, ktoré sa na papier dostanú, najčastejšie treba vyčistiť a vyvážiť – práve preto ste si ich vybrali ako posledné… Tie, ktoré ste napísali ako prvé, fungujú obvykle bez problémov.

 

6 thoughts on “Ktoré čakry máte menej funkčné?

  1. Podľa mojich skúseností toto nie je pravda. Práve že vždy keď som nemala nejakú čakru v poriadku tak ma priťahovala presne tá farba (ktorej som mala nedostatok) až som mala potrebu sa ňou obklopiť.
    Nie je náhoda že má človek obľúbenú práve tú a tú farbu – má ju rád preto že jej má nedostatok a že jej potrebuje viac (na liečenie). [Vlastná skúsenosť + som si to všimla a overila u druhých.
    V období veľkej depresie / nelásky / zlomeného srdca ma to volalo k zelenej. Tá chuť obklopiť sa zelenou bola taká veľká že som si kúpila zelený kabát. A zase v období kedy mi chýbala radosť zo života som si namaľovala obrázok kde som použila veľa oranžovej. Jeden známy ktorý má problém s komunikáciou obľubuje modrú farbu – krčná čakra.

    … Takže neviem odkiaľ ste tento článok čerpali …. Ale každý človek sám ucíti akú farbu momentálne potrebuje (či už vo forme ovocia, oblečenie, farby ktoré má chuť namaľovať…)

    Páči sa mi

  2. Ak je uzavretá, tak farbu odmietame, ak je oslabená, cítime potrebu sa danou farbou obklopovať. Podvedomá snaha ju týmto spôsobom doplňovať. Ľudia s oslabeným solarom sa obklopujú žltou. Toto sa mi potvrdilo aj pri viacerých ľudoch s ochorením, ktoré vzniklo následkom silnej blokácie čakier. Niektoré farby úplne odmietali a v tej oblasti mali už rokmi zdravotné problémy.

    Čierno biela…čakra zemskej hviezdy, že by si sa mala ukotvovať?

    Liked by 1 person

Povedz svoj názor