Vidíte všade zdvojené čísla?

doubledigits_thumbPosledné dni boli energeticky hodne náročné… Kto sa v noci opakovanie budieva? Možnože sa budíte každú noc v tom istom čase? Možno sa v tom čase opakujú číslice, napr. 2:22, 3:33 alebo 4:44? Ak áno, tak si môžete gratulovať – zvyšuje sa vám vibrácia.

Keď začnete zosilnene registrovať zdvojené čísla, je to signál. Váš vývoj ide zvýšenou rýchlosťou. Nachádzate sa medzi dvoma vibračnými vrstvami a prechádzate do tej vyššej. Je to akoby potvrdenie, že Univerzum vníma nepoľavujúcu snahu zlepšiť sa a ide prispieť svojou “troškou” 😉 do mlyna.

Čo znamenajú zdvojené čísla?

  • 11tky znamenajú, že sa otvárajú nové prechody.
  • 22ky  ukazujú, že ste práve na prechode do roviny tímovosti/párovosti.
  • 33ky upozorňujú, že treba žiť autenticky a bezchybne kráčať svojou cestou.
  • 44ky hovoria o tom, že je vaša fáza, kedy tu ste pre iných, a potrebujete byť predovšetkým silní.
  • 55ky upozorňujú, že je pred vami rozsiahla premena a potrebujete aktivovať predovšetkým svoju pružnosť.
  • 66ky upozorňujú na to, že teraz sa stáva prioritou rodina a harmónia.
  • 77čky hovoria o tom, že nastáva obdobie “spirituálnej rýchlodráhy”.
  • 88čky vytvárajú štart pre svetské uznanie.
  • 99ky vravia, že završujete jeden cyklus.

Spracované podľa Elizabeth Peru.

10 thoughts on “Vidíte všade zdvojené čísla?

  1. Ja uz dlhsiu dobu vidim a stale sa mi opakuju kazdy den-12.12,13.13,14.14,21.21,22.22,23.32 atd…tieto su najcastejsie….ale neviem ci sa mam priklanat k vyznamu z anjelskych kariet alebo hladat vysvetlenie cez numerologiu,nakolko vsade ina odpoved je na tie cisla..hmm?

    Liked by 1 person

  2. Posledné dve noci som sa zobudil v čase 5:35 🙂
    Ako som raz spomínal, stáva sa mi, že každý deň vídavam na hodinkách (ale už nie len tam) nejakú hodinu, ale počet minút je 27, niekedy sa k tomu pridá aj 47. Pár dní vídavam tiež 57 a 37 (nie je to všetko v rovnakú hodinu, jednoducho sa to strieda). Už začínam mať pocit, že som na to naprogramovaný, aby som sa na hodiny pozrel vždy v tom čase 😀

    Páči sa mi

  3. vrelá vďaka za tieto články od E. Peru, poslednou dobou v nich vždy nájdem odpoveď. Nesledujem ich pravidelne, ale vždy keď dačo riešim a cítim niečo je v mojom metrixe inak, tak častokrát práve cez tvoj článok od nej prichádza odpoveď…a áno posledne čo chcú byť tie zdvojené číslice 😀

    Páči sa mi

Povedz svoj názor