Retrográdny Cheirón

centaur-trust-chironEšte sme sa nespamätali z retrográdnych Merkúrov a Plutov a už je tu zas jeden “retrográd” ( 😉 čítaj: retard), nejaký Cheirón. Ani som netušila, že niečo také máme, ale Elizabeth Peru pred tromi hodinami zverejnila:

Za pár hodín veľký asteroid v našej slnečnej sústave (Cheirón) začína svoj pravidelný každoročný retrográdny pohyb vzhľadom na Zem. Cítili ste sa v poslednom čase melancholicky? Posudzovali a rozoberali ste seba a svoje minulé počiny? Tak potom v najbližších 24 hodinách budete znova slobodne dýchať… To, čo zistíte o svojich minulých poraneniach, vás poteší a dá vám možnosť zvoliť si odteraz celkom inú cestu a iný spôsob reagovania… Máte jedinečnú šancu posunúť sa ďalej, tak ju využite!

Ja mám k kentaurom blízko – možno kvôli môjmu znameniu, Strelec. Tak nech sa kámo Cheirón posnaží – zišlo by sa! 🙂

1 thoughts on “Retrográdny Cheirón

  1. haha presne včera som si vykreslovala mandalu, lebo som uz nevedela co sa to zas so mnou deje, hrozna melancholia posledne dni, ziadna radost zo zivota…este kamaratka ked sa na nu pozrela vravi, to je len docasne, prejde to, uz dnes sa citim lepsie a narazila som na tento clanocek haha 😀

    Páči sa mi

Povedz svoj názor